- Konu Sahibi gardenya02
-
ilk ben başlıyayım çok afedersiniz ama eşim yanımda gaz çıkarıp duruyor ben lütfen birdaha tekrarlama diyorum ama beni umursamıyor ve marifetmiş gibi gülüyor.tek buda değil of offff ne yapıcam
:1shok: ayy nasıl düzelirki bu huyu??sende aynı şeyi yap dicem ama :mymeka:
hayır evlenmeden önce nazik ve kibardı .Eşime söylüyorum sen evlenmeden önce böyle değildin diye ama bana köprüyü geçene kadardı diyor.........:çok üzgünüm:uyarmanıza rağmen gülmesi zaten yeterince kırıcı, yok saymak sizi...bilmem ki ne yapmalı anlaması için. evlenmeden önce de kaba mıydı böylesine.
:1shok:ilk ben başlıyayım çok afedersiniz ama eşim yanımda gaz çıkarıp duruyor ben lütfen birdaha tekrarlama diyorum ama beni umursamıyor ve marifetmiş gibi gülüyor.tek buda değil of offff ne yapıcam
hayır evlenmeden önce nazik ve kibardı .Eşime söylüyorum sen evlenmeden önce böyle değildin diye ama bana köprüyü geçene kadardı diyor.........:çok üzgünüm:
hayır evlenmeden önce nazik ve kibardı .Eşime söylüyorum sen evlenmeden önce böyle değildin diye ama bana köprüyü geçene kadardı diyor.........:çok üzgünüm:
Çok kötü ya :sinifsinif:Ona yanında gaz çıkardığı için, cinsel anlamda ondan uzaklaştığını söylesen güzel bir dille, acaba işin ciddiyetinin farkına varır mı?evet bir değil birkaç kez yapıyor hemde hergün ,artık onunla aynı odadabile oturmak istemiyorum.Çok ama çoooooooooook üzülüyorum.Bide kendi kendime düşünüyorum onun yediklerini bizde yiyoruz ama onunkadar gaz sancısı çekmiyoruz o rahatlıyor ama en iğrenci gazını yaparken kendini daha fazla sıkıp iğrenç sesler çıkarması.Bilmiyorum heralde bu böyle sürecek bi çare bulamıyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
çok kötü ya! çocuğunuzada iyi örnek olmuyor. çocuk okulda yapsa suçu yok baba yaptığı için doğru bişey sanabilir. o kadar gaz sıkıntısı yaşıyorsa ilaçları var kullansın. yada wc ye gitsin.bunu önerseniz.
beni güldürdünya Rabbimde seni güldürsün,Şuanda ağlanacak halime gülüyorum valladelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldencanım senin eşine mantar tıpalardan lazım...
eline ver de bi zahmet monte ediversin...:hulya:
..
evlilikte herşey mübahtır tamam ama ,gaz çıkarmayı bile karşılıklı kabullenmek gerek,bir kişinin rahatsızlığı söz konusu ise çekilmez...
ama ikiside ses etmese,evde ücretsiz doğalgaz sistemi olur,hatta koro şeklinde çalışalabilir bile...:roflol:
ıı onuda güzellikle söyledim beni hiç takmıyor zaten cinsel hayatımızda aynen böyle iğrenç,Çok kötü ya :sinifsinif:Ona yanında gaz çıkardığı için, cinsel anlamda ondan uzaklaştığını söylesen güzel bir dille, acaba işin ciddiyetinin farkına varır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?