- Konu Sahibi gardenya02
-
kuzum siz hayvanat bahçesinde mi tanıştınız:uhm:ıı onuda güzellikle söyledim beni hiç takmıyor zaten cinsel hayatımızda aynen böyle iğrenç,
adam kendi egosunu tatmin edip duşa giriyor beni hiç unursamıyor ,bazen kendimi tecavüze uğramış gibi hissediyorum ve hatta sessiz sessiz gözyaşı döküyorum.....ben her yönden mahvetmişim kendimi tambi mağara adamı benim eşim ,eşimle ilgili okadar çok sorunum varki bunlar daha bi kaçı............benneyaptımki
ıı onuda güzellikle söyledim beni hiç takmıyor zaten cinsel hayatımızda aynen böyle iğrenç,
adam kendi egosunu tatmin edip duşa giriyor beni hiç unursamıyor ,bazen kendimi tecavüze uğramış gibi hissediyorum ve hatta sessiz sessiz gözyaşı döküyorum.....ben her yönden mahvetmişim kendimi tambi mağara adamı benim eşim ,eşimle ilgili okadar çok sorunum varki bunlar daha bi kaçı............benneyaptımki
insanın bazen böyle şeyleri biriyle paylaşması gerekiyor.çevrendekiler olmuyor .Uzuldum arkadasim..
Gaz cikarmak, pardon demedikten sonra cok kaba gercekten.
hadi guldun, bari karicigim napayim, ben boyleyim, ozurdilerim diyip gonlunu alsa..
Hatta sana da yaa bosver koyver gitsin, cocugun yaninda olmadigi surece dese, neyse dicem.. kari koca arasinda olur boyle rahatlik, fakat igrenclesmedigi muddetce..
Cinsellik konusunu acip iyice bir konusmani oneriyorum.
Sanirim uzun zamandir evlisiniz, 7 yasinda oglunuz varmis, ondan yola cikarak dusundum
Ilk zamanlarda da mi oyleydi, yani bencil?
Senelerdir boyleyse sen nasil tatmin oluyorsun ki?
Cinsellik erkeklik icin bedensel, biz kadinlar olarak ta duygusal bir desarj olmaktir
Bence bu kadar icine atip uzulme, guzelce konus.
Ayrica 'kopruyu gecene kadar' cumlesine cok kiziyorum
Evlilikten bekledigin nedir, bumu dur diye otur tartis bence..
Icine atma ama, en azindan burda paylasman iyi olmus :teselli:
kuzum siz hayvanat bahçesinde mi tanıştınız:uhm:
şaka bir yana...
eşin çok rahat ve bencil bir adam ...
hiç ona bı konulardan dolayı rest çektin mi ?
yeter dedin mi ? ciddi ve istikrarlı bir şekilde..
kararlığınını göster,bu şekilde olmaması ve düzelmesi gerektiğini bir şekilde ister burnunu sürttür,ister rest çekip blöf yap ama bişiler yap...
yoksa birgün gerçekten hayvanat bahçesinden yoğun tüylülerden biri kaybolsa gelip eşini alacaklar,sonra görecek anya yı konyayı:roflol:
ilk ben başlıyayım çok afedersiniz ama eşim yanımda gaz çıkarıp duruyor ben lütfen birdaha tekrarlama diyorum ama beni umursamıyor ve marifetmiş gibi gülüyor.tek buda değil of offff ne yapıcam
gardenya durumuna üzüldüm işte ben bu sebeplerden dolayı evlenmek istemiyorum
söylediğide çok ayıp ne demek küprüyü geçene kadar.....bu kelimeye uyuz oluyorum
gerçekten bende erkek fobisi başladı
Allah yardımcın olsun canım
dünyada enzor şey evli olup yanlız kalmak heralde ,ben öyle hissediyorum kızlar iyiki siz varsınız sizleri seviyorum...
ne mutlu sana canım ,malesef ben sohbet edebilecek bir eşe sahip değilim..:çok üzgünüm:Bende zaman zaman kendimi yalniz hissederdim..
Muhabbet olmayinca koca evde sus pus oturmak cok kotu..
Eslerle arkadas olmali.. Ben iyi arkadas oldugumuzu dusunuyorum, ve oyle muhabbetimiz olunca kendimi yalniz hissetmiyorum..
ne mutlu sana canım ,malesef ben sohbet edebilecek bir eşe sahip değilim..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?