Eşim kilomu begenmiyor

Valla bencede. Kilo yüzünden boşayacak kocayi normal görmek , hak vermek.

ödem değil onların hepsi kilo ve ödem attırıcı şeyler işe yaramayacak çünkü inan ki onlar gerçekten kilo.
1,58 boy için 75 kg çok çok fazla. eşler birbirinin her anında evet yanında olmak durumundadır ama beğenmek gibi bi zorunlulukları yok. kaldı ki beğenmeyi geçtim sağlık açısından kilo vermen gerekiyor.
yaşın çok genç azıcık çaba göstersen hızlıca kilo verebilirsin. yalnız çok hızlı kilo aldığın için sporsuz kilo verirsen çok sarkman olur. diyet+spor ile 3+4 ayda eski haline dönebilirsin.

Yok canim rahmetli amcam da zayıftı ve cevremde var boyle zayif seker hastaları. Ve kilolu olanlarin bazıları da şekerden ötürü dal gibi kalabiliyor bilio muydun bunu
Evet yanlış yönlendirmemek lazım insanları.. Her şeker hastası zayıf da olmaz.İki tip şeker hastaları var. Tip1 insüline bağımlı, Tip2 insüline bağımlı olmayan şeker hastaları.. Bunlarda kendi içinde ayrılıyor örneğin Tip2 diyabetin içinde reaktif hipoglisemi hastaları da mevcut, yemek yendikten sonra kandaki insülin hormonu hızlıca yükseliyor ve kısa süre sonra kan şekeri normalin altına iniyor sonuç olarak kişi sık acıkıyor, bu durumda kilo alma eğilimi gösteriyor.. Örneğin kan şekeri yüksek seyreden özellikle tip1 diyabet olan bireylerde ise kandaki şeker yakıt olarak kullanılamadığından yağlar kullanılıyor dolayısıyla kişi zayıflıyor.. Ülkemizde tip2 diyabet hastaları yoğunlukta (şeker hastalarının yaklaşık %90’ı ) olduğu için , genelde kiloya sebep olduğu için şeker hastaları kiloludur gibi bir imaj var. BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?

Insanlara yanlış bilgi vermeyelim,tiroidim ve pkom var ve kendimi bildim bileli zayıfım hayatimda hic 50 kg olmadım. Yani alakası yok. Aynı sekilde babamda zayıf ve şeker hastası.
evet polikistik over sendromu diyabetle ilişkilidir.. Polikistik over sendromu ile polikistik over görüntüsündeki rahim aynı şey değildir, sendromun 3 kriterinden biridir.. Evet insanları yanlış yönledirmemek lazım..

Polikistik over sendromluyum. Fsh ve lh degerleri ile sendrom oldugum ispatlandi. Evet ikisi ayni sey değildir. Insulin direnci gelistirebiliyorlar pkos lular bende insulin direnci de yok bahsettiginiz mesele de de kilolu olan pcoslulara diyabet ilaci veriliyor mesela diyabet olmamasina ragmen.

Her seker hastası zayif olur demedim ki ben? benim cevremde tip2 diyabetli insanlar var ve zayiflar onu söyledim . Seker hastaliklari ortaya çıkınca cikmadan birkac ay önce zayiflamay basladilar ve 50 yas üstü kisiler

Diyetisyen yardımı alın.
Ah siz ah, kilo kendi vücudunuz için değil ki neden kapıp koyverdiniz...

35 yaşında kadınım, 2 hamilelik geçirdim, fil gibi şiştim, ona rağmen gayet rahat kilo veriyorum. Hormonal bir sıkıntın yoksa, şu gencecik yaşında o kiloları benden çok daha rahat verirsin ya. Kilo nedir ki... Ancak senin başka sıkıntıların var; öncelikle kocanın seni beğenip beğenmemesi hayatının merkezinde olmamalı. Önemli olan senin kendini beğenmen ve sağlıklı olman. İki gün sonra hamama gideceğim, ödem atayım şeklinde geçici çözümleri bir kenara bırakıp, uzun vadede sağlıklı olmak için adım atmalısın. Düzenli diyet yapamam ne demek? Aç dolaş demiyor kimse ama abur cubur beslenme, sağlıklı ve yeterli beslen. Spor yap. Kimsenin fit olmak gibi bir zorunluluğu yok ama sağlıklı olmayı bedenimize borçluyuz bence. Çünkü bunun yaşlılığı da var. Sağlıklı yaşamayı geleceğe yatırım gibi düşünün.

Canim kendisi yeni konu açtı esini evden kovdu . Uyelik hakkinda fake düşünceler var.

Canim kendisi yeni konu açtı esini evden kovdu . Uyelik hakkinda fake düşünceler var.
Aaa ben de şimdi gördüm diğer konuyu. Biraz hızlı gelişmiş olaylar, ondan herhalde fake diye düşünüldü. Bilmiyorum orasını da adam aldatmış ya da aldatmamış olsa da, zaten insan kocası için değil, kendisi için vermeli kilo verecekse.

Kesinlikle öyle. Insan ne yaparsa kendine yapar. 20 kg az degil. Sagligi bozulmasa bile insanin psikolojisi bozulur bence. Mutsuz olur. Eski resimlerine falan bakınca. Yalan mi.. vermesi lazım. Kendi icin

evlenen kadınlar evet salıyor.
çocuğu olanlar hepten zaten.
sorarım neden.boğazını tut.iradeli ol.spor yap.kendın için yap.

siz daha bunlara bu kadar yüz verdikçe yakında sizi de atarlar evden merak etmeyin. Cehennemin dibine beğenmesin

Açıkçası söylemesi için adamı siz zorlamışsınız ama onun da bu kadar kaba olmasına gerek yoktu. Belki dediğiniz gibi bu sizin için bir uyanış olur ve daha fit bir hale gelirsiniz. Tabi bu sadece eşiniz değil sizin için de bir iyilik olacaktır.
Kilo vermek hepimizin bildiği gibi zor bir süreç. Çabuk verilen kilolar da çabuk alınır. Bence siz ayda 4 kg kaybedecek şekilde bir rutin belirleyin. Günlük en az 1 saat yürümeye özen gösterin. Zaten çok fazla hamur işi ve şekerli ürün de tüketmeyince kolaylıkla verirsiniz.

HEMEN TOPLAŞIN HANIMLAR ÇOK GÜZEL BİR ÖDEM İÇECEK TARİFİ VERİYORUM
BEN 20 YAŞINDAYIM BU TARİFLE BASLAIDM ÖNCE 4 KG VERDIRDI BANA ARDINDAN HIRSLANIP DİYET VE SPORLA 11 KG VERDIM

TARİF ŞU

- 2 YEMEK KAŞIĞI YEŞİL ÇAY (AKTARDAN ALINACAK)
- 1 TANE SADE MADEN SUYU
-1 TAM LİMON SUYU
-1 LİTRE SU

TARİFLE GEÇİYORUM :
ÖNCE BİR LİTRE SUYU KAYNATIYORUZ (BEN KAYNATMA VE YESILCYI DEMLENDIRME İŞLEMİNİ ÇAY ALTIYLA YAPIYORUM) ALTINI KAPATIP YESILCAYI EKLİYORUZ DEMLENDIKTEN SONRA(7-8DK) SÜZÜP SOĞUMAYA BIRAKIYORUZ
SOĞUDUKTAN SONRA İÇİNE MADEN SUYU VE LİMON SUYU EKLEYİP BİR SİSEYE AKTARIYORUZ.
HAVALAR SICAK OLDUĞU İÇİN SOĞUK İÇMEK GÜZEL OLUYOR DOLABA ATIN ÇIKARIN YA DA ILIK TA İÇEBİLİRSİNİZ GÜN İÇİNDE AKLINIZA GELDİKÇE İÇİN ZAMANI YOK YEMEK ÖNCESİ YEMEK SONRASI İSTERSENİZ ARKA ARKAYA BİR GÜN İÇİNDE BU BİR LİTRELİK İÇECEĞİ BİTİRİYORSUNUZ.

DİKKAT EDILECEKLER:
HAMİLE, ŞEKER HASTALARI KULLANABİLİR.
HER GÜN TAZE YAPMAK ZORUNDAYIZ
15 GÜN YAPIYORUZ 5 GÜN MOLA VERİYORUZ
MEMNUN KALINIRSA DEVAM EDİLİR ARKA ARKAYA EN FAZLA 3 TÜR ŞEKLİNDE YAPILIYOR ARDINDAN 1 AY MOLA VERİP TEKRAR BASLAYABILIRSINIZ
GITSIN YAGCIKLAR:)))

İsveç diyetine bir bakın çevremde herkes sonuç aldı.
Birde akşamları pulbiber yoğurt limon yatmadan önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…