- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
ama o boya o kilo çok fazla. Kendimden biliyorum sizden 2 3 cm kısayım gebeliklerimde 63e çıktım en fazla. Şu an 55 kiloyum ve eski kiloma bi 6 7 kilo kaldı. Zayıf ve fit halimi bildiğim için bıngıl bıngıl geliyorum kendime. Eşim falan umrumda değil, ben beğeneyim kendimi ben iyi hissedeyim yeter.Kendimi övmek gibisi olmasın bekarken bakanın tekrar dönüp baktıgı gibi bir kızım suan 23 yasındayım 1.58boyum var vucudum asırı sekilsiz yüzüm ödem topladı kiloluyken bende kendimi cok cirkin hissediyorum esimde tam tersi fidan gibi cok bakımlı
Çocuk oluyor mu olmuyor mu bilmiyoruz hiç istemedik çünküPeki çocuk oldu mu ? Kilo verince olmussunuz acaba kilo mu hormonlara etki ediyordu ki yanlış anlamayın merak ettgimden soruyorum. Çok geçmiş olsun
Hasta mı daha iyi bilir dr mu diyelimDüzelen insülin direncidir veya prediyabet tir. Metabolizmanın alarm verdiği ve bozulmak üzere olduğu son aşamalar. Fakat diyabette artık metabolizma bozulmuş demektir ve tedavisi yok. Yani metabolizma bi kere bozulunca artık düzelmiyor. Diyet ve spor tabi ki kontrol altında tutmaya yardımcı ama artık birey diyabet hastası ise doktor kontrolünde olmalı çünkü tamam artık iyileştim denilen bir hastalık değil maalesef. Zaten ilaç kullanan bir diyabetik birey de ilaç kullanıyorum artık kan şekerim kontrol altında diye düşünmemeli kilosuna yaşam biçimine diyetine sporuna dikkat etmeli. Çünkü kötü yaşam stili düzelmedikçe ilaç da zamanla etkinliğini kaybedecek, doz artımına, kombine tedavilere gidilecek, şekeri kontrol altında tutmak daha da zorlaşacaktır. Dediğim gibi diyabet olduktan sonra bunlar tedavi olma değil şekeri kontrol altında tutma çabası.
Dipnot: bilmişlik gibi algılansın istemiyorum sürekli hayır öyle değil böyle diye mesaj geliyor :) tıp okuyorum ve yeni bu konuların sınavına girdim yani bize öğretilen bu :)
Kendimi övmek gibisi olmasın bekarken bakanın tekrar dönüp baktıgı gibi bir kızım suan 23 yasındayım 1.58boyum var vucudum asırı sekilsiz yüzüm ödem topladı kiloluyken bende kendimi cok cirkin hissediyorum esimde tam tersi fidan gibi cok bakımlı
158 cm boyda bakan bir daha dönüp bakıyor vay beee
El de ne hatunlar var kıskandım.
Bugünlerde KK’nın kıskanç ablası oldum
Insanlara yanlış bilgi vermeyelim,tiroidim ve pkom var ve kendimi bildim bileli zayıfım hayatimda hic 50 kg olmadım. Yani alakası yok. Aynı sekilde babamda zayıf ve şeker hastası.
Hasta daha iyi bilirse kimse doktora gitmesinHasta mı daha iyi bilir dr mu diyelim
Eşinizden önce sizin rahatsız olmanız gerekirdi. 5-10 değil 20 kilo farktan bahsediyoruz. 20 kilo 2 beden büyütür insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?