Eşim kilomu begenmiyor

ama o boya o kilo çok fazla. Kendimden biliyorum sizden 2 3 cm kısayım gebeliklerimde 63e çıktım en fazla. Şu an 55 kiloyum ve eski kiloma bi 6 7 kilo kaldı. Zayıf ve fit halimi bildiğim için bıngıl bıngıl geliyorum kendime. Eşim falan umrumda değil, ben beğeneyim kendimi ben iyi hissedeyim yeter.

Sağlığınız için iyi değil bi defa, bel çevresi yağlandıkça hastalıklar çıkıyor. Aynada bakın kendinize, eski resimlerinize bakın, fit kadın resimlerine bakın gaza getirin kendinizi. Zaten 2 3 kilo verince azmedip devamını getiriyor insan. Yaşınız da genç kolay verirsiniz bi sağlık sıkıntınız yoksa, ben 34 yaşımdayım haliyle eskisi kadar kolay verilmiyor..

babanızla evlendiğimde 45 kiloydum lafını maalesef hiç diyemeyeceğim. en son ne zaman 45 tim acaba hatırlamıyorum :) Kilo vermeyi kendiniz için isteyin. eşiniz dostunuz için değil.

eşiniz icin degil kendiniz icin zayıflayın.

kendimi bildim bileli 50 55 arasiydi kilom boyum 170.

hamileyken 70 i gördüm. dogumdan sonra 60lardaydım o bile rahatsız etti beni ki esim hic yorum yapmadı.

ekmege abur cubura ve tatlıya dikkat ettim 55 oldum tekrar. su an 58 civarındayım ama dikkat ediyorum 60 ı görmemek icin.

sadece kilo icin degil saglıgımız icinde saglıklı beslenmeye dikkat etmeliyiz sağlıklı dengeli beslenince de zaten kilo dengede kalıyor.

Hasta mı daha iyi bilir dr mu diyelim

kız sende gözünü oymuşsun yanii
neyse
aksam beşten sonra hiçbirşey yeme
günde 3 litre su iç sabahları ılık su sıcaga yakın iç ,
her yemekte mutlaka salata yap ve sadece limon sık çok az yağ koy tuz asla ,
sabah 2 yumurta hasla zeytın peynır domates yesıllık ye ama hiç ekmek yeme ,
ve hergun yuruyuş yapmaya çalış

he bu arada eşine bile diyet yapıyorum deme insanların sohbet konusu olma ki
sana köstek olmasınlar

daha 23 yaşındasınız 75 kg . 30 yaşındayım 2çocuk doğurdum 55 kg. hatta bir ara çok zayılamıştım sıkıntılardan şimdi iyiym velhasıl eşiniz için değil kendiniz için yapın derim. Evet eşinizin sizi beğenmesi onure eder ama yaşam şekliniz ona bağlı olmamalı..

Walla hiç kırılıp gücenmeyin, eşiniz yerden ta göğe kadar haklı valla.
20 kilo almak nedir yahu..
ben 20 kilo birden alsam eşim beni boşar
şimdi ikizlere hamileyim..şuan bile der hayatım gözünü seveyim dikkat et.. sen değil bırak minnoşlarımız kilo alsın diye
haklı da bence.. biraz dikkat etmeliyiz bence, sonra buralara kocam beni beğenmior diye yazıyoruz..
dikkat et bacım. akşamları 6dan sonra yemek yeme, günde 3 lt su iç.. çalışmıyorsan sabahları yürüyüşe çık çalışıyorsan akşamları spora git.. gidemiyorsan evde otur her gün 30 tane mekik çek.. onun bile faydası var

Bence Evlendikten sonra kız yada erkek ikisi de kendilerine daha çok bakmalı.. Salmamalı.. Alan aldı ohh bitti gözuyle bakmamalı bence. .

Ayyy....vay efendim 20 kilo nasıl alınırmış ta, kocan haklıymış ta, ben alsam kocam beni boşarmış ta yok efendim 41 kiloyum diyenler falan...Sanki Ukrayna forumundayız anasını satiim ya...Türk kadınıyız işte heryer kilolu kadın dolu o veya bu sebeple...Beslenme şekli, stres, doğum, üzüntülerden kaynaklı yeme bozukluğu vs...Ay sanki hepiniz fitsiniz manken gibisiniz de kızcağıza yüklendikçe yüklenmişsiniz...

Verirsin arkadaşım üzülme..Ekmeği ve şekerli şeyleri komple kes, 7 den sonra bişey yeme bitti gitti...Verilmeyecek bi kilon yok

siz kararlı ve istekli olacaksınız diyetisyene gidin bende evlendikten sonra kilo aldım şuan diyetteyim iradeli olmak lazım 9 kg aldım bende hedefim yine 54 kg siz daha çabuk verirsiniz etkisi daha hızlı olur. eski fotograflarınızı buzdolabına yapıştırın saglıksız beslenmeyin ekmek kola cips hamuru kesin çok faydası var doymuyorum derseniz et yiyin dukan diyeti doymayanlar için birebir et uzun süre tok tutar ve çok çiğneyin eti ,hızlı yemek yemek az çiğnemekte kilo aldırır herşey sizin iradenizle alakalı

tatlı krizine tarçınlı su birebir şuan regl donemindeyim tarçınlı su içiyorum gram tatli çekmıyor canım

Es istedi diye kilo almak, o istiyo diye kilo vermek cok sacma degil mi?
Keske bukadar salmasaydiniz kendinizi.
Daha cocuk olmadan bu kadar alindiysa ilerisini dusunemiyorum
Once kendinize olan saygidan bu kilo isini cozun.
3 cocuk annesiyim hala evlendigim kilodayim
Cok istahim acik oldugu donemlerde oldu ama frenleyebildim kendimi.
Istahi kontrol altinda tutmak cok onemli

Insanlara yanlış bilgi vermeyelim,tiroidim ve pkom var ve kendimi bildim bileli zayıfım hayatimda hic 50 kg olmadım. Yani alakası yok. Aynı sekilde babamda zayıf ve şeker hastası.

Bizde ailecek şeker var hiçbirimiz kilolu değiliz, aksine şeker zayıflattı babamı mesela. Pko m da vardı o zaman da hiç kilo almadım.

yani en basiti dizlerin ağrır bir 5 lt su şişesini düşün vucudun da 4 tane fazladan o var 5 lt suyu kaldırırken ne kadar agır geliyor vucuduna dizlerine bu eziyeti yapma her 5 kg bir su damacanası düşün vucudundan onları attıgını düşün motive eder

İnsanlar zaman zaman kilo alır ,zaman zaman da verir.Bence sıkıntı yapmayın strese girer daha çok kilo alırsınız.Kiloyu sağliklı olmak için verin.Beslenme düzeninizi değiştriip bir de hareket katarsanız kolaylıkla verebilirsiniz.Ayrıca bence kilo değil uyumlu olmak önemli.Kimi kadın barbie formatında değildir ancak göze öyle hoş gelir ki.Sistemin dayattığı güzellik formlarına takılmayın bence.İnsanın dış görünüşü değil ruhu güzel olsun...Birinin çaresi var diğerinin maalesef yok.

elbette 20 kg kadar ödemi atacak sihirli bir tarif yok.
biraz rahat buldum sizi, ben balayımda 2 kg aldım eşim söyleyip duruyor ne zaman spora başlayacağız diye.
nasıl aldıysanız öyle vereceksiniz. dikkat ederek, diyet ve spor yaparak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…