eşim kk'ya girmeme izin vermiyo.. ne yapayım?

Bilgisayar yok telefondan giriyorum kayitlari siliyorum esim gelmeden o evdeyken girmemem lazim ama ogrwnebilir mi ki telefon numaram onun ustune kayitli arastirir blur mu acaba
Hat onun adına olduğuna göre bulabilir gibime geldi. Net bilgim yok ama.

Sifremi biliyo bakiyo bazen girsihim yerler belli zatn sosyal medya kullanmiyorum burasi da sosyal medya gibi oldugunu sandigi kcin

Benim erkek arkadaşımda pek kızardı baya kavgalar ettik üyeliklerimi iptal etti zamanında .. Ama savaşı ben kazandım tekrar bir üyelik aldım ve bilmesine gerek duymadım ki zaten istese de artık duyamaz ya neysse duysa da onu ilgilendirmez artık .

Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
internete girme dese daha mantıklı.. sonuçta tüm internet alemi çok daha tehlikeli..
bir de tamam burası çok güzel de bi internet sitesi için seni annenin evine gönderirim ne demek ya kedi köpek mi yolluomuş.. resmen saygısızlık..

artik beraber degilmisiniz yani ne sakincasi olabilir ki buranin bende anlamiyorum

Evet saygi kalmadi zaten bana demedigi kalmadi o yuzden arsiz mi oldum bilmiyorum takmiyorum artik

Her gun " esim buna izin vermiyor" , "esim suraya gitmemi istemiyor" basliklari aciliyor. Kuzum boyle adamlari cok ariyor musunuz?

Koca vakası bi bu siteye karismasa olmaz. Burası kadınlar klübü ne var bunda benim esimde biliyo saniyo ki dedikodu yapiyoz

Eşine de ki, seni insan hakları mahkemesine şikayet edeceğim
Hatta demokratik haklarıma ve kişilik haklarıma saldırıyorsun de
Çünkü gerçekten böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…