Hat onun adına olduğuna göre bulabilir gibime geldi. Net bilgim yok ama.Bilgisayar yok telefondan giriyorum kayitlari siliyorum esim gelmeden o evdeyken girmemem lazim ama ogrwnebilir mi ki telefon numaram onun ustune kayitli arastirir blur mu acaba
Sifremi biliyo bakiyo bazen girsihim yerler belli zatn sosyal medya kullanmiyorum burasi da sosyal medya gibi oldugunu sandigi kcinSandığınız şey bile olsa veya sandığı bunu tespit ettikleri an zaten hemen atılıyor !
Ha birde diyelim ki tespit edilmedi erkek gibi buralarda dolansın burada ne konuşuluyorki sadece sıkıntılar
Mahremiyet yerlerde değil zaten..Kendinizi bilin yeterki her konuda.
Bu arada net kullanıyorsunuz madem ozaman ondanda korksun ve de sakınca görsün çünkü hertürlü şeye girme imkanınız var bundan tedirgin olmuyor mu ?
ben soylemedim tesadufen gorduBenim eşim bilmez bile girdigimi ne gerek var o herseyini söylüyor mu ki paylastiniz
internete girme dese daha mantıklı.. sonuçta tüm internet alemi çok daha tehlikeli..Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
artik beraber degilmisiniz yani ne sakincasi olabilir ki buranin bende anlamiyorumBenim erkek arkadaşımda pek kızardı baya kavgalar ettik üyeliklerimi iptal etti zamanında .. Ama savaşı ben kazandım tekrar bir üyelik aldım ve bilmesine gerek duymadım ki zaten istese de artık duyamaz ya neysseduysa da onu ilgilendirmez artık .
Evet saygi kalmadi zaten bana demedigi kalmadi o yuzden arsiz mi oldum bilmiyorum takmiyorum artikinternete girme dese daha mantıklı.. sonuçta tüm internet alemi çok daha tehlikeli..
bir de tamam burası çok güzel de bi internet sitesi için seni annenin evine gönderirim ne demek ya kedi köpek mi yolluomuş.. resmen saygısızlık..
Esim dun baliktaydi simdi de iste annem benle kaliyo ondan giriyorum:)hep burdasın konu sahıbı :)
Evet kader mi.diyelim tercihlerimiz mi bilmiyorum:sHer gun " esim buna izin vermiyor" , "esim suraya gitmemi istemiyor" basliklari aciliyor. Kuzum boyle adamlari cok ariyor musunuz?
Yani yani :) erkek milleti iste akil alirim diye de dusunuyodurKoca vakası bi bu siteye karismasa olmaz. Burası kadınlar klübü ne var bunda benim esimde biliyo saniyo ki dedikodu yapiyoz
Valla mi edilebiliyosa edelim:)Eşine de ki, seni insan hakları mahkemesine şikayet edeceğim
Hatta demokratik haklarıma ve kişilik haklarıma saldırıyorsun de
Çünkü gerçekten böyle..
Aynen olabilir. Bu erkekleri anlamak zorYani yani :) erkek milleti iste akil alirim diye de dusunuyodur
Erkeklrr de tam tersini soyluyo :)ama birimiz digerimiz olmadan da yapamiyoruz.Aynen olabilir. Bu erkekleri anlamak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?