eşim kk'ya girmeme izin vermiyo.. ne yapayım?

ikici çocuk istiyoruz bizde birkaç sefer laf arasında eşime kadınlar böyle yapılarlarmış falan dedim

o da bana kafasına birşey takıldımı ve ben cvp veremezsem yarın kadınlara bir sor bakalım böyle yaşayan varmıymış diyor

ne var ki bunda yaaa

Amannn boşver unutur birkaç gün konusunu açma unutur gider. Benim eşimde ilk başta erkek üyelerin olmadığını nereden biliyorsun istemiyorum girmeni o siteye demişti. Sonra ben erkek üye olursa kendini hemen ele veriyor zaten aksi halde, akşama ne pişirsem, misafirim gelecek menü fikri verebilir misiniz? Kaynaman ve görümcem şöyle böyle diye hangi erkek konu açar ki dedim. Yüzüme baktı yoksa sen bir siteye üye oldunda kaynananı mı çekiştiriyorsun dedim güldü başka işim yoktu çünkü dedi ikna oldu. Hatta arada kendince dalga geçiyordu "eşim sabah giderken parfüm sıktı saçını her zamankinden farklı taradı acaba neden diye yaz aldatılıyor olabilirsin takipte kal diye birbirinizi gaza getirirsiniz demeye başladı". İşiniz gücünüz çene ve birbirinizi gaza getirmek diyordu şimdilerde unuttu bile bu siteyi.

Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin

Sandığınız şey bile olsa veya sandığı bunu tespit ettikleri an zaten hemen atılıyor !

Ha birde diyelim ki tespit edilmedi erkek gibi buralarda dolansın burada ne konuşuluyorki sadece sıkıntılar

Mahremiyet yerlerde değil zaten..Kendinizi bilin yeterki her konuda.

Bu arada net kullanıyorsunuz madem ozaman ondanda korksun ve de sakınca görsün çünkü hertürlü şeye girme imkanınız var bundan tedirgin olmuyor mu ?

yok artık bir site için evliliğinden vazgeçecek zihniyette gördüm ya artık boşanan kimsenin nedenini basit görmem!

kiyamet alameti zaten koku kurumaz da erkek nesli azaliyor ama erkek olmadan da olmaz ki kadin erkek bi butundur yoksa dunya tatlisi cocuklarimiz olmazdi
erkek olmadan olmazmış, senin karşına doğru erkek çıkmamışki. sende bütün erkekleri böyle sanıyosun. böyle erkek olmasın zaten. at çöpe bunu hiç bi işe yaramaz, sende gerçekten annenin evine gidip rahat edersin. konu içindeki yorumlarını okudukça şoklara girdim. kendi her haltı yapsın ama sana herşey yasak. bencede kkya girme, onu takip et ne facedeki hareketler dökümüne bak,arkadaş arama bölümüne bak kendi oralarda neler karıştırmış. sadece kuş üretimi değildir :) niye katlanıyosun bu despota çocuğun içinmi

Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
Benimde kızıyordu tamam kapattım dedim ama o evde yokken giriyorum zaten herşeyimi kapatmış kadınlar kulubüsüz bir hayat düşünemiyorum ben kadınlar kulubundekileri çok seviyorum insanın her sorununa yetişiyorlar şekerlerim benimm

Bilgisayardan girerken Google Chrome kullanıyorsan gizli pencere özelliğinden yararlan girdiğin siteler geçmişe kayıt edilmez.

Bende cok seviyorum o kadr islerinin guclerini arasinda sagolun hanimlar derdimizle dertlendiginiz icin;-)

Bilgisayardan girerken Google Chrome kullanıyorsan gizli pencere özelliğinden yararlan girdiğin siteler geçmişe kayıt edilmez.
Bilgisayar yok telefondan giriyorum kayitlari siliyorum esim gelmeden o evdeyken girmemem lazim ama ogrwnebilir mi ki telefon numaram onun ustune kayitli arastirir blur mu acaba

Cok takip etmiyorum bakiyorum teline faceine arkadaslarina yanlis bisey gormedim ama bilmiyorum insallah olmaz da cocugum icin sabrediyorum cogu seye susuyorum dogrusu ne yapayim ki bosansam daha mi iyi olcak bilmiyoum cocuk yiprancak arada ogluna da cok duskun cok aileci ama bunun zararini cok gordum iyi olmayinca ailesiyle kotu oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…