- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Değil mi ama,hem kimi kimin evinden kovuyorlar ,o ev sanki sadece adamın,orası bir aile,bir yuva,ortak yaşam alanı...Annenin evine yollarim cumleside modaya cikti.. tehdite bakarmisin..
evet yerler ona gore:) biz nette tanistik evlendik o yuzden sanirim sanki ben kendimi bilmiyorum
o zaman sen gıt ananın evıne derımBana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
hmm anladımKus uretiyo da esim arkadaslari da kuscuymus facede kus satiyo diyelim:)
erkek olmadan olmazmış, senin karşına doğru erkek çıkmamışki. sende bütün erkekleri böyle sanıyosun. böyle erkek olmasın zaten. at çöpe bunu hiç bi işe yaramaz, sende gerçekten annenin evine gidip rahat edersin. konu içindeki yorumlarını okudukça şoklara girdim. kendi her haltı yapsın ama sana herşey yasak. bencede kkya girme, onu takip et ne facedeki hareketler dökümüne bak,arkadaş arama bölümüne bak kendi oralarda neler karıştırmış. sadece kuş üretimi değildir :) niye katlanıyosun bu despota çocuğun içinmikiyamet alameti zaten koku kurumaz da erkek nesli azaliyorama erkek olmadan da olmaz ki kadin erkek bi butundur yoksa dunya tatlisi cocuklarimiz olmazdi
ya kötü bir site olsa felan haklı diyeceğim ama değil bence siz eşinizi takmayın canınızı sıkmayınKendi gordu ben soylemedim ama forum sitesi bilgi aalmak amacli giriyorum dedim yok istemiyomus
Benimde kızıyordu tamam kapattım dedim ama o evde yokken giriyorum zaten herşeyimi kapatmış kadınlar kulubüsüz bir hayat düşünemiyorum ben kadınlar kulubundekileri çok seviyorum insanın her sorununa yetişiyorlar şekerlerim benimmBana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
Yok gaza getirmek degil yazmistim yorumlarda evet guvenmedigini bilmiyorum seni kolay kandirirlar diyoSizi gaza vermek gibi olmasında; Size mi güvenmiyor ?
Bende cok seviyorum o kadr islerinin guclerini arasinda sagolun hanimlar derdimizle dertlendiginiz icin;-)Benimde kızıyordu tamam kapattım dedim ama o evde yokken giriyorum zaten herşeyimi kapatmış kadınlar kulubüsüz bir hayat düşünemiyorum ben kadınlar kulubundekileri çok seviyorum insanın her sorununa yetişiyorlar şekerlerim benimm
Yok gaza getirmek degil yazmistim yorumlarda evet guvenmedigini bilmiyorum seni kolay kandirirlar diyo
Bilgisayar yok telefondan giriyorum kayitlari siliyorum esim gelmeden o evdeyken girmemem lazim ama ogrwnebilir mi ki telefon numaram onun ustune kayitli arastirir blur mu acabaBilgisayardan girerken Google Chrome kullanıyorsan gizli pencere özelliğinden yararlan girdiğin siteler geçmişe kayıt edilmez.
Seni kandırdıgım gıbı mı dıye cevap veriniz.
Cok takip etmiyorum bakiyorum teline faceine arkadaslarina yanlis bisey gormedim ama bilmiyorum insallah olmaz da cocugum icin sabrediyorum cogu seye susuyorum dogrusu ne yapayim ki bosansam daha mi iyi olcak bilmiyoum cocuk yiprancak arada ogluna da cok duskun cok aileci ama bunun zararini cok gordum iyi olmayinca ailesiyle kotu oluyoruzerkek olmadan olmazmış, senin karşına doğru erkek çıkmamışki. sende bütün erkekleri böyle sanıyosun. böyle erkek olmasın zaten. at çöpe bunu hiç bi işe yaramaz, sende gerçekten annenin evine gidip rahat edersin. konu içindeki yorumlarını okudukça şoklara girdim. kendi her haltı yapsın ama sana herşey yasak. bencede kkya girme, onu takip et ne facedeki hareketler dökümüne bak,arkadaş arama bölümüne bak kendi oralarda neler karıştırmış. sadece kuş üretimi değildir :) niye katlanıyosun bu despota çocuğun içinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?