- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Tamam sen gormeden girerim ben de dedin galiba .ddGerekcesi yok o siteye girmiyceksin dedi bende kadinlar var sadece forum sitesi filan dedim uzatma dei girdugini gormuyeyim dedi o kadar
O beni dinlemiyo ki ben zaten kisitlamiyorum inafina yaparsam iyice kotu oluyoruz normalde dinliyorum zaten hayirlisi bakalimşimdi böyle bişey için ananın evini yollarım çok ağır olmuş sonuçta
ancak tam tersini düşünün siz eşinizin istemediğiniz bi siteye ısrarla girmek isterse ne hissedersiniz
bence inatlaşmayın site güzel bi site faideli bi site gerektiğinde soru soruyorum vs. diye anlatın ,erkekler böyle bazen böyle atarlanırlar ama unutur merak etmeyin -özel bilgilerinizi paylaşmadığınız sürece zararlı bi yer değil burası
sonuçta evet herkesi bayan sanıyoruz ama olmayabilirde ancak cürümleri kadar yer yakarlar bişey olmaz yapamazlar ,
üzmeyin kendinizi bunun için eşinizle kavga etmeye tartışmaya değmez
Tamam sen gormeden girerim ben de dedin galiba .dd[/QUO aynen oyle:) ama yalancinin mumu yatsiya kadar derler
Kus uretiyo da esim arkadaslari da kuscuymus facede kus satiyo diyelim:)kendisi niye kullanıyo sana niye kullandırmıyo açıkladımı peki
Annemin telinden girdim anlamasin diye o olmadigi zaman girerm arada anlamaz umarimEee bile bile lades olacaksin kocan kiziyor ama sen kizdigini birde burda konu acarak paylasiyorsun esinin gorurse ne olur?
Ha esinin buraya kizmasina anlam veremesemde ikna edilebilir
be her zaman diyorum istemiyosan bosanalim diye o oyle dusunmuyo laf sokuyo beni kiriyo emirler veriyo sonra bosanma lafini edince agzima vuruyo istemiyo asla o zaman bos konusmamasi lazimböyle salakça bir sebep için beni annemin evine göndermekle tehdit ediyorsan hiç yorma kendini canım ben direkt giderim zaten, deseydin yani bu kadar basitmi seni göndermek o kadar mı kıymetsizmişsin.
Benim esimde dün birsey hakkinda tartisiyoduk 'ay sen kk kadinlarina benzemissin' dedi oda yakinda baslar girme dememeye heralde
Yok o yapabilir herseyi ona kisitlama getiremez kimse ama kadin kole ya sahibini dinlemek zorunda icinde bulundugum durum icin cok uzgunum eskiden kimse karisamazdi bana ama cok fedakarlik yapiyorum su an oglum ici.Sanırım eşin sadece kk kısıtlaması getirmedi daha başka kısıtlamalarında var çok pasifsin demek , mücadele etmen gerekecek , bence onunda sevdiği bir aktivite vardır sende ona bunu yasakla , ki yasaklamana müsade etmeyecek sende bu fırsatı kullanıp yasağı deleceksin , o tilkiyse sende kuyruğu olacaksın ,bu kadar basit
Evet hatayi basta yaptim biliyorumAnnesinin evine yollamak nedir bir kere? Nasil rencide edici bir tabirdir bu! Adamlara bu kadar yetkiyi veriyorsunuz, sonra da bu sekilde tehditkar tabirlerle sizi egemenlikleri altina alip sindiriyorlar ve hayatinizin tum alanina mudahale hakkini kendilerinde goruyorlar.
evet haklisin galiba yakalayip kavga etmektense girmemek daha iyiEvet tqbir rencide edici ama bunun gerçekliğini değiştirmiyor malesef.bazı gercekleri cümleler değiştirse keske. Her neyse arkadasım konu sahibine kararı için saygı duyarım ama benim fikrim bu şekilde.
Ben vajinusmus hastasıydım vr bu belayı bu sitedeki yardımsever bacılarım sayesinde yendim daha sonra uzun süre bende yardım ettim bi çok arkadaşıma o sırada kendimi fazla kaptırmış oldugum için eşim rahatsızlık duydu bende bi süre girmeme kararı aldım daha sonra tekrar girmeye basladım ozaman eşimle inatlassaydım sorun olacaktı gereksiz yere ama onun istediği sekilde hareket edince ikimizinde gönlü olmus oldu. Tavsiyem eşinle bu konuda inatlaşma dmek biraz ara ver daha sonra duruma göre girer yada girmessin. Sevgiler
Yok o yapabilir herseyi ona kisitlama getiremez kimse ama kadin kole ya sahibini dinlemek zorunda icinde bulundugum durum icin cok uzgunum eskiden kimse karisamazdi bana ama cok fedakarlik yapiyorum su an oglum ici.
Aynen anlattigin gibi biriTahmin ettim kadın cahil kalsın , kocasına köle olsun bilgili olmasın , adamda aşağlık kompleksi var , kadını ezen kendi malı gibi gören erkek , çekcek sen ancak ölmeye yakın düzelir herşeye müsaade eder bu adam , o zaman kadar kaderim deyip oturacaksın
Kendi gordu ben soylemedim ama forum sitesi bilgi aalmak amacli giriyorum dedim yok istemiyomusEşinize siz mi söylediniz
Eşinin zoruna giden nedir
ne oldu ki bu kadar babanın evine yollanılacak durum kadın sitesi zaten gayet güzel ve insanların fikir alışverişinde bulunduğu dertleştiği bir site
evet biraz zaman gecsin anlatirim heralde ama dinler mi orasini bilmemSenin için üzüldüm ama ne yapıp edip yasağı deleceksin gibi bunun içinde oğlunu kullan hastalandığında kk bilgilerinden yararlandım dersin
Tabiii mazallah hakkını savunursun falan. Boşver arkadaşım sen takıl bizimle. Onların sözünü dinlersen, ohoooo. Yanlış bir şey yapmıyorsun sonuçta. Kadın kadina konuşuyoruz işte.Evet esimin ailesinin sozu el akil verir ama ekmek vermez:)
Tamam işte demek istediğim tam da bu,haklısınız...zaten içinizde başka hesaplar olsa hertürlü yaparsınız,burada erkek olsa ne olur olmasa ne olur.Sizin değil eşinizin böyle düşünmesi üzücü...benim zaten niyetim bozuk olsa her turlu yolunu bulurum nete gerek yok Allah sasirtmasin insaallah ben evime ve esime bagliyim
Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?