eşim kk'ya girmeme izin vermiyo.. ne yapayım?

O beni dinlemiyo ki ben zaten kisitlamiyorum inafina yaparsam iyice kotu oluyoruz normalde dinliyorum zaten hayirlisi bakalim

Eee bile bile lades olacaksin kocan kiziyor ama sen kizdigini birde burda konu acarak paylasiyorsun esinin gorurse ne olur?

Ha esinin buraya kizmasina anlam veremesemde ikna edilebilir
Annemin telinden girdim anlamasin diye o olmadigi zaman girerm arada anlamaz umarim

böyle salakça bir sebep için beni annemin evine göndermekle tehdit ediyorsan hiç yorma kendini canım ben direkt giderim zaten, deseydin yani bu kadar basitmi seni göndermek o kadar mı kıymetsizmişsin.
be her zaman diyorum istemiyosan bosanalim diye o oyle dusunmuyo laf sokuyo beni kiriyo emirler veriyo sonra bosanma lafini edince agzima vuruyo istemiyo asla o zaman bos konusmamasi lazim

Yok o yapabilir herseyi ona kisitlama getiremez kimse ama kadin kole ya sahibini dinlemek zorunda icinde bulundugum durum icin cok uzgunum eskiden kimse karisamazdi bana ama cok fedakarlik yapiyorum su an oglum ici.

Evet hatayi basta yaptim biliyorum

evet haklisin galiba yakalayip kavga etmektense girmemek daha iyi

Senin için üzüldüm ama ne yapıp edip yasağı deleceksin gibi bunun içinde oğlunu kullan hastalandığında kk bilgilerinden yararlandım dersin
Yok o yapabilir herseyi ona kisitlama getiremez kimse ama kadin kole ya sahibini dinlemek zorunda icinde bulundugum durum icin cok uzgunum eskiden kimse karisamazdi bana ama cok fedakarlik yapiyorum su an oglum ici.

Aynen anlattigin gibi biri

Eşinize siz mi söylediniz
Eşinin zoruna giden nedir
ne oldu ki bu kadar babanın evine yollanılacak durum kadın sitesi zaten gayet güzel ve insanların fikir alışverişinde bulunduğu dertleştiği bir site
Kendi gordu ben soylemedim ama forum sitesi bilgi aalmak amacli giriyorum dedim yok istemiyomus

Evet esimin ailesinin sozu el akil verir ama ekmek vermez:)
Tabiii mazallah hakkını savunursun falan. Boşver arkadaşım sen takıl bizimle. Onların sözünü dinlersen, ohoooo. Yanlış bir şey yapmıyorsun sonuçta. Kadın kadina konuşuyoruz işte.

benim zaten niyetim bozuk olsa her turlu yolunu bulurum nete gerek yok Allah sasirtmasin insaallah ben evime ve esime bagliyim
Tamam işte demek istediğim tam da bu,haklısınız...zaten içinizde başka hesaplar olsa hertürlü yaparsınız,burada erkek olsa ne olur olmasa ne olur.Sizin değil eşinizin böyle düşünmesi üzücü...

Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin

Siteye girmesine takılmak yerine "annenin evine yollarım" ne demek? Çok rahatsızsa kendi toplasın bavulunu gitsin annesinin evine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…