Başka neler için izin istiyorsun mesela?Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
bencede yapacagindan degil de gozumu korkutuyo girmiyeyim diyeNe biçim cümle o annenin evine yollarım diye. Ne gerizekalıca bir cümle! Bu kadar kolaymıymış bu aptal erkeklere göre annenin evine yollanmak. Kendi defolup gitsin anasının evine. Terbiyesiz!
aaa namahremErkekler arada geliyo zaten, belli ben bile erkeğim evet ama yiyemem seni heralde burdan
aa alakası bile yoktur adamın oralarla bence
Ne cüret! Siz ufak çocuk musunuz ergen misiniz de bunu diyor? Ne üzerine dedi peki gerekçesi nedir?bencede yapacagindan degil de gozumu korkutuyo girmiyeyim diye
Eşin acaba akil almandan mi hoşlanmıyor? Bu geldi benim aklima.evet yerler ona gore:) biz nette tanistik evlendik o yuzden sanirim sanki ben kendimi bilmiyorum
olabilir oluyorda belki şuanda bile var ama bize dokunan ne yanı erkek kafası işte düz mantık diycem mantık yokYani olamaz mı, olabilir
Yersen diye ekleyeyim bendeaa alakası bile yoktur adamın oralarla bence
sayelerinde tabi cümle erkek milletininIste bu yuzden esinin bu sitelerde dolanmasini, bizi istemiyor. Ne diyelim bilemedim.
Ironinin dibini siyiriyoruz.
Izin vermiyorsa ona hı hı de.sen yine bildiğini oku.cunku senin kocaya durustluk gelmiyo demekki.seni kisitlamaya calisiyosa dedigim gibi gizli gir.boylece hem onun gonlu olur araniz bozulmaz.hemde sen istedigini yapmis olursun.kotu sakincali bi site olsa asla bu oneride bulunmam.ama gayet faydali bir site.evini yuvani yikacak tehlikeli bir yer olsa neysede eşin resmen sacmaliyo.Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
tövbe bismillih te şimdi neka sinirlendim bu erkek milleti ne sanıyor kendini yok izin vermezmişte ,yok baba evine yollarmışta sinirlerim zıpladıBana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
Var tabıkı en başta kurucusu erkek :))Benim eşimde diyor mutlaka vardır erkek üyeüye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?