eşim kk'ya girmeme izin vermiyo.. ne yapayım?

Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
Başka neler için izin istiyorsun mesela?
Yeterince nefes alma iznin var mı yoksa oksijen kotası mi var?

Ne biçim cümle o annenin evine yollarım diye. Ne gerizekalıca bir cümle! Bu kadar kolaymıymış bu aptal erkeklere göre annenin evine yollanmak. Kendi defolup gitsin anasının evine. Terbiyesiz!
bencede yapacagindan degil de gozumu korkutuyo girmiyeyim diye

Ustume iyilik nick'ime saglik (ki isimden.yola cikaraktaann gizliden girseniz ?....ikinci uyelik olayi ?
hem inanmiyorsa gelsin gorsun banlansin pasa pasa da gitsin

Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
Izin vermiyorsa ona hı hı de.sen yine bildiğini oku.cunku senin kocaya durustluk gelmiyo demekki.seni kisitlamaya calisiyosa dedigim gibi gizli gir.boylece hem onun gonlu olur araniz bozulmaz.hemde sen istedigini yapmis olursun.kotu sakincali bi site olsa asla bu oneride bulunmam.ama gayet faydali bir site.evini yuvani yikacak tehlikeli bir yer olsa neysede eşin resmen sacmaliyo.

Buraya ilk üye olduğumda eşimin tepkiside napcan orda falan demişti.
Aman boşvver üye olma falanda dedi ben tabı dınlemedım bıde ustune her gun burda okudugum konuları anlattım :))
Artık oda alıştı birşey yapmaya kalktıgımda kararsız olursam arkadaşlarına sorsana belki biliyolardır falan dıyo .s
Alıştı yanı
Ananın evıne falan göndermek ne saçma seyler..

tövbe bismillih te şimdi neka sinirlendim bu erkek milleti ne sanıyor kendini yok izin vermezmişte ,yok baba evine yollarmışta sinirlerim zıpladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…