eşim kk'ya girmeme izin vermiyo.. ne yapayım?

benim eşimde biliyo aralarda çürüklerin çıktığını ama tınmıyo niye adam mantıklı ve makul düşünüyo

[QUOTE="Helcin10, post: 45181754, member: 681498Var tabıkı en başta kurucusu erkek :))[/QUOTE]

Evet :)

Bu arada siteye üye olurken erkek kadın diye seçenek çıkıyor ve erkek üye olamaz demiyor. Erkek üye gelip burda teollük yapmadığı sürece yakalanmaz bir sürü de vardır. Açk seçil resimlerinizi koymayın yeter :)

eşiniz fazla kısıtlayııcı geldi bana..

benim eşimde demişti erkek vardır orada diye bende eee ne olmuş varsa dedim hiç mal mal takılıyolardır işte dedi bende aynen öyle dedim adımıda biliyor üstelik.. hiç girip okudğunu sanmam baksa annesiyle ilgili neler yazdım kavga çıkardı

güven problemimi var acaba ?

Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin

Bu tepki de neyin nesi böyle??

Kendisi bir haltlar karistiryor olmasin ???

Kisi karşisindakini kendisi gibi görürmüs derler bilemedim....

acaba eşiniz her girdiği siteyi sizinle paylaşıyormu ?,burası sakıncalı bir site değil herşeyide eşinizle paylaşmak zorunda değilsiniz.bu ne ya şimdi geçen de biri konu açmıştı eşim tüm formumdaki konularımı okumuş diye.ben şimdi üyeyim koşa koşa ben bu siteye üyeyim diye eşime yetiştirireyimmi bilmek zorundamı?sitenin adı kadınlar klübü ,ortak klüp açılırsa oraya üye olursunuz

Benimki de birbirinizi gaza getiriyosunuz diyo. Orda gazı alıp alıp bana kızıyosun diyor.
Bende "Sanane" diyorum konu kapanıyor.
Annenin evine bırakırım demek ne demek yahu?
Esas mesele buraya kızması vs. değil, verdiği bu saçma tepki.
Ben olsam gözünün önünde girer hadi yollasan derdim. Tabi blöf yapmadığını düşünüp, olacakları göze alarak hareket etmeniz de lazım. Ama bu sebepten böyle absürd bişi yapacaksa hiç durmasın zaten.
Annenize de kadınlarla konuşurken yakaladım falan der artık.
Tövbe Yarabbimm..

akıl öğrenirsin diye istemiyodur
Olabilir:) :) iste benimkinin gozunun onnde girsem gozumj morartir heralde sert bi yapisi varmalesef evet dedigin cok dogru annemin evine yollayip kadinlarla yakaladim der:) akil almamdanda korkuyodur kesin

Olabilir:)
:) iste benimkinin gozunun onnde girsem gozumj morartir heralde sert bi yapisi varmalesef evet dedigin cok dogru annemin evine yollayip kadinlarla yakaladim der:) akil almamdanda korkuyodur kesin
Tek derdi akil aliyor olmaniz bence. Ama o kadar da ozel alaniniz olsun. Rahat biraksiz sizi. Dertlesince rahatliyorum. KK da olmasa gelir sana çatarim daha mi iyi deyin bari

Arkadaslar netim cok yavas zor okyyorum ve zor yaziyorum bilginize yorumlariniz icin tesekkur ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…