sorma ya ben onu ilk öğrendiğimde apışıp kaalmıştımVar tabıkı en başta kurucusu erkek :))
Curly mı ne var o fazla aktıf deyıl ama oda sanırım erkek :)sorma ya ben onu ilk öğrendiğimde apışıp kaalmıştım
Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
Dedim sadece kadinlar var diye anlamiyor sinir oldum
Olabilir:)akıl öğrenirsin diye istemiyodur
:) iste benimkinin gozunun onnde girsem gozumj morartir heralde sert bi yapisi varmalesef evet dedigin cok dogru annemin evine yollayip kadinlarla yakaladim der:) akil almamdanda korkuyodur kesinBenimki de birbirinizi gaza getiriyosunuz diyo. Orda gazı alıp alıp bana kızıyosun diyor.
Bende "Sanane" diyorum konu kapanıyor.
Annenin evine bırakırım demek ne demek yahu?
Esas mesele buraya kızması vs. değil, verdiği bu saçma tepki.
Ben olsam gözünün önünde girer hadi yollasan derdim. Tabi blöf yapmadığını düşünüp, olacakları göze alarak hareket etmeniz de lazım. Ama bu sebepten böyle absürd bişi yapacaksa hiç durmasın zaten.
Annenize de kadınlarla konuşurken yakaladım falan der artık.
Tövbe Yarabbimm..
Tek derdi akil aliyor olmaniz bence. Ama o kadar da ozel alaniniz olsun. Rahat biraksiz sizi. Dertlesince rahatliyorum. KK da olmasa gelir sana çatarim daha mi iyi deyin bariOlabilir:)
:) iste benimkinin gozunun onnde girsem gozumj morartir heralde sert bi yapisi varmalesef evet dedigin cok dogru annemin evine yollayip kadinlarla yakaladim der:) akil almamdanda korkuyodur kesin
kesinlikleakıl öğrenirsin diye istemiyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?