eşim kk'ya girmeme izin vermiyo.. ne yapayım?

Arkadaslar netim cok yavas zor okyyorum ve zor yaziyorum bilginize yorumlariniz icin tesekkur ederim hepinize

Arkadaslar netim cok yavas zor okyyorum ve zor yaziyorum bilginize yorumlariniz icin tesekkur ederim hepinize

Benimki de, ---senin hatunların bu konuda kesin fikri vardır, gir bak bakalım ne diyorlar. diye zorla teşvik ediyor.
Ne adamlar var yaa

şimdi böyle bişey için ananın evini yollarım çok ağır olmuş sonuçta
ancak tam tersini düşünün siz eşinizin istemediğiniz bi siteye ısrarla girmek isterse ne hissedersiniz
bence inatlaşmayın site güzel bi site faideli bi site gerektiğinde soru soruyorum vs. diye anlatın ,erkekler böyle bazen böyle atarlanırlar ama unutur merak etmeyin -özel bilgilerinizi paylaşmadığınız sürece zararlı bi yer değil burası
sonuçta evet herkesi bayan sanıyoruz ama olmayabilirde ancak cürümleri kadar yer yakarlar bişey olmaz yapamazlar ,
üzmeyin kendinizi bunun için eşinizle kavga etmeye tartışmaya değmez

Eşinizle internet üzerinden tanıştığınız için mi acaba istemiyor sonuçta erkeklerinde olabileceğini düşünüyordur.

Benim erkek arkadaşım buraya üye olmamı söylemişti zamanında. İnt üzerinden bir şeyler yapacaktım senin için deneyim olur girip bakın demişti.. Şimdi ise hiç çıkmıyorum bazen buradaki konuları ona söylüyorum çok takılma diyor. Şifremi istiyor vermiyorum

Benimki de, ---senin hatunların bu konuda kesin fikri vardır, gir bak bakalım ne diyorlar. diye zorla teşvik ediyor.
Ne adamlar var yaa
Hayrankaldim dogrusu ben alistim tepkilerine artik normal geliyo onceden nete girmeme bile izin vermiyodu yemek sitelerine gircem diyodum zorla net yapti simdide sadece yemek sitwlerine girceksin diyo

Evet intwrnetten tanistigimiz icin guven sorunu var bi cocugum var ve cok sukur kendimi bilen biriyim internetten tanistik ama artikonunla evliyim bisey yapmiyirum nette diyorum zaten hissedersem seni keserim diyo

Evet intwrnetten tanistigimiz icin guven sorunu var bi cocugum var ve cok sukur kendimi bilen biriyim internetten tanistik ama artikonunla evliyim bisey yapmiyirum nette diyorum zaten hissedersem seni keserim diyo
Saçma bir düşünce size güvenmesi gerekiyor evlenmişsiniz , çocuğunuz var. Siz buranın nasıl bir platform olduğunu anlatın belki anlayış gösterir.

Evet zitlasinca kotu oluyoruz ama aciklamama konusmama firsat vermiyo hayir diyo sa hayir incele dedim uzatma diyo girmiyceksin zamanla yumusar belki bilemiyorum

Hayrankaldim dogrusu ben alistim tepkilerine artik normal geliyo onceden nete girmeme bile izin vermiyodu yemek sitelerine gircem diyodum zorla net yapti simdide sadece yemek sitwlerine girceksin diyo

Valla ne diyeceğimi bilemedim.
Hani farklı yerlere gidecek bir sohbet sitesi olsa anlarım, ama burada kaynana, elti, görümce üçlüsü revaçta. Kıskanmayı gerektirecek ne var anlamadım. Ayrıca erkek üye olsa bile oda bize ayak uyduruyor sonuçta. Sarkıntılık olayı zor :)

Eşinin güven sorunu var. İzin almak ne demekmiş. Bu şekilde alıştırmayın şu adamları gözünü seveyim yaa

Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
Eee hala buradasin demek ki sorun yok girebiliyorsun kkya
Kocan da konussun kendi kendine birak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…