Buraya ilk üye olduğumda eşimin tepkiside napcan orda falan demişti.
Aman boşvver üye olma falanda dedi ben tabı dınlemedım bıde ustune her gun burda okudugum konuları anlattım :))
Artık oda alıştı birşey yapmaya kalktıgımda kararsız olursam arkadaşlarına sorsana belki biliyolardır falan dıyo .s
Alıştı yanı
Ananın evıne falan göndermek ne saçma seyler..
Ya bizim eşler fazla anlayışlı yada onların eşi çok sıkı. Bilmiyorum ..Benimki de, ---senin hatunların bu konuda kesin fikri vardır, gir bak bakalım ne diyorlar. diye zorla teşvik ediyor.
Ne adamlar var yaa
Ya bizim eşler fazla anlayışlı yada onların eşi çok sıkı. Bilmiyorum ..
Hayrankaldim dogrusu ben alistim tepkilerine artik normal geliyo onceden nete girmeme bile izin vermiyodu yemek sitelerine gircem diyodum zorla net yapti simdide sadece yemek sitwlerine girceksin diyoBenimki de, ---senin hatunların bu konuda kesin fikri vardır, gir bak bakalım ne diyorlar. diye zorla teşvik ediyor.
Ne adamlar var yaa
Evet intwrnetten tanistigimiz icin guven sorunu var bi cocugum var ve cok sukur kendimi bilen biriyim internetten tanistik ama artikonunla evliyim bisey yapmiyirum nette diyorum zaten hissedersem seni keserim diyoEşinizle internet üzerinden tanıştığınız için mi acaba istemiyor sonuçta erkeklerinde olabileceğini düşünüyordur.
Benim erkek arkadaşım buraya üye olmamı söylemişti zamanında. İnt üzerinden bir şeyler yapacaktım senin için deneyim olur girip bakın demişti.. Şimdi ise hiç çıkmıyorum bazen buradaki konuları ona söylüyorum çok takılma diyor. Şifremi istiyor vermiyorum
Saçma bir düşünce size güvenmesi gerekiyor evlenmişsiniz , çocuğunuz var. Siz buranın nasıl bir platform olduğunu anlatın belki anlayış gösterir.Evet intwrnetten tanistigimiz icin guven sorunu var bi cocugum var ve cok sukur kendimi bilen biriyim internetten tanistik ama artikonunla evliyim bisey yapmiyirum nette diyorum zaten hissedersem seni keserim diyo
Evet zitlasinca kotu oluyoruz ama aciklamama konusmama firsat vermiyo hayir diyo sa hayir incele dedim uzatma diyo girmiyceksin zamanla yumusar belki bilemiyorumşimdi böyle bişey için ananın evini yollarım çok ağır olmuş sonuçta
ancak tam tersini düşünün siz eşinizin istemediğiniz bi siteye ısrarla girmek isterse ne hissedersiniz
bence inatlaşmayın site güzel bi site faideli bi site gerektiğinde soru soruyorum vs. diye anlatın ,erkekler böyle bazen böyle atarlanırlar ama unutur merak etmeyin -özel bilgilerinizi paylaşmadığınız sürece zararlı bi yer değil burası
sonuçta evet herkesi bayan sanıyoruz ama olmayabilirde ancak cürümleri kadar yer yakarlar bişey olmaz yapamazlar ,
üzmeyin kendinizi bunun için eşinizle kavga etmeye tartışmaya değmez
Hayrankaldim dogrusu ben alistim tepkilerine artik normal geliyo onceden nete girmeme bile izin vermiyodu yemek sitelerine gircem diyodum zorla net yapti simdide sadece yemek sitwlerine girceksin diyo
Gizli giriyorum da yakalarsa canimi da yakar diye korkuyorum:sTamam diyip gizlice takıl. Vicdan azabı çekebilcen bi durum değil nede olsa.
Kendisi face e giriyo bana izin vermiyo meselaaa alakası bile yoktur adamın oralarla bence
kendisi niye kullanıyo sana niye kullandırmıyo açıkladımı pekiKendisi face e giriyo bana izin vermo mesela
Eee hala buradasin demek ki sorun yok girebiliyorsun kkyaBana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?