Zaten ömğr geçmiyor ki aile terapisti ne salı günü randevu aldık gideceğiz doktor ona yaptıgının ne kadar yanlış olduğunu soyletdr benlik anlar
Hiç kusura bakmayın hiçbir doktor danışanını yönlendirip kişisel yorumunu katmaz.
Siz kendiniz düşüncelerinizi dile getiremeyip bir başkasından bunu bekliyorsunuz, bir de bunun işe yarayacağını düşünüyorsunuz, ciddi misiniz???
Polikliniğime eşleri tarafından defalarca aldatılıp, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalan, eşleri tarafından manipüle edilen, aynı sizler gibi o kadar hasta/danışan geliyor ki… bekliyorlar ki mentorluk yapayım, yönlendireyim, eşlerini getirsinler de ben konuşayım, hıı sakın yapma, cıs diyeyim.
Böyle bir beklenti çok ütopik, aklı başında hiçbir doktor bunu yapmaz, çünkü etik değil.
Her gün dilimi ısıra ısıra susuyorum mecburen, “insanın kendine ettiğini bir başkası edemez” sözünün ne kadar doğru olduğunu görüyorum.
Siz kendinizden geçmişsiniz belli de, yanarım yanarım o günahsız bebeğe yanarım. Doğacağı aileye bak.
Ülkenin aydın kesimindendiniz bir de değil mi?

( hiçbir mesleği kötülemiyorum, böyle insanlar yüzünden güzelim mesleklerin de kötü anılmasına sinirleniyorum)