- Konu Sahibi afrodit_83
-
Mrb arkadaşlar. Ben ve eşim öğretmeniz ve şuan ev kredisi borcu ödüyoruz. Borcumuz bitince eşim 5milyar kazanıyorsak bunun 1 milyarını dağıtacakmış.Somaliye,Sudana,öğrencilere (belki kendi kardeşlerinede)... Bende yardım etmek istiyorum zaten ama her ay maaşın %20si çok değil mi? Ben bunun için mi çalışıyorum çocuğumdan ayrı kalıyorum? Yanlış anlamayın bende yardım etmek istiyorum yetimlere..Ama bana göre maaşın %10u gayet uygun olur. Evimiz arabamız olduktan sonra parayı napacakmışız? İlerde 2.ev alırız diyorum 4+1 onun içinde zaten para biriktiricez diyor.Maaşın hepsini dağıtmıycakmışız sonuçta ama yinede daha büyük bir ev almamız uzun vadede olur.Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Kocan biraz safmış ya da ağır bir vicdan azabı çekiyor bilemedim.
İnsanlara yardım etmek ne zamandır saflık oluyor? :44:
Birilerine amme hizmeti yapacak kadar yüklü kazançları yok. 5 milyarın 1 milyarı hibe edilemez. Biraz mantık.
Herkes sizin gibi düşünmüyor demek ki. Bence konu sahibinin eşi saf değil aksine çok akıllı bir adam. Sadece yiyip içip eğlenmiyor başka insanlara yardım edip Allah rızası kazanıyor. Bundan güzel şey var mı?
Kocan biraz safmış ya da ağır bir vicdan azabı çekiyor bilemedim.
kim saf kim degil onu ahirette ogreniriz ancak :)
Ahiret varsa öğrenirsin. Iyiliği ahiret için değil dünya için yap, bu kadar çıkarcı olmayın.[/QKi
Bir insana iyilik yapmayi ''saflik'' olarak goren bir zihniyetin cikarciliktan bahsetmesi cok utopik olmus cidden guldurdunuz beni gece gece :)) seninle ahireti tartiscak kadar dusmedim ben takilmaya devam et :)
dipnot: Şeytanlar iki çeşittir; biri cin asıllı şeytanlar ki, işte bunlar gözle görülmezler, diğeri insan-şeytanlar ki bunlar diğer insanlarla aynı yaratılış ve beşer özelliklerini taşımaktadırlar, ancak ruhlarını şeytana satmış, şeytana uymuş, şeytanın vazifesini görev edinmişlerdir.
Ahiret varsa öğrenirsin. Iyiliği ahiret için değil dünya için yap, bu kadar çıkarcı olmayın.[/QKi
Bir insana iyilik yapmayi ''saflik'' olarak goren bir zihniyetin cikarciliktan bahsetmesi cok utopik olmus cidden guldurdunuz beni gece gece :)) seninle ahireti tartiscak kadar dusmedim ben takilmaya devam et :)
dipnot: Şeytanlar iki çeşittir; biri cin asıllı şeytanlar ki, işte bunlar gözle görülmezler, diğeri insan-şeytanlar ki bunlar diğer insanlarla aynı yaratılış ve beşer özelliklerini taşımaktadırlar, ancak ruhlarını şeytana satmış, şeytana uymuş, şeytanın vazifesini görev edinmişlerdir.
Allahın kuluna şeytan, şeytana ruhunu satmış diyerek ahiretteki yerini ön sıralardan garantiledin :) Bak kınalı yapıncak doğru tek değildir, fikirleri oluşturan binlerce parametre vardır. Sana uymayan fikirler görünce önüne gelene hakaret sallayamazsın. Dur seni hakaretinle ödüllendiricem şimdi :))
Allahın kuluna şeytan, şeytana ruhunu satmış diyerek ahiretteki yerini ön sıralardan garantiledin :) Bak canım doğru tek değildir, fikirleri oluşturan binlerce parametre vardır. Sana uymayan fikirler görünce önüne gelene hakaret sallayamazsın. Dur seni hakaretinle ödüllendiricem şimdi :))
sen beni cidden bagnaz, orumcek kafali koyun surusu seklinde gudulen tiplerden saniyosun ama cok yaniliyosun :) ben sana hakaret etmedim sen bana cikarci diyerek hakaret ettin ustelik tanimadan :) ahirete inanip ona gore yasayanlara cikarci demen sana uymayan bir fikre saygi gostermelisin fikrinle celismiyor mu sence? ayrica benim sana seytan dedigimi nerden cikariyorsun? o cumle alinti senin sahsina yazdigim bisey degil kim seytan kim melek onu ben bilemem zaten bildigimi iddia edersem kendi ideolojimle celismis olurum senin gibi
Mrb arkadaşlar. Ben ve eşim öğretmeniz ve şuan ev kredisi borcu ödüyoruz. Borcumuz bitince eşim 5milyar kazanıyorsak bunun 1 milyarını dağıtacakmış.Somaliye,Sudana,öğrencilere (belki kendi kardeşlerinede)... Bende yardım etmek istiyorum zaten ama her ay maaşın %20si çok değil mi? Ben bunun için mi çalışıyorum çocuğumdan ayrı kalıyorum? Yanlış anlamayın bende yardım etmek istiyorum yetimlere..Ama bana göre maaşın %10u gayet uygun olur. Evimiz arabamız olduktan sonra parayı napacakmışız? İlerde 2.ev alırız diyorum 4+1 onun içinde zaten para biriktiricez diyor.Maaşın hepsini dağıtmıycakmışız sonuçta ama yinede daha büyük bir ev almamız uzun vadede olur.Siz ne diyorsunuz bu duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?