- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Kendi kuzenleriylemi oturuyor canım,o bölümü atlamışım ben anlayamadım.
hayır ne gerek var yani her önüne gelene laf söylemesine... bi kere o kasiyer kıza söylediği merak etme çiçekler sana değil diye bana söylese ne saçmalıyorsun sen diye... hatta daha başka şeylerle bozardım yani yanında kim olursa olsun.... çok itici bir davranış... açıkçası benim kocam yapsa böyle şeyler kıskançlık falan olmaz bende.... direk soğutur kendinden... neyini kıskanayım böyle basitleşmiş konuşmaların.... kendini kime varlama çabası içine giriyorki... eşinize bunu sorun... ya o lafları söylerken o kasiyerin erkek arkadaşı yada nişanlısı ne bileyim orda olsa yada orda çalışıyor olsa... yok yere insanlarında tadını kaçıran şeyler.... o kasiyer kızın yerinde siz olsanız ve size yapılsa ve buda o anda bunu görse ne tepki verirdi acaba... kendisine yapılmasını istemediği şeyleri başkasına da yapmasın.... niyeti ne kadar iyi olursa olsun dışardan insanlar böyle anlamazlar işte...
en sevmediğim erkek tipi böyle cıvık ,yılışık. Kıskandırmak düşüncesiyle yapıyorlar belki ama kesinlikle soğuma sebebi.Çok net
anaaam en tehlikeli en nefret edilesi en kendinden uzaklaştırılası erkek tipi Allah yardımcın olsunevet çevremizde ki bütün erkekler bana gıptayla bakar. buda aklısıra beni kıskandıracak. dedim uzaklaştırıyorsun kendinden. benide itiyorsun dedim imalı imalı (yani senin gibi yapmaya demek istedim)
Flört ilişkileri canlı tutar derler ama bilmiyorum sizin eşiniz abartmış olabilir.. Markette çalışan kızları her gün gördüğünüz için şakalaşmasında mahsur görmüyorum ama kızın et aldığında maaşın ne ki et alıyorsun gibi gevşek tavrı olduğuna göre mesafeli davranılması gereken insanlardan. Sürekli herkese karşı bu tarz yaklaşımı hele ki siz rahatsız oluyorsanız kesinlikle son bulmalı.. İster anlaması için siz de insanlarla şakalaşın, ister uzuun uzun neden rahatsız olduğunuzu anlatın ama çözün.. Kuzeniniz konusunda abartmış olabilirsiniz, birşeyden dolayı rahatsız olduysanız gözünüze batıyor olabilir, bu yüzden isim vererek ondan uzak durmasını söylemenizi tavsiye etmem.. Yeri gelir böyle bir ortam olursa o anda rahatsız olduğunuzu söyleyin mutlaka ama şimdi takıntı yapmış gibi ismiyle söylemeyin derim, yani onun bakış açısı beni kuzeninden kıskanıyor olacaktır muhtemelen.. Yani zaten muhtemelen de sizi kıskandırmak, ya da çevreye kendini bu şekilde beğendirmek için yapıyor bu davranışları..
Yanlış anlamadıysam eşinizle buluşup konuşacaktınız, neler oldu merak ettim..
Bunu problem etmeyenler illa ki vardır. Ama ben ederdim. Ne kadar sulu adam tanidiysam hepsi flortozdu. . Ictenice hoslarina gidiyor bu durum.
Tam olarak eyleme dokemeseler de bu da onları tatmin ediyordur.
Ayni sekil kadinlar da var. Lafa gelince kocamizi aldatmiyoruz derler ama, ah bakslar, cilveler, peşinden kosturmalar...
Benim esinde oyledir ama bu beni acikcasi rahatsiz etmiyor , ama oyle asiri espiriler yapmaz sinirlarini biliyo .
Hosuna gitmedigini soyle esine ..
normalde de çenesi çoktur ama çiçek olayında gerçekten ileri gitti bende dur dedim dün konuştum. ben sana bişi olunca rahatsız olduğumu söylüyorum sen neden söylemedin bugüne kadar dedi. dedim acaba benmi abartıyorum diye düşündüm içimde kalsın dedim dedim. ama arkadaşlarıma sordum başkasının başına gelmiş gibi hepsi tepki gösterdi olmaz böyle koca dediler bende konuşmaya karar verdim dedimBenim esinde oyledir ama bu beni acikcasi rahatsiz etmiyor , ama oyle asiri espiriler yapmaz sinirlarini biliyo .
Hosuna gitmedigini soyle esine ..
Evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
sizce benmi abartıyorum. kavga etmemek için kendimi zor tuttum.
Dipnot.bana da hep resmiyetimden hoşnut olduğunu söyler. bir kere market güvenlikçisine iyi akşamlar dedim kavga çıktı.
Hiiiii esprisine tükürürüüüüümmmmmm ben olsam! o espriyi alır münasip uzuvlarına montelerim. Valla yoluveririm koca moca dinlememmm. Ayyy ben gerçekten çok aşırı sinirlenirim. Allah yardımcınız olsun, şu zamana kadar çok bile dayanmışsınız. Şaşılası bi sabır örneğisiniz valla helal olsun.
Sopalıkçok kızardım Empati kurmasını isterdim o da başarabilirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?