Eşim marketteki kızlarla şakalaşıyor!

Kişi kendinden bilirmiş işi. Çok temiz duygularla yaklaşsa kadınlara, senin bir erkeğe verdiğin selama bu kadar takılmazdı. Benim kabullenebileceğim bir tavır değil eşinizinki. Ciddi sorun yaratırdım.

Kişi kendinden bilirmiş işi. Çok temiz duygularla yaklaşsa kadınlara, senin bir erkeğe verdiğin selama bu kadar takılmazdı. Benim kabullenebileceğim bir tavır değil eşinizinki. Ciddi sorun yaratırdım.

kıyafet konusunda dedim erkekler kendi eşinin giymesini istemezler kısa giyene bakarlar ama dedim. dediği "açana bakarlar"

bu nasil bir terbiyesizliktir nasil bir saygisizliktir hic hos degil esinin yaptiklari hic abartmiyorsun bence herseyi anladikta o kizlarin noluo kahkaha atmalar filan !

İşte bu tip erkekler kendini bir şey zannediyor. Kadınlar ona bakıp gülse, eğlense ne eğlenmese ne. Bundan haz alıyor anlaşılan. Kendini çok sosyal, kadınlarla diyalog kurabilen onların dilinden anlayan biri sanıyordur üstüne üstlük. Sen şimdi uyaracaksın şakaya vurmaya kalkışır ciddiyetini görsün. Tabi çok abartıp hayatınızı zindana çevirme ama anlasın yaptığı kendince doğru veya yanlış, eşinin rahatsız olduğunu bilsin. Bu kıskançlık değil diye de ekle. Utanmama sebep oluyorsun insanların yanında, insanlar ne düşünür kim bilir sen iyi niyetli de olsan amacın sadece şakada olsa başka şeyler düşünebilir kadınlar felan de. Yanındaki kadına yazık adamın gözü dışarıda diyebilirler vs. Süsle işte bir şeylerle.

kıyafet konusunda dedim erkekler kendi eşinin giymesini istemezler kısa giyene bakarlar ama dedim. dediği "açana bakarlar"
Çapkın bir eşiniz var, konunuzdan bu sonucu çıkardım. Dur durak bildirebileceğinizi hiç sanmıyorum karakter edinmiş, ettiği laflara bakın.. Allah sabır versin ne diyim, asla ama asla birlikte olmayacağım ve şiddetle korktuğum erkek tipidir..

'''Sanma ki tesettür sadece kadınlara farzdır. Erkeğin tesettürü göz kapaklarıdır.''' H.z Ali tarafından söylenmiş insanlık öğretecek bir söz.

Acikcasi bende cok hoslaniyorum denmez boyle sulu sakalardan. Gecen sinemada icecek bisiiler alirken 'ben birsey istemiyorum' dedim, oda satici kiza 'bir tane ben birsey istemiyorum, bir tanede kola' dedi. kiz kikir kikir gulumsedi esimde ayni sekilde. Rahatsiz oldum esime cimcik attim filan. Ama komik olan, iliskimizde extraver olan benim, yani ben garsona saticiya filan espiri yaparim genelde. Esim olmadigi zamanlarda ama haha. Icimde bi art niyet oldugundan degil, niye yaparim bende bilmem, yapmamam lazim aslinda erkekler flort ettigimi sanabiliyor ama maksat muhabbet.

Yani ne desemki, esim yapinca bende rahatsiz olurum ama bende yaparim

Hiiiii esprisine tükürürüüüüümmmmmm ben olsam! o espriyi alır münasip uzuvlarına montelerim. Valla yoluveririm koca moca dinlememmm. Ayyy ben gerçekten çok aşırı sinirlenirim. Allah yardımcınız olsun, şu zamana kadar çok bile dayanmışsınız. Şaşılası bi sabır örneğisiniz valla helal olsun.

Benimde erkek arkadasim boyle.ama ben hic sorun yapmadim cok sempatik bence. Abarti degil tabi. Rahatsizligimi belirtirsem asla yapmaz. Ama ben çok sempatik buluyorum. Hatta sirf bu yuzden is hayatinda cok basarili

Benim eski sevgili de öyleydi. Tezgahtar kızlara, arkadaslarinin sevgililerine falan hep şaka yapardı. Çok şükür ayrıldım ondan da başımı kurtardim. Siz evlenmeden önce bilemediniz galiba böyle çapkın olduğunu

Aklıma şöyle bir şey geldi bir gün eşinizin tanımadığı ama sizin ayarladığınız biri siz bir yerde gezerken veya otururken haber verin eşinizin espri yapabileceği veya şaka yapabileceği bir ortam oluştursun ama eşiniz tabi ki ilk kızın bu şaka espri durumuna açık olduğunu anlamasın.Eşiniz espri-şaka yaptığında falan ters ve sert tepki versin bakalım nasıl olacak yüzü gözü ne hal alacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…