- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Erkekler böyle davrandıklarında ne kadar itici olduklarının farkına bir varsalar...
Kişi kendinden bilirmiş işi. Çok temiz duygularla yaklaşsa kadınlara, senin bir erkeğe verdiğin selama bu kadar takılmazdı. Benim kabullenebileceğim bir tavır değil eşinizinki. Ciddi sorun yaratırdım.Evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
sizce benmi abartıyorum. kavga etmemek için kendimi zor tuttum.
Dipnot.bana da hep resmiyetimden hoşnut olduğunu söyler. bir kere market güvenlikçisine iyi akşamlar dedim kavga çıktı.
Kişi kendinden bilirmiş işi. Çok temiz duygularla yaklaşsa kadınlara, senin bir erkeğe verdiğin selama bu kadar takılmazdı. Benim kabullenebileceğim bir tavır değil eşinizinki. Ciddi sorun yaratırdım.
Ego tatmini... Allah aşkına söyleyin kocanıza çok ucuz görünüyor bu tarz davranışlar. O arkadaşınızın kocası da aynı şekilde. Birşey yaptım sanıyorlar bir de... Azıcık akıl fikir...pislikler arkadaşımın kocası el şakasıda yaparmış üstelik 28 senelik evliler
O nedir öyle açana bakmak. Terbiyesizlik...kıyafet konusunda dedim erkekler kendi eşinin giymesini istemezler kısa giyene bakarlar ama dedim. dediği "açana bakarlar"
Ego tatmini... Allah aşkına söyleyin kocanıza çok ucuz görünüyor bu tarz davranışlar. O arkadaşınızın kocası da aynı şekilde. Birşey yaptım sanıyorlar bir de... Azıcık akıl fikir...
Kendi kuzenleriylemi oturuyor canım,o bölümü atlamışım ben anlayamadım.ha şimdi gelince kuzenleri toplayıp oturduğunuda söyleyimmi yoksa ona girmeyimmi hiç sizce
Çapkın bir eşiniz var, konunuzdan bu sonucu çıkardım. Dur durak bildirebileceğinizi hiç sanmıyorum karakter edinmiş, ettiği laflara bakın.. Allah sabır versin ne diyim, asla ama asla birlikte olmayacağım ve şiddetle korktuğum erkek tipidir..kıyafet konusunda dedim erkekler kendi eşinin giymesini istemezler kısa giyene bakarlar ama dedim. dediği "açana bakarlar"
kıyafet konusunda dedim erkekler kendi eşinin giymesini istemezler kısa giyene bakarlar ama dedim. dediği "açana bakarlar"
Aklıma şöyle bir şey geldi bir gün eşinizin tanımadığı ama sizin ayarladığınız biri siz bir yerde gezerken veya otururken haber verin eşinizin espri yapabileceği veya şaka yapabileceği bir ortam oluştursun ama eşiniz tabi ki ilk kızın bu şaka espri durumuna açık olduğunu anlamasın.Eşiniz espri-şaka yaptığında falan ters ve sert tepki versin bakalım nasıl olacak yüzü gözü ne hal alacak :)kızlar çok iyisiniz hepinize çook teşekkür ederim aradım gelicek iş yerime dışarda buluşacağız. dışarda konuşalım dedim. gergim olmam sebebiyle korktu biraz sesimden anladı. ne oldu diye ısrar etti . yüzyüze konuşalım dedim
Aldatma var mı yok mu bilemem ama bir erkek boş yere etrafa sarmaz..aleni ćapkınaldatma fln yok ama böyle çapkın diyosun yani. kalkamadığından oturuyor eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?