- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
cübbeli ahmet geldi aklıma . Bu konuda bir söylemi vardı .Yok efendim ben asla kabul edemem. Evli olduğum adam ayarını bilecek. Kimse kimsenin babasının oğlu değil. Öyle o kadına şaka yapacak bununla gülüşecek. Kusura bakmasın. Valla benim kriterlerimde böyle birşey yok, oyarım gözlerini
Yok efendim ben asla kabul edemem. Evli olduğum adam ayarını bilecek. Kimse kimsenin babasının oğlu değil. Öyle o kadına şaka yapacak bununla gülüşecek. Kusura bakmasın. Valla benim kriterlerimde böyle birşey yok, oyarım gözlerini
cübbeli ahmet geldi aklıma . Bu konuda bir söylemi vardı .
Efendim gider adam marketteki kasiyere havalar da çok soğuk der .Konu açacak ya .Halbuki kız ona bir şey sorsa bile sanane demesi lazım varsın kaba erkek desinler ''demişti .Gülmekten ölmüştük.
bazı kızlar da zaten cıvımaya meyilli . Müşteriye güler yüzlü olma ile laubaliliği karıştırıyorlar .yani şöyle örnekleyim bana soruyor çikolata istermisin diye ama yüksek sesle kızıda konuşmaya çekmek istercesine anlatabildimmi. sonra kızda lafa giriyor konuşma üçlü devam ediyor
Nasıl bir ortamda çalıştığını merak ettim doğrusuağırlığın Ası yok aşırı sulu tipler vardır ya öyle ama erkekelere karşı diğil
cübbeli ahmet geldi aklıma . Bu konuda bir söylemi vardı .
Efendim gider adam marketteki kasiyere havalar da çok soğuk der .Konu açacak ya .Halbuki kız ona bir şey sorsa bile sanane demesi lazım varsın kaba erkek desinler ''demişti .Gülmekten ölmüştük.
bende hoşlanmıyorum da fazlamı sustum da bu kadar ilerletti onu bilemiyorum
eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayayım dedim. art niyet yok dedim ama bilmiyorum neden yaparki insan veya neden ben yapmıyorum da o yapıyor ki offff
bazı kızlar da zaten cıvımaya meyilli . Müşteriye güler yüzlü olma ile laubaliliği karıştırıyorlar .
Nasıl bir ortamda çalıştığını merak ettim doğrusu
Yaaaa yine rahatsin o zaman başlığını okuyunca aklıma tanıdığım biri geldi . Oda markette kızlarla sakalasir falan.Sizi anlıyorum sinir olmamak kiskanmamak ne mümkün. Ağzına kurekle vur bidaha yapmaz.onu hiç sorma cnm. belkide ondan sonra oldu. büyük bir şirket 80 erkek 10 bayan çalışıyor(iş erkek işi)
O adama bende gülüyorum ya bazen :) Şimdi kızın sorduğu şeylerde önemli. Mesela kredi kartıyla mı peşin mi ödeyeceksiniz dese amenna, tutupta gözleriniz çok güzelmiş lens mi orjinal mi dese... Kocanın vereceği yanıt önemli bence :) muhabbet etmek isteyen koca o sözlerden sonra ohooo iyi muhabbete sarar :)
cnm öyle bişi değil. basit konuşmalar geçiyor işte o yüzden konuşmadım bugüne kadar. havadan sudan. yaşanılmış komik hikayelerden fln işte ama bol kahkahalı geçiyor konuşmalar
Erkekler kadınlar kadar ince düşünmüyor. Eşin iyi niyetliyse bile, onun iyi niyetini kullanmak isteyen kadınlar çıkabilir. Ben bunu eşime bir iki örnekle gösterdim, artık dediklerimi ikiletmez bu kıskançlık konularında. Ayrıca o sizin kocanız, aklına gidip başka kadınla muhabbet edip flörtleşme gibi şeyler nasıl sokulabilir. Sinir olmayın bence, ama susmayın da. Ne münasebet...
Yaaaa yine rahatsin o zaman başlığını okuyunca aklıma tanıdığım biri geldi . Oda markette kızlarla sakalasir falan.Sizi anlıyorum sinir olmamak kiskanmamak ne mümkün. Ağzına kurekle vur bidaha yapmaz.
Ya 80 kız 10 erkek olsaydırahatmıyım 80 erkek içinde 10 kız dedim
Ya 80 kız 10 erkek olsaydı
benimki de aynı ama sadece kızlara değil erkeklerede.. bende sinir oluyorum bana çok gereksiz geliyor mesela geçen gün çok kısıtlı vaktimiz var ben acele ediyorum bişey almamız lazım. adam kasadaki görevli kızla muhabbette. o ürün o mağazada yok ama anlatıyoda anlatıyoo. sinir oluyorum ama o beni anlamıyo..
ee süper o zaman. ben ciddi bi konuşma yapmadım konunuzu görünce aklıma geldi. bende olaya bi el atayım artıkyooo ben konuştum gayette iyi anladı. bir daha yapacağını sanmam dün markete gittik sağa sola bakmadı hiç konuşmadı
ee süper o zaman. ben ciddi bi konuşma yapmadım konunuzu görünce aklıma geldi. bende olaya bi el atayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?