Eşim marketteki kızlarla şakalaşıyor!

önerin??????????????
demin bir yorumda arkadaş yazmış eşinle bir yere gitme utanıyorum büyürsen olgunlaşırsan haber ver gibi öneri de bulunmuş gayet güzel bir öneri.Akrabalarından samimi olmasına ise rahatsız olduğunu açık açık dile getir bütün erkekler bir otururken sen kızların yanında oturunca ben garip oluyorum utanıyorum de böyle giderse akrabalarla görüşmeyeceğiz diyebilirsin.

ben böyle bişi yaparsam sokak ortasında şiddet bile uygulayabilir. bu tür çıkışlar yapamam. sakince konuşunca anlar her dediğimi yapar dedimya

Ayy Allah korusun sen yapma tabiki şekerim ben biraz fevriyim böyle durumlarda yani sözlüm bunu yapsa böyle yapacağımı da bilir. O yüzden ben olsam böyle yapardım dedim. Bir de ben konuyu okuyup yorum yaptım aradaki yorumlara bakmadım ne var ne yok diye.
Sen güzel güzel anlat o zaman bir anda bir değişim olmasa da zamanla anlayacaktır. Birazcık sabır lazım sana da canım. İnşaallah bırakır bu yersiz muhabbetleri eşin bir an önce.

Senin kocan ćapkın tatlım bazı erkekler öyle etrafa takılır sonra etkisine bakar..hele de kizlar gülüyorsa espirilere bi göz teması kurar ve erkekler genelde çapkın bakış atar ve tabii bayan karşıĺık verei

canım tek çözüm var gibi görünüyor kısasa kısas o nasıl davranıyorsa sende öyle davranacaksın ve tepki verirse onu kendi silahıyla vuracaksın.Sen neden böyle böyle yaptın derse sende onun yaptıklarını aklına kazı, başına kak başka çare gelmiyor aklıma umarım atlatırsınız evli erkeklerin başka kızlarla laubali olması çok çirkin malesef

aldatma fln yok ama böyle çapkın diyosun yani. kalkamadığından oturuyor eşim

ya evet kızlarla şakalaşırdık ara sıra ama bu dediği hiç olmadı. nasıl ikna ederim bilmem. iyicene de gaza geldim bu arada kızlar. gerildim çokça
Eşini al karşına ciddi ciddi konuş..Bu davranışlarından vazgeçmesini,çok rahatsız olduğunu söyle..Bu şekilde laubali davranışlara devam edersen,bende aynı şekilde davranıcam bundan sonra de..Ama ciddi konuş,rahatsız olduğunu anlasın..

Hic aldatti mi? Internet gecmisi filan ne alemde?

yok cnm aldatma fln. internetten pek anlamaz. bizim evde internet yok. eşimin facesi yok. bir kere açmış arkadaşı face şifresini kaybetmiş. şu tanıyor olabileceğin kişiler kısmındaki kızları arkadaşlık isteği sanmış evli olmayacan ne teklifler geliyor kızlardan dediğini duydum telefonu açık unuttu arkadaşına söyledi

bir tek bu

Kıskanç bir insan değilim. Eşimin kendi kız arkadaşları vardır asla karışmam. Ama senin eşin sanırım biraz flörtöz ama aldatmaz bu adam orası belli.
Ha hoş bi durum mu değil, konuş ciddi bir şekilde düzelmez ama dikkat eder.

ha şimdi gelince kuzenleri toplayıp oturduğunuda söyleyimmi yoksa ona girmeyimmi hiç sizce

aynen öyle aldatmaz. çok düşkün bana ama hoş değiş şu an yüzüm al al oldu sinirden düşün artık

Sevgili nişanlı ya da evliliğin ilk yıllarında nasıldı??

bilmiyorum canım bilmiyorum. ya hep böyleydi bana şimdi batmaya başladı yada ilerledi biraz yaşı ilerledi çenesi arttı

iş arkadaşına gittik bana karısı iş yeri ile ilgili bişi anlattımı dedi. bende şüphelendim. sonra anladımki kadından bir dedikodu duymakmış maksadı. kadın gelip buna abicim abicim diye kocasını çekiştiriyormuş.

kızdım bana anlatma dedim diyo bide buna mahal veren kim sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…