- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
ilginç yani eşin kızlarla sohbet etmeyi çok seviyor ama iyi bir ders ver eşine böyle eş mi olur be arkanı dönsen başkasını bulur sohbet için.
demin bir yorumda arkadaş yazmış eşinle bir yere gitme utanıyorum büyürsen olgunlaşırsan haber ver gibi öneri de bulunmuş gayet güzel bir öneri.Akrabalarından samimi olmasına ise rahatsız olduğunu açık açık dile getir bütün erkekler bir otururken sen kızların yanında oturunca ben garip oluyorum utanıyorum de böyle giderse akrabalarla görüşmeyeceğiz diyebilirsin.önerin??????????????
ben böyle bişi yaparsam sokak ortasında şiddet bile uygulayabilir. bu tür çıkışlar yapamam. sakince konuşunca anlar her dediğimi yapar dedimya
Senin kocan ćapkın tatlım bazı erkekler öyle etrafa takılır sonra etkisine bakar..hele de kizlar gülüyorsa espirilere bi göz teması kurar ve erkekler genelde çapkın bakış atar ve tabii bayan karşıĺık vereiEvet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
sizce benmi abartıyorum. kavga etmemek için kendimi zor tuttum.
Dipnot.bana da hep resmiyetimden hoşnut olduğunu söyler. bir kere market güvenlikçisine iyi akşamlar dedim kavga çıktı.
Senin kocan ćapkın tatlım bazı erkekler öyle etrafa takılır sonra etkisine bakar..hele de kizlar gülüyorsa espirilere bi göz teması kurar ve erkekler genelde çapkın bakış atar ve tabii bayan karşıĺık verei
şiddet miiiCanım konuş o zaman boşanmakla falan tehdit etsen yine şiddet uygularmı biraz gözünü korkutsan???
Eşini al karşına ciddi ciddi konuş..Bu davranışlarından vazgeçmesini,çok rahatsız olduğunu söyle..Bu şekilde laubali davranışlara devam edersen,bende aynı şekilde davranıcam bundan sonra de..Ama ciddi konuş,rahatsız olduğunu anlasın..ya evet kızlarla şakalaşırdık ara sıra ama bu dediği hiç olmadı. nasıl ikna ederim bilmem. iyicene de gaza geldim bu arada kızlar. gerildim çokça
evet eskiden böyle değildi son yıllarda böyle oldu. kuzenlerimle bile. odaya bir giriyorrum kız kuzenlerimi başına toplamış muhabbet ediyor. diğer aile erkekleri başka yerde
CAnım allah yardımcın olsun o zaman konuşmaktan başka çare yok gibicnm şiddet uygulamadı hiç Allah korusun amagidişat o yönde duvarları yumruklayıp çocuğu ve beni korkutuyor. el kol hareketi fln işte
Hic aldatti mi? Internet gecmisi filan ne alemde?
Eşini al karşına ciddi ciddi konuş..Bu davranışlarından vazgeçmesini,çok rahatsız olduğunu söyle..Bu şekilde laubali davranışlara devam edersen,bende aynı şekilde davranıcam bundan sonra de..Ama ciddi konuş,rahatsız olduğunu anlasın..
Kıskanç bir insan değilim. Eşimin kendi kız arkadaşları vardır asla karışmam. Ama senin eşin sanırım biraz flörtöz ama aldatmaz bu adam orası belli.
Ha hoş bi durum mu değil, konuş ciddi bir şekilde düzelmez ama dikkat eder.
aynen öyle aldatmaz. çok düşkün bana ama hoş değiş şu an yüzüm al al oldu sinirden düşün artık
Sevgili nişanlı ya da evliliğin ilk yıllarında nasıldı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?