- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
eşin ne çekiyor demek geldi içimden
RESMİYETİNİZDEN MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRMİŞ MADEM SİZ DE LAKAYITLIĞINDAN MEMNUN OLMADIĞINIZI DİLE GETİRİN, SİZİN VERDİĞİNİZ BİR SELAMI SORUN EDİYORSA BU İŞTE FİKİR ZİKİR DURUMU VAR DEMEKTİREvet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
sizce benmi abartıyorum. kavga etmemek için kendimi zor tuttum.
Dipnot.bana da hep resmiyetimden hoşnut olduğunu söyler. bir kere market güvenlikçisine iyi akşamlar dedim kavga çıktı.
bende "sende yap aynısını görsün" kafasına hastayım. Adamın yaptığı hoş bir şey mide sen çizgini bozacaksın.
En güzelini yapmışssın açık açık konuşarak, hala devam ederse eline alırsın terliği :)
İşte bu tip erkekler kendini bir şey zannediyor. Kadınlar ona bakıp gülse, eğlense ne eğlenmese ne. Bundan haz alıyor anlaşılan. Kendini çok sosyal, kadınlarla diyalog kurabilen onların dilinden anlayan biri sanıyordur üstüne üstlük. Sen şimdi uyaracaksın şakaya vurmaya kalkışır ciddiyetini görsün. Tabi çok abartıp hayatınızı zindana çevirme ama anlasın yaptığı kendince doğru veya yanlış, eşinin rahatsız olduğunu bilsin. Bu kıskançlık değil diye de ekle. Utanmama sebep oluyorsun insanların yanında, insanlar ne düşünür kim bilir sen iyi niyetli de olsan amacın sadece şakada olsa başka şeyler düşünebilir kadınlar felan de. Yanındaki kadına yazık adamın gözü dışarıda diyebilirler vs. Süsle işte bir şeylerle.
anlayamadım canım?
Aldatma var mı yok mu bilemem ama bir erkek boş yere etrafa sarmaz..aleni ćapkın
Oturmasın ne gerek var..Ben olsam söylenirdim valla tutamazdım kendimi.hayır cnm benimkilerle
Oturmasın ne gerek var..Ben olsam söylenirdim valla tutamazdım kendimi.
Bence bu konuyu konuşun canım, sen haklısın eşinin tavrı hoş değil sinir bozucu yani toplasın kendini biran önce..yani haksızmıyım bütün erkekler başka yerde bu kızlarla muhabbette. yok cnm ne söylenmesi bende gittim yanına oturdum.
evet cnm buluştuk uzun uzun anlattım. marketteki ve her yerde ki bayanlarla konuşma başlatmaya çalıştığını söyledim. kıskanma olmadığını ona güvendiğimi ama yanımdaki eşimin azcık ağır olmasını istediğimi söyledim. çiçek olayında çok ileri gittiğini söyledim. seni bu kadar rahatsız ettiğim aklıma gelmezdi dedi. bir daha olmaz dedi. neden hep içine attın söyleseydin bugüne kadar dedi
durduk yere sen beni çağırıp buluşup konuşalım demezsin dedi
kuzen olayını da akrabalardan başka biri farketmiş te bana söylemiş gibi anlattım ama hangi kuzen olduğunu söylemedim. odada 3 4 kişi varmış bayaaa sulu konuşmalar yapmışsın dedim
birde kızlara bakma konusunu söyledim at gözlüğümü takayım dedi bunu kasdetmediğimi biliyorsun dedim. tatilde abaza gibi baktın her kıza rahatsız oldum tatilden zevk alamadım dedim. tmm dedi.
bilmiyorum hala kendi içimde muhasebedeyim. konuşmakla iyimi ettim. eşimle 13 senedir bu şekilde yüze gelmeli konuşmamıştık. ilişkimizi kötü etkilemez umarım
Bence bu konuyu konuşun canım, sen haklısın eşinin tavrı hoş değil sinir bozucu yani toplasın kendini biran önce..
İyi yapmışsın, diğer türlü kıskanıldığını düşünüp daha çok kıskandırmaya çalışabilirdi. Şimdi toplumda evli çiftler nasıl belli bir ortalamada ilerliyorsa buna uygun davranmaya çalışacak. Bence konuştuğun için kendini kötü hissetme, ileride gerçekten seni çok üzecek bir hareket yapabilirdi, evliliğinize zarar verebilirdi bu durum çünkü eşin bunu sürekli yapacaktı ve sen tepki göstermeyince dozajı artırabilirdi, onun için olağan bir durum haline gelebilirdi.aynen dediğin gibi yaptın ağır ol dedim. benim insan ilişkilerimi düşün dedim. eşimin böyle cıvık olmasından rahatsızım dedim. bunu kıskançlık olarak algılama dedim. kuzen konusunda da mesafeli olmasını istedim
Evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
Dipnot.bana da hep resmiyetimden hoşnut olduğunu söyler. bir kere market güvenlikçisine iyi akşamlar dedim kavga çıktı.
İyi yapmışsın, diğer türlü kıskanıldığını düşünüp daha çok kıskandırmaya çalışabilirdi. Şimdi toplumda evli çiftler nasıl belli bir ortalamada ilerliyorsa buna uygun davranmaya çalışacak. Bence konuştuğun için kendini kötü hissetme, ileride gerçekten seni çok üzecek bir hareket yapabilirdi, evliliğinize zarar verebilirdi bu durum çünkü eşin bunu sürekli yapacaktı ve sen tepki göstermeyince dozajı artırabilirdi, onun için olağan bir durum haline gelebilirdi.
Ayrıca sen neden mutsuz olasın, içine atasın? Yaptığı şeyler seni üzüyorsa, üzüntünü sıkıntını söylemekten daha doğal ne olabilir?
yooo çok güzel empati kurar Allah için. benim ne inat olduğumu da iyi bilir. gerçekten devam ederse bende onun gibi olacağımı biliyor(Allah affetsin günaha sokar adamı
Evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?