Eşim marketteki kızlarla şakalaşıyor!

RESMİYETİNİZDEN MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRMİŞ MADEM SİZ DE LAKAYITLIĞINDAN MEMNUN OLMADIĞINIZI DİLE GETİRİN, SİZİN VERDİĞİNİZ BİR SELAMI SORUN EDİYORSA BU İŞTE FİKİR ZİKİR DURUMU VAR DEMEKTİR

bende "sende yap aynısını görsün" kafasına hastayım. Adamın yaptığı hoş bir şey mide sen çizgini bozacaksın.
En güzelini yapmışssın açık açık konuşarak, hala devam ederse eline alırsın terliği :)

devam edeceğini sanmıyorum çok ciddi konuştum. akşam da aynı markete girdik başını yerden kaldıramadı adamcağıaz fazlamı ciddi olmuşş

aynen dediğin gibi yaptın ağır ol dedim. benim insan ilişkilerimi düşün dedim. eşimin böyle cıvık olmasından rahatsızım dedim. bunu kıskançlık olarak algılama dedim. kuzen konusunda da mesafeli olmasını istedim

Neden kötü etkilesin ki bence çok yerinde konusmussunuz... Simdi bir şey olmamis gibi normal devam ederseniz sorunu halletmis olursunuz..

Böyle şakalaşan bir insana geçenlerde bir markette rastladım.
Hiç hoş durmuyor. Yüzünde güller açıyordu adamın. Hiç tanımadığı insanla nasıl şakalaşır insan. Siz eşinizi kati suretle uyarmanız gerekiyor. Taviz vermeyin

İyi yapmışsın, diğer türlü kıskanıldığını düşünüp daha çok kıskandırmaya çalışabilirdi. Şimdi toplumda evli çiftler nasıl belli bir ortalamada ilerliyorsa buna uygun davranmaya çalışacak. Bence konuştuğun için kendini kötü hissetme, ileride gerçekten seni çok üzecek bir hareket yapabilirdi, evliliğinize zarar verebilirdi bu durum çünkü eşin bunu sürekli yapacaktı ve sen tepki göstermeyince dozajı artırabilirdi, onun için olağan bir durum haline gelebilirdi.
Ayrıca sen neden mutsuz olasın, içine atasın? Yaptığı şeyler seni üzüyorsa, üzüntünü sıkıntını söylemekten daha doğal ne olabilir?

Ayy hiç sevmem lakayitliği tabiki abartmıyorsun çok HAKLISIN !!! bunu bir an önce konuşmalısınnn.

ya evet sorunda bu ilerletti sanki. normalde de esprili fln dır ama kuzenlerle olan o ortamı görseniz çıldırırsınız ve marketteki kızla muhabbetini

Valla çok haklısın, iyi bile sabretmişsin. Asla tahammül edemem. Valla o anda kocamı kenara çekip burnundan getirirdim. Ay sinir oldum.

Yok efendim ben asla kabul edemem. Evli olduğum adam ayarını bilecek. Kimse kimsenin babasının oğlu değil. Öyle o kadına şaka yapacak bununla gülüşecek. Kusura bakmasın. Valla benim kriterlerimde böyle birşey yok, oyarım gözlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…