- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
sabırlı değilmiyim Allah aşkına bir de adam beni beğenmez fevriymişimKiza çiçek sana değil diyecek ve ben de öyle duracagim öyle mi? O cicegi ikiye böler yarisini kiza yarisini da ona yediririm daha fena seyler de yaparim da şurda soylemeyeyim... Yuh yani, pes..
sabırlı değilmiyim Allah aşkına bir de adam beni beğenmez fevriymişim
Siz mi fevriymissiniz? Ama böyle seylere sabir gosterilmez ki. Ilkinde vuracaktiniz k.cina tekmeyi ki bir daha yapmayacakti. Simdi alismis..
evet öyle alıştıki gözümün önünde işi pişirecek zannettim bir an
marketlerde genelde calisan kizlar kucuk olur.belki onlari ufak gordugunden takiliyordur.tabi hepsi bu amaçla değil.otur konuş derim ben
Bende marketteçalıştığım için öyle düşündüm.bazıları kardeşleri gibi kızları gibi davranıyor bazilarida asiliyor.esin kendi yapıp sana kiziyorsa bu konuyu eşimle iyice konuşmam lazım.çünkü esin başka amacla yapmıyor olsa sana karışmaz.ya cnm öyle diyorsunda eşimde 10-15 yaş küçük bazıları da aynı yaşta benimle ama ne olursa olsun hoş değil
ha bu arada bende benden küçük delikanlılara takılsam amaç fln dinlemez kavga çıkar ama
Sende aynını yapmaya devam et düştüğün durumu anlaması lazımyok canım yaa dedim ya dil çapkınımı desem öyle bişi çenesi çok azcık dilini mi koparsam uyurken
Espiri yapılabilir ama dozunda olmalı
sizinki sınırları aşmış
karşısındaki kızın tepkisini merak ettim
bana biri dese fena bozardım
Kıskanç bir insan değilim. Eşimin kendi kız arkadaşları vardır asla karışmam. Ama senin eşin sanırım biraz flörtöz ama aldatmaz bu adam orası belli.
Ha hoş bi durum mu değil, konuş ciddi bir şekilde düzelmez ama dikkat eder.
Peki düzelticem hareketlerimi diyor mu? Kabul ettimi hatasını yani?dün konuştum canım sen söylemezsen ben hatamı nereden biliyim dedi. senin hoşuma gitmeyen bir şeyini söylemezsem suçlu sen değilsin benim dedi
Peki düzelticem hareketlerimi diyor mu? Kabul ettimi hatasını yani?
Dilli erkekler gerçekten tehlikeliler. Çünkü onlar çoğu kadını baştan çıkarmayı iyi biliyorlar.
Baksanıza, gülen kıza bile nasıl yaratıcı bir cümle kurmuş.
Hani düşünsem aklıma gelmez.
Eşiniz sizle evlenmeden önce çapkın mıydı?
Flirt aşamalarınızda böyle esprili miydi ?
Yanınızda kimseye laf atmasa bile, yalnızken atar.
Benim babam da öyledir:/ Espri ile takılır.
evet genel olarak esprilidir konuşkandır ama ya fazla abarttı yada ben kaldıramıyorum artık
Belki de sevgi dolu , arkadaş canlısı bir adam.
Size olan sevgisi nasıl ?
Aslında çiçek almış ve kız gülünce "sana değil hiç heveslenme" demesi bir nevi sizi de yükseltmek gibi geldi bana.
biraz fazla iyimsersiniz bence. yada siz haklısınızdır belki bilmiyorum canım çok sıkkın
Yok aksine ben karamsarımdır. Ama burda öyle hissettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?