Eşim marketteki kızlarla şakalaşıyor!

marketlerde genelde calisan kizlar kucuk olur.belki onlari ufak gordugunden takiliyordur.tabi hepsi bu amaçla değil.otur konuş derim ben

ya cnm öyle diyorsunda eşimde 10-15 yaş küçük bazıları da aynı yaşta benimle ama ne olursa olsun hoş değil

ha bu arada bende benden küçük delikanlılara takılsam amaç fln dinlemez kavga çıkar ama

Bende marketteçalıştığım için öyle düşündüm.bazıları kardeşleri gibi kızları gibi davranıyor bazilarida asiliyor.esin kendi yapıp sana kiziyorsa bu konuyu eşimle iyice konuşmam lazım.çünkü esin başka amacla yapmıyor olsa sana karışmaz.

Dilli erkekler gerçekten tehlikeliler. Çünkü onlar çoğu kadını baştan çıkarmayı iyi biliyorlar.
Baksanıza, gülen kıza bile nasıl yaratıcı bir cümle kurmuş.
Hani düşünsem aklıma gelmez.
Eşiniz sizle evlenmeden önce çapkın mıydı?
Flirt aşamalarınızda böyle esprili miydi ?
Yanınızda kimseye laf atmasa bile, yalnızken atar.
Benim babam da öyledir:/ Espri ile takılır.

bişi soracam aldatmaz bu adam orası belli dedinizya nasıl böyle kesin konuşuyorsunuz. çevrenizde varmı böyle tipler. karısına çok aşık ama flörtöz

Peki düzelticem hareketlerimi diyor mu? Kabul ettimi hatasını yani?

hemde nasıl etti. düzelecem dedi ama ben bunda bile bişi aradaım. neden hemen kabul etti. kuzen konusunu açıncada tepki gösterdi bozuldu. şüphelerimde haklı olduğumu anladım. resmen kuzenle sözle flört etti bence

haaa çiçek olayı olduğunda suratım birden asılınca acaba bu lafamı bozuldu yada işe yerinde mi bişi oldu diye düşünmüş. demekki yaptığı yanlışın farkında. ve yapmaya devam ediyor ben bunu çıkardım

evet genel olarak esprilidir konuşkandır ama ya fazla abarttı yada ben kaldıramıyorum artık

evet genel olarak esprilidir konuşkandır ama ya fazla abarttı yada ben kaldıramıyorum artık

Belki de sevgi dolu , arkadaş canlısı bir adam.
Size olan sevgisi nasıl ?

Aslında çiçek almış ve kız gülünce "sana değil hiç heveslenme" demesi bir nevi sizi de yükseltmek gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…