- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
şaka yapması tamam da yani çiçek için dedikleri çok anormal bence.Evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
sizce benmi abartıyorum. kavga etmemek için kendimi zor tuttum.
Dipnot.bana da hep resmiyetimden hoşnut olduğunu söyler. bir kere market güvenlikçisine iyi akşamlar dedim kavga çıktı.
o çiçekleri ben olsam kocama yedirirdim
ayrıca sürekli aynı kızmı laf attıgı
inşallah siz haklısınızdıreğer niyetini bozduysa dayanamam
şaka yapması tamam da yani çiçek için dedikleri çok anormal bence.
Artı bana tanımadığım bir erkeğin de böyle espiler yapmasını tuhaf karşılarım.
Ay ben sinir olurdumkızmı kahkahalarla güldü
hepsine yapıyor cnm da o kız fazlasıyla lakayıt sırıtkan daha sayımmi
eşinin tarzı öyle deme ki.ipekciğim bende senin gibi diyordum adam şakacı diyordum ama çiçek olayında fazlaca ileri gitti. dün buluştuk dışarda konuştuk. zaten market çıkışı suratım asılınca o laftanmı diye de düşünmüş yaptığı gafın da farkında yani. bir de işin bu boyutu var
bende öyle düşünüyorum bana prensesler gibi davranır bir dediğimi iki etmez başkalarının yanında da evde de el üstünde tutar. örneğin ben evde hiç iş yapmamNiyeti bozmuş olsa sizin yanınızda böyle durumlara girmez bence
eşinin tarzı öyle deme ki.
yani çok sosyal ya da iletişimi iyi ve rahat
Sen şöyle yaklaşabilirsin: başka erkeklerin sana durup dururken böyle şakalar yapması durumunda ne düşünürmüş.
Mesela marketçi kız sen olsaydın?
evet ancak böyle yaklaşabilirsin.evet aynılarını söyledim. ben sana bir hediye alsaydım hediye elinde markette şarküteride çalışan oğlana hiç heveldenme o sana değil desem napardın dedim dank etti kafası
"Sana değil, heveslenme" bana çok flört gibi gelmedi
evet ancak böyle yaklaşabilirsin.
Hep mi böyleydi eşin?
Valla güzelim ne diyeyim inşallah düzeltir kendini... Biz nasıl dışarı çıktığımızda herşeyi görebiliyorsak onlarda görüyorlar elbet ama bunu bize yansıtmaları gerçekten kıskançlık değilde kendi değerlerini gözümüzde küçültmek... yani benim için öyle... bana itici geliyor yaa... neden biliyormusun dışarda eşinin yanında yada sevgilisinin yanında bir adam bana bön bön baksa ne iğrenç adam öküze bak yanında sevgilisi yada karısı var adam tam bir görmemiş diyorum... hadi inşallah hayırlısı olsun...çiçekler sana değil hiç heveslenme tamda bunu dedi
dün iş yerime çağırdım. konuşmamız gerek dedim bayaaa endişelendi. ilk defa böyle dışarda buluşup konuşalım dediğim için. direkt rahatsız olduğumu söyledim. zaten dün suratın gidince ben acaba bundanmı yoksa iş yeri sorununmu diye düşündüm dedi
bende haaa demekki yanlış laf ettiğini anladığın için bumu diye düşündün dedim. evet dedi. yanlışta ısrar etmek niye dedim
kuzenlerimle olan şakalaşmalarda da ileri gittiğini söyledim. önce bozuldu muhatap olmayız bundan sonra dedi. sonra ben kendimden örnek verdim empati yapınca anladı. başkası görmüşte bana söylemiş gibi anlattım
birde tatilde sokakta öyle gelene geçene bakıyorsun dedim at gözlüğümü takayım dedi. bunu demek istemiyorum normal bir bakma değil abaza gibi baktın tatilde hiç mutlu olamadım senin yüzünden dedim. tmm dedi
eşini birgün sertçe uyar
anlamazsa seni terk edecem kendi gel de
seni terk edicem dersem adam ağlar be. o kadarcık söylüyorum. dün biraz ciddi konuştum diye adam mahfoldu. üstünden buldozer geçmiş gibiydi.
suçluluk psikolojisiyse onuda bilemem tabii. erkek milletine güvenmem ben
Valla güzelim ne diyeyim inşallah düzeltir kendini... Biz nasıl dışarı çıktığımızda herşeyi görebiliyorsak onlarda görüyorlar elbet ama bunu bize yansıtmaları gerçekten kıskançlık değilde kendi değerlerini gözümüzde küçültmek... yani benim için öyle... bana itici geliyor yaa... neden biliyormusun dışarda eşinin yanında yada sevgilisinin yanında bir adam bana bön bön baksa ne iğrenç adam öküze bak yanında sevgilisi yada karısı var adam tam bir görmemiş diyorum... hadi inşallah hayırlısı olsun...
öylemi sencebilemiyorum. laf işte eşim çok boş konuşuyor aslında. düşündükçe aklıma geliyor yaptıkları
güzel işte
adamda seni kaybetme korkusu var
bunu degerlendir derim
yoksa marketteki hatunlara mavi boncuk dagıtmaya devam eder
evet ver gitmeye kalksanda bırakmam seni diyor. konuştum zaten dün. şu anda da arıyor bak. beklesin canım isterse bir ara bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?