Eşim marketteki kızlarla şakalaşıyor!

şaka yapması tamam da yani çiçek için dedikleri çok anormal bence.
Artı bana tanımadığım bir erkeğin de böyle espiler yapmasını tuhaf karşılarım.

şaka yapması tamam da yani çiçek için dedikleri çok anormal bence.
Artı bana tanımadığım bir erkeğin de böyle espiler yapmasını tuhaf karşılarım.

ipekciğim bende senin gibi diyordum adam şakacı diyordum ama çiçek olayında fazlaca ileri gitti. dün buluştuk dışarda konuştuk. zaten market çıkışı suratım asılınca o laftanmı diye de düşünmüş yaptığı gafın da farkında yani. bir de işin bu boyutu var

eşinin tarzı öyle deme ki.
yani çok sosyal ya da iletişimi iyi ve rahat
Sen şöyle yaklaşabilirsin: başka erkeklerin sana durup dururken böyle şakalar yapması durumunda ne düşünürmüş.
Mesela marketçi kız sen olsaydın?

Niyeti bozmuş olsa sizin yanınızda böyle durumlara girmez bence
bende öyle düşünüyorum bana prensesler gibi davranır bir dediğimi iki etmez başkalarının yanında da evde de el üstünde tutar. örneğin ben evde hiç iş yapmam her iş onda. sabah 7 de işe gider baktım bu sabah gene bulaşık yerleştiriyordu. iyilikleri çoktur. 13 senelik evliyim aldatma şiddet olmadı çok şükürsinirlenince duvarları döver

evet aynılarını söyledim. ben sana bir hediye alsaydım hediye elinde markette şarküteride çalışan oğlana hiç heveldenme o sana değil desem napardın dedim dank etti kafası

Valla güzelim ne diyeyim inşallah düzeltir kendini... Biz nasıl dışarı çıktığımızda herşeyi görebiliyorsak onlarda görüyorlar elbet ama bunu bize yansıtmaları gerçekten kıskançlık değilde kendi değerlerini gözümüzde küçültmek... yani benim için öyle... bana itici geliyor yaa... neden biliyormusun dışarda eşinin yanında yada sevgilisinin yanında bir adam bana bön bön baksa ne iğrenç adam öküze bak yanında sevgilisi yada karısı var adam tam bir görmemiş diyorum... hadi inşallah hayırlısı olsun...

eşini birgün sertçe uyar
anlamazsa seni terk edecem kendi gel de

seni terk edicem dersem adam ağlar be. o kadarcık söylüyorum. dün biraz ciddi konuştum diye adam mahfoldu. üstünden buldozer geçmiş gibiydi.
suçluluk psikolojisiyse onuda bilemem tabii. erkek milletine güvenmem ben

seni terk edicem dersem adam ağlar be. o kadarcık söylüyorum. dün biraz ciddi konuştum diye adam mahfoldu. üstünden buldozer geçmiş gibiydi.
suçluluk psikolojisiyse onuda bilemem tabii. erkek milletine güvenmem ben

güzel işte
adamda seni kaybetme korkusu var
bunu degerlendir derim
yoksa marketteki hatunlara mavi boncuk dagıtmaya devam eder

sen ne diyorsun ben dün dedimki tatilde kızlara bakıp durdun resmen abaza gibi davrandın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…