- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
haydaaa, en nefret ettiğim şeylerrr....artık nasıl bir yüz göz olmuşsa market çalışanı bir kız kaç kuruş maaşın var da bunu alıyorsun diye sorabiliyor. erkek dediğin ağırbaşlı olur.. bir kelimeyi bile etmeden önce bin kez düşünmeli karşısındaki.iyi bir ayar gerekiyor ama nasıl bilemiyorum
Ay kusura bakmayın da eşinizin tavrı çok itici. Ne demek o tanımadığı kadına sana değil heveslenme demek. Sinir oldum. Eşimde bir keresinde kasiyer bi kıza birşey söyleyip gülmüştü. Tam hatırlamıyorum simdi ne olduğunu. Aslında kızla dalga geçmişti. Ama öyle bi tavrımı koydum ki bida töbe yapamaz:))) hiç hoşlanmam laubali sakalardan
Valla ya tatlı dılle yada anladıgı dılden artık esının huyunu bılırsın bı sekılde uyar yanı hadı es dost akraba anlarımda markettkı yada orda burdakı kızlara lad atması bence cok sacma.her zaman laf atardı da dün çok ileri gitti
ben kendi adıma konuştum bana evli biri öyle şaka yapamaz hemde eşinin yanında... yapma cesareti gösterirse bende kahkaha atamam prensip ve karakter meselesi diyelimAlla alla bayan neden tuhaf olsun espriye gülmüş erkeklerin günahını hep kadınlara yüklemeyin yahu.
Valla ya tatlı dılle yada anladıgı dılden artık esının huyunu bılırsın bı sekılde uyar yanı hadı es dost akraba anlarımda markettkı yada orda burdakı kızlara lad atması bence cok sacma.
ben kendi adıma konuştum bana evli biri öyle şaka yapamaz hemde eşinin yanında yapma cesareti gösterirse bende kahkaha atamam prensip ve karakter meselesi diyelim
örneğin büyük bir süpermarkete gidyoz. hiç kimseyi tanımıyoruz. alışveriş bitti kasada kız indirimli ürün almak istermisiniz dedi bizimki battık zaten kalsın dedi kızla ben şokçıkınca kızdım kız senin ekonomik durumunu sormadı dedim. kıskandınmı dedi güldü
Pekı sevgkykn ya da nısankıyken demı bıyleydı
Konus tabıkı haklısın kendıne gelsın bırz ıyı sabır varmıs canım sende bı de kuzenınle olan ılıskısı haklnda da uyaryaaaa kızlar hepinizden hemen hemen aynı şeyleri duyunca abartmadığımı anladım dünkü oloayın üstünden zaman geçmeden bugün konuşayımmı
Konus tabıkı haklısın kendıne gelsın bırz ıyı sabır varmıs canım sende bı de kuzenınle olan ılıskısı haklnda da uyar
Konus tabıkı haklısın kendıne gelsın bırz ıyı sabır varmıs canım sende bı de kuzenınle olan ılıskısı haklnda da uyar
Çapkın sanırım biraz ve özgüven tam ah benim karşıma öyle boşş konuşan bi adam çıkacak ki anında onu dilimle döverim şimdi kızlarda kahkaha atıyorsa gaza geliyordur erkek milleti işte konuş canım o zaman sende reyon sorumlusu erkekle esprileş
Bu çok yanlış canım onun yaptığı yanlışı sen tekrar etme. Günahına ortak olma. Aranız daha da bozulur. Misilleme yapmak yerine al karşına ciddi ciddi hatta gerekirse biraz da sert bir biçimde derdini anlat
yada ben öyle sanıyorum kıskançlıktan yapıyor bilememhayır hiç kıskanç değil bir kere öyle bişi oldu. kıskanmıyor çünkü ona bağlı olduğumdan çok emin. birde erkeklere fazlasıyla mesafeliyimdir tabiat olarak. kıskanmasını gerektirecek bişi yok
Eşiniz belki farkında değil ama bir bayan gözüyle söyleyeyim flörtleşme oluyor bunu sürekli yapıyorsa .
Benim çalıştığım yerde de var böyle biri ve eşini tanıyorum çok da kızıyorum ..Biliyorum ki eşi rahatsız olacak bilse ya da
görse ama adamın huyu bu, illaha laf atacak birilerine ..
Konuşun bence çeki düzen versin kendine rahatsız olmata son derece haklısınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?