Eşim marketteki kızlarla şakalaşıyor!

eve bir geldi sinirle dedim işte böyle herkesle samimi olmamak gerek fln çok doğru dedi ertesi gün aynı yine. o doğrular benim için geçerli

tanımadığı değilde marketimizin kasiyeri işte

yaaaa kızlar hepinizden hemen hemen aynı şeyleri duyunca abartmadığımı anladım dünkü oloayın üstünden zaman geçmeden bugün konuşayımmı

Eşim ağır abi takılır öyle fazla diyaloga girmez tanımadığı kişilerle hele bayansa genelde hiç girmez bir şey sorarsa cevap verir sormazsa o da yok. Ama öyle marketteki kızla filan şakalaşsaydı tepki verirdim tabii. Kıskandığınızı düşünürse düşünsün o nasıl size tepki veriyorsa sizinde ona aynı şekilde tepki verme hakkınız var. O yapınca kıskançlık olmuyor mu neticede.

Alla alla bayan neden tuhaf olsun espriye gülmüş erkeklerin günahını hep kadınlara yüklemeyin yahu.
ben kendi adıma konuştum bana evli biri öyle şaka yapamaz hemde eşinin yanında... yapma cesareti gösterirse bende kahkaha atamam prensip ve karakter meselesi diyelim

Valla ya tatlı dılle yada anladıgı dılden artık esının huyunu bılırsın bı sekılde uyar yanı hadı es dost akraba anlarımda markettkı yada orda burdakı kızlara lad atması bence cok sacma.

örneğin büyük bir süpermarkete gidyoz. hiç kimseyi tanımıyoruz. alışveriş bitti kasada kız indirimli ürün almak istermisiniz dedi bizimki battık zaten kalsın dedi kızla ben şok çıkınca kızdım kız senin ekonomik durumunu sormadı dedim. kıskandınmı dedi güldü

Pekı sevgkykn ya da nısankıyken demı bıyleydı

Pekı sevgkykn ya da nısankıyken demı bıyleydı

yok cnm yaa 13 senelik evliyim son yıllarda böyle. tatilde fln gelene geçene baktı bu sene özellikle neden bilmiyorum. eskidende böyleydiyde benmi umursamazdım farkında değildim bilmiyorum bu aralar taktım. ama kadın hissetmezmi. dişi kuşa bakıyor adam. ve çok flörtöz

yaaaa kızlar hepinizden hemen hemen aynı şeyleri duyunca abartmadığımı anladım dünkü oloayın üstünden zaman geçmeden bugün konuşayımmı
Konus tabıkı haklısın kendıne gelsın bırz ıyı sabır varmıs canım sende bı de kuzenınle olan ılıskısı haklnda da uyar

Konus tabıkı haklısın kendıne gelsın bırz ıyı sabır varmıs canım sende bı de kuzenınle olan ılıskısı haklnda da uyar

ya o kuzenim işte oyununu gösterdi yazdım düğünde. kıvırtıyo kuzenimle oynuyo sanki düğünde benle değil. o kız biraz rahat (önüne gelenle birlikte) eşimde bunu bildiğinden heralde

Çapkın sanırım biraz ve özgüven tam ah benim karşıma öyle boşş konuşan bi adam çıkacak ki anında onu dilimle döverim şimdi kızlarda kahkaha atıyorsa gaza geliyordur erkek milleti işte konuş canım o zaman sende reyon sorumlusu erkekle esprileş

bilmiyorum özgüven tammı eksikmi neden bilmiyorum ama canım çok sıkılıyor

onun yüzünden günaha giriyorumki zaten kocamın kolunda gelen geçen erkelere bakıyorum dik dik

yada ben öyle sanıyorum kıskançlıktan yapıyor bilemem

. haaa şimdi aklıma geldi ilk evlilik yıllarımızda ben fazla bakımlı değildim ben bakımlı olduktan sonra oldu ne olduyda. niye ki acep

diyelimki konuştum benim yanımda yapmaz belki ama ya bensizken neler yapıyordur bu adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…