- 3 Eylül 2014
- 178
- 184
- 48
- 40
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Hayır sakın yapma bu kötülüğü kendine. Kadın iffetli olmalı bu durumun vebali kadın için daha ağırdır. Uyma sakın şeytana.onun yüzünden günaha giriyorumki zaten kocamın kolunda gelen geçen erkelere bakıyorum dik dik
Hayır sakın yapma bu kötülüğü kendine. Kadın iffetli olmalı bu durumun vebali kadın için daha ağırdır. Uyma sakın şeytana.
Numardan bile olsa üstünde leke olarak kalabilir bu yaptığın çok tehlikeli ama yine de sen bilirsinuydum çoktan dedimyabüyük konuşmayım da aldatırsa da aldatmayan ne olsun (en azından numaradan)
Hoşlanmıyorsan belirt yoksa bilemezki devamını getirir. Benim eşimde zaman zaman aynısını yapar inan hiç rahatsız olmadım gül geç istersen
tutarsız davranıyor ama bunu pat diye söylerseniz tartışma çıkar
bence eşinize rahatsız olduğunuzu söyleyin...ama uygun cümlelerle
huyuna göre konuşun
mesela kıskanılmaktan hoşlanan biriyse seni kıskanıyorum seni çok seviyorum ne yapayım gibi pekiştirici cümleler kullanın..bakalım değişir mi
Huyu buysa zaten değişmesi zor ..diyelimki konuştum benim yanımda yapmaz belki ama ya bensizken neler yapıyordur bu adam
Numardan bile olsa üstünde leke olarak kalabilir bu yaptığın çok tehlikeli ama yine de sen bilirsin
Yeri gelir espri yapılır komik bir şeyse gülünür geçilir.Alış veriş yaptığımız insanlarla böyle diyaloglar olabiliyor ama yerinde dozunda.Eşinin kıza sana değil hiç heveslenme demesi çok yersiz ve can sıkıcı gerçekten.Evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
sizce benmi abartıyorum. kavga etmemek için kendimi zor tuttum.
Dipnot.bana da hep resmiyetimden hoşnut olduğunu söyler. bir kere market güvenlikçisine iyi akşamlar dedim kavga çıktı.
O ZA8MAN BASKA tabı umarım kojusmanızı dıkkate alır.o konuda uyaramam. iyice aklına düşürmeye gerek yok. sadece özel günlerde görüşüyoruz onla
yok artık k.bakma ama eşin niyeti bozmuş.evet eskiden böyle değildi son yıllarda böyle oldu. kuzenlerimle bile. odaya bir giriyorrum kız kuzenlerimi başına toplamış muhabbet ediyor. diğer aile erkekleri başka yerde
Yeri gelir espri yapılır komik bir şeyse gülünür geçilir.Alış veriş yaptığımız insanlarla böyle diyaloglar olabiliyor ama yerinde dozunda.Eşinin kıza sana değil hiç heveslenme demesi çok yersiz ve can sıkıcı gerçekten.
yok artık k.bakma ama eşin niyeti bozmuş.
O ZA8MAN BASKA tabı umarım kojusmanızı dıkkate alır.
Bence de olmamış sanki kızla muhabbet açmaya çalışan bir erkek gibi davranmış.Bir daha öyle davranırsa onu orada bırak git de görsün gününü.ya evet kızlarla şakalaşırdık ara sıra ama bu dediği hiç olmadı. nasıl ikna ederim bilmem. iyicene de gaza geldim bu arada kızlar. gerildim çokça
Ben olsam yoo sanaydı bunlar deyip çiçeklekleri tutuştururdum kızın eline yüzüne bile bakmadan çıkar giderdim marketten bakalım bi daha aynısını yapaliyor mu? Ama ben olsam yani.
Sen önce rahatsız olduğunu net bir şekilde ifade et ama aynı davranışı tekrarladığında o an belirt tepkini bence. O da anlasın ki sen bundan rahatsızsın.
ilginç yani eşin kızlarla sohbet etmeyi çok seviyor ama iyi bir ders ver eşine böyle eş mi olur be arkanı dönsen başkasını bulur sohbet için.ennemlere gitmiştik. o kuzenim aradı geliyoruz dedi. gidelim diye tutturan eşim kalalım diye tutturdu sence benmi abartıyorum. bu sefer ben gidelim diye tutturdum
Bence de olmamış sanki kızla muhabbet açmaya çalışan bir erkek gibi davranmış.Bir daha öyle davranırsa onu orada bırak git de görsün gününü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?