evet konustuk. sakin bir konusmaydı beklemedigim sekilde. almanyaya bir daha gelmeyecegini, bu evliligi de artık sürdüremedigini, bosanmak istedigini ve hicbir zorluk cıkarmayacagını ve maddi manevi bir talebi olmadıgını söyledi. simdiye kadar bana cocuk icin katlandıgını ama artık hayatına yeniden baslamak istedigini, cocuk icin bile katlanamadıgını söyledi. ben cok konustum ama karsımda hep susan biri vardı dedi. ben de hicbir zaman gel oturalım bak ben bundan rahatsızım demedigini, aksine benim ona konusalım diye geldigim her seferinde ya reddedildigimi ya da bana hakaret edip yanından kovdugunu söyleyince insan o noktaya getiriliyor dedi. ben de artık uzatmak istemedigim icin bunları konusmanın bir anlamı yok. benim de maddi manevi talebim yok sadece tek ricam her zaman kızımızın arkasında oldugunu, onu terketmedigini ve sevildigini bilmesini istedim. burada tekrar almanyaya gelmeyecegini eşyalarını da atabilecegimi söyledi ve insallah türkiyeye geldiginde görüsürüz kızımla dedi. bosanma islemlerini nasıl yaparız diye konusurken almanyada bilmedigim bir dil ve sistemde ugrasmak istemedigimi anlasmalı olacagı icin türkiyeden o baslatırsa ikimiz icin de maddi olarak da daha uygun olacagını söyledim o da kavul etti ama ne zaman düzenini kuracagını bilmedigi icin, biraz zaman istedi ve sonra islemleri baslatırım dedi. zaten 12 dakikalık bir konusmaydı