eşim mi narsist yoksa ben mi gerçekten söylenenleri anlamıyorum

evet konustuk. sakin bir konusmaydı beklemedigim sekilde. almanyaya bir daha gelmeyecegini, bu evliligi de artık sürdüremedigini, bosanmak istedigini ve hicbir zorluk cıkarmayacagını ve maddi manevi bir talebi olmadıgını söyledi. simdiye kadar bana cocuk icin katlandıgını ama artık hayatına yeniden baslamak istedigini, cocuk icin bile katlanamadıgını söyledi. ben cok konustum ama karsımda hep susan biri vardı dedi. ben de hicbir zaman gel oturalım bak ben bundan rahatsızım demedigini, aksine benim ona konusalım diye geldigim her seferinde ya reddedildigimi ya da bana hakaret edip yanından kovdugunu söyleyince insan o noktaya getiriliyor dedi. ben de artık uzatmak istemedigim icin bunları konusmanın bir anlamı yok. benim de maddi manevi talebim yok sadece tek ricam her zaman kızımızın arkasında oldugunu, onu terketmedigini ve sevildigini bilmesini istedim. burada tekrar almanyaya gelmeyecegini eşyalarını da atabilecegimi söyledi ve insallah türkiyeye geldiginde görüsürüz kızımla dedi. bosanma islemlerini nasıl yaparız diye konusurken almanyada bilmedigim bir dil ve sistemde ugrasmak istemedigimi anlasmalı olacagı icin türkiyeden o baslatırsa ikimiz icin de maddi olarak da daha uygun olacagını söyledim o da kavul etti ama ne zaman düzenini kuracagını bilmedigi icin, biraz zaman istedi ve sonra islemleri baslatırım dedi. zaten 12 dakikalık bir konusmaydı
Hakkınızda hayırlısı olsun

Ay benimki de benzer..yazın çok sıcak havalarda camı açmayalım,dışarıdaki sıcak hava içeri girmesinmiş..Ama klima var bizde..siz klimasız,camlar kapalı nasıl dayanıyorsunuz?..ama ben gene arada açarım ya,evde bir hava sirkülasyonu olması lazım...çok kıl böyle adamlar

evet konustuk. sakin bir konusmaydı beklemedigim sekilde. almanyaya bir daha gelmeyecegini, bu evliligi de artık sürdüremedigini, bosanmak istedigini ve hicbir zorluk cıkarmayacagını ve maddi manevi bir talebi olmadıgını söyledi. simdiye kadar bana cocuk icin katlandıgını ama artık hayatına yeniden baslamak istedigini, cocuk icin bile katlanamadıgını söyledi. ben cok konustum ama karsımda hep susan biri vardı dedi. ben de hicbir zaman gel oturalım bak ben bundan rahatsızım demedigini, aksine benim ona konusalım diye geldigim her seferinde ya reddedildigimi ya da bana hakaret edip yanından kovdugunu söyleyince insan o noktaya getiriliyor dedi. ben de artık uzatmak istemedigim icin bunları konusmanın bir anlamı yok. benim de maddi manevi talebim yok sadece tek ricam her zaman kızımızın arkasında oldugunu, onu terketmedigini ve sevildigini bilmesini istedim. burada tekrar almanyaya gelmeyecegini eşyalarını da atabilecegimi söyledi ve insallah türkiyeye geldiginde görüsürüz kızımla dedi. bosanma islemlerini nasıl yaparız diye konusurken almanyada bilmedigim bir dil ve sistemde ugrasmak istemedigimi anlasmalı olacagı icin türkiyeden o baslatırsa ikimiz icin de maddi olarak da daha uygun olacagını söyledim o da kavul etti ama ne zaman düzenini kuracagını bilmedigi icin, biraz zaman istedi ve sonra islemleri baslatırım dedi. zaten 12 dakikalık bir konusmaydı

Siz nasıl hissediyorsunuz şu anda ?

Ay benimki de benzer..yazın çok sıcak havalarda camı açmayalım,dışarıdaki sıcak hava içeri girmesinmiş..Ama klima var bizde..siz klimasız,camlar kapalı nasıl dayanıyorsunuz?..ama ben gene arada açarım ya,evde bir hava sirkülasyonu olması lazım...çok kıl böyle adamlar
burada evlerin yalıtımı cok iyi yazın serin kışın sıcak oluyor. hatta bazı insanlar evleri cok günes alıyorsa cok sıcak günlerde camlarına aluminyum folyo yapıstırır icerisi asla ısınmasın diye.

Siz nasıl hissediyorsunuz şu anda ?
biraz rahatladım. ama kızımızla ilgili söyledigim seye daha güven vererek konusmasını istiyordum sanırım. sanki kestirip attı gibi geldi. yani ben ona kızımız onu sevdigini hep yanında oldugunu bilsin ve hissetsin tek ricam bu dedim. ben onunla konusurum, geldiginde gorusuruz insallah falan dedi. bir tek bu konuda kaygılıyım. elbette babalıktan da bosanırsa ona zorla babalık yaptıracak halim yok ama ben sadece kızımı düsünüyorum. onun dısında söyledigi gibi sorun cıkarmazsa bosanırken daha da rahatlayacagım. umarım sonradan agız degistirmez. sırada en büyük olay var, ailemle konusup durumu onlara anlatmak

İyi olmanıza sevindim. Zamanla çok daha iyi olacaksınız, eminim. Bir an için in eşiniz sizi ikna ederse diye korkmuştum açıkçası. Sizin için de kızımız için de böylesi çok daha iyi olacak.

biraz rahatladım. ama kızımızla ilgili söyledigim seye daha güven vererek konusmasını istiyordum sanırım. sanki kestirip attı gibi geldi. yani ben ona kızımız onu sevdigini hep yanında oldugunu bilsin ve hissetsin tek ricam bu dedim. ben onunla konusurum, geldiginde gorusuruz insallah falan dedi. bir tek bu konuda kaygılıyım. elbette babalıktan da bosanırsa ona zorla babalık yaptıracak halim yok ama ben sadece kızımı düsünüyorum. onun dısında söyledigi gibi sorun cıkarmazsa bosanırken daha da rahatlayacagım. umarım sonradan agız degistirmez. sırada en büyük olay var, ailemle konusup durumu onlara anlatmak
Herşey yoluna girer,siz üstünüzde yükü atın yeter ki.Şu hayatta insanı en çok yoran böyle bir eşe sahip olmaktır,sürekli onun çizdiği sınırın içinde kalmak çıktım mı çıkmadım mı kaygısı yine ne yaptım korkusu anlamayanı anlama çabası.Kendini yok sayıp saçma bir evliliği var etme çabası.Boşanıp kendi düzeninizi kurduğunuzda önce şaşıracaksınız oksijen bolluğundan.Sonra özgürce nefes almanın dayanılmaz hafifliği de kaybettiğiniz kendinizi bulacaksınız Hiç bir şey kolay olmayacak ama eskisi kadar yormayacak yıpratmayacak.....

benim çalışmadığımı, para biriktirmediğimi nereden biliyorsunuz? ben boşanmaktan zaten maddi şeyler yüzünden çekiniyorum demedim yurtdışında ve desteksiz gerçekten zor diye söyledim. içiniz rahat edecekse yine de söyleyeyim ben iş bulduğum için türkiyedeki işlerimizi bırakıp yurtdışına taşındık, şu an evde tek çalışan benim. param da var işim de var çok şükür.

bu arada tüm bu iletişim konuları dışında eşin evle de çocuğumuzla da ilgili bi insandır ama maalesef ben artık bu stresi eskisi kadar iyi yönetemiyorum galiba.

At evden gitsin bu herifi neden besliyorsun🙄🙄🙄parasıyla dırdır mı dinliyorsun yani skandallll

olabilir, yani tabi ki bunu söylemiyor ama
Söylemez ama bu tür davranışların altında genelde bu sorun yatar.
Erkekler aşağılık psikolojisine girince sürekli sizi suçlayacak bir şey bulur.
Bir iş bulup çalışmasını söyleyin.

öncelikle herkese cok tesekkür ederim. insan böyle zamanlarda hic tanımadıgı hemcinslerinden destek görmeye ne çok ihtiyaç duyuyormuş meğerse. ben iyiyim, elbette üzülüyorum durup durup aglıyorum kızım yokken ama bu da geçecek. eşimin benimle barışmak için bir teklifte bulunacağını zaten düsünmüyordum. buraya bir daha dönmeyeceğini de söyledi. gelse bile birkaç ay sonra aynı şeyler olmaya devam edecekti cunku türkiyede stresli de olsa çok iyi bir pozisyonda iyi maaş aldıgı bir işi ve sosyal çevresi vardı. buraya gelince her seyin farklı ve daha kolay olacagını hayal etmistik ama olmadı. dil öğrenmekte cok zorlandı ve tabi ki 15 yıl calısıp sonra 3 yıl boyunca evde durmak da onu bir bunalıma soktu. kimseyi suclamıyorum. bundan sonra ikimiz icin de hayırlısı olsun. keske böyle olmak zorunda olmasaydı ama bu sonun gelecegi aslında daha sevgiliyken belliymis biz cok şansımızı zorlamışız. anneme de bugün kararımızı bildirdim, elbetteki kavgaları evi terkettigini söylemedim. sadece oturup bir karar aldıgımızı ve onun da artık türkiyede yasamaya devam etmek istedigini ve döndüğünü söyledim. üzüldü çok ama şaşırmadı. yazın ben geldigimde hissetmistim hatta babana da söyledim dedi. çok şükür, binlerce şükür olsun ki ailem yanımda, kızım yanımda, işim var. eşim de kararını değiştirmez ve dedigi gibi zorluk çıkartmazsa bundan sonra yavaş yavaş alışıp düzeleceğiz

benim çalışmadığımı, para biriktirmediğimi nereden biliyorsunuz? ben boşanmaktan zaten maddi şeyler yüzünden çekiniyorum demedim yurtdışında ve desteksiz gerçekten zor diye söyledim. içiniz rahat edecekse yine de söyleyeyim ben iş bulduğum için türkiyedeki işlerimizi bırakıp yurtdışına taşındık, şu an evde tek çalışan benim. param da var işim de var çok şükür.

bu arada tüm bu iletişim konuları dışında eşin evle de çocuğumuzla da ilgili bi insandır ama maalesef ben artık bu stresi eskisi kadar iyi yönetemiyorum galiba.
Bakın buraya eşinizden dert yanmak için konu açmıştınız birkaç eleştiri sonrası ibreyi hemen kendinize çevirdiniz.

Back
X