Eşim misafirlerin yatılı olduğunu, onlar geldikten sonra söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ferb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kayınvalidenin var hazır. Diğerleri içinde vardır ama inanın ne nerede bilmiyorum
Cok ilginç geldi tabi ki haber vermemesi eşinizin sıkıntı ben de sevmem öyle isi ama anladığım çocukların annesi yanlarinda değil, anne olmayinca yemek yedirememis olabilirler . Belki küçükler üzülüyorlar siz de kalıp kafa dagitmak istemiş olabilirler. Bana ilgnc gelen kısım 20 yılık evlisiniz ve nevresim yok mu ya da bir nevresim yeriniz yok mu . Yani yeridir ya da değildir ama çekmecelerim dolu olduğu icin gardropin en üst yerine koyuyorum hepsini. Her misafirde yikayip utuluyorum koyduğum yeri unutmuyorum. Siz yemek vs den değil nevresimden skinti yaşıyorsunuz. Haddim değil ama yeri belli olsun nevresimlerin, pijamaların .

abartmayin ya ortada cocuklar var. bence bu cok acimasiz bi tepki.
Neden abartıyorum, cocuklar sokakta mi kalmış?Başlarında belliki beceriksiz bir baba var ,bu konu sahibinin sorunu mu?Kv de niye bakmıyor da hepsini toplayıp oraya geliyor.Acikcasi emirvakilerden hic hoşlanmam.Ayrica konu sahibinin esi de yardım etmeyen bir tip.Banane yani bu durumda ,üstelik hastayım.Bir de önden siparis veriyorlar.Misafir ağırlamayı cok severim ama bu durum bana yapılsa cok sinirlenirdim.Onlarin cocuklari eğlemeye niyeti yok niyeti olsa dışarıdan yemek söyler, ya da baba çocuğu nasıl idare edeceğini bilir.Kolaylarina gelmis konu sahibine çöreklenmişler.Sanki ortada yetim kimsesiz çocuklar kalmış gibi olayi acite etmeye gerek yok.

Sinirlenmekte haklısınız.
Sorun çıkarmak da şu an için yersiz.
Misafiri savın, eşinize biraz yükü fazla yükleyin. Sonrasında konuşursunuz.
Annemlerde de kayınvalidemlerde de aniden yatılı misafir çok geliyor. İki tarafta çok sosyal aniden şehir dışından birileri gelebiliyor. Öyle olunca iki tarafında yatılı düzeni çok nettir ve kasmazlar. Onlardan gördüğüm tecrübeye binaen söylüyorum.
20 senelik evli olmanızı göz önüne alarak benim düzeninden daha düzeniniz hazırdır diye düşünüyorum.
Gelenler de yabancı değil. Hastasınız zaten eşiniz şehrinizde ne yaptırılıyorsa pide, börek, güveç, kebap gibi şeyler yaptırsın. Size de yardım etsin.
Bence onlar muallak konuşup eşiniz de eve geldiklerinde aa kalın derken samimiyetsiz bir ısrarın yükü size kalmış gibi görünüyor. Siz de yükü almayın paylaşın.

Kayınvalide çocuklara bakmaya şehir dışından gelmiş. Geldiği gibi ilk yaptığı şey, çocukları toplayıp diğer gelinine buyurmak olmuş. Yoksa mevzu çocuklara karşı acımasızlık değil, misafir düşmanlığı da değil.
Çocuklar kaç yaşında ferb

[/QUOTE]

Şimdi misafirler içerde siz bize mi yazıyorsunuz
Ne bileyim ya rahat birisiniz orası belli zaten
Bende öğle komşu gelse yastik istese mesela çocuğunu ayağında sallamak icin o gidince o yastık kılıfını yikarim

Misafir gidince yatak yastık kılıfları yikanir tertemiz yerine konur
Olmasi gerekende budur yada yedek vardir
Evet herkesin düzeni ayrı keşke 20 yıllık evlilikte bunları düşünen bir hanım olsaydınız
Bu kadar telaş yapsaydınız

Çalışıyormusunuz

Beş ve altı yasindalar. Hafta içi çalışıyoruz. Yamulma işi hafta sonu için

Şimdi misafirler içerde siz bize mi yazıyorsunuz
Ne bileyim ya rahat birisiniz orası belli zaten
Bende öğle komşu gelse yastik istese mesela çocuğunu ayağında sallamak icin o gidince o yastık kılıfını yikarim

Misafir gidince yatak yastık kılıfları yikanir tertemiz yerine konur
Olmasi gerekende budur yada yedek vardir
Evet herkesin düzeni ayrı keşke 20 yıllık evlilikte bunları düşünen bir hanım olsaydınız
Bu kadar telaş yapsaydınız

Çalışıyormusunuz
[/QUOTE]
Evet çalışıyorum.

Valla çocukların sevdiğini yap deseler ortaya sadece mercimek çorbası koyardım kocam çok istiyorsa dışardan alır. Gece kalacaz denince de yatak yorganlar şurda çıkarın ben rahatsızım siz halledin der yatağa giderdim sabah kahvaltıyı da onlar hazırlamadan hazırlamaya kalkmazdım:))

Evet çalışıyorum.
[/QUOTE]

Çalışıyorsanız hadi kirli kaldırdınız ama yedek olması gerekir
Yedek nevresim takımı alın acilen bence

Öncelikle bu kadar iç içte aile düzenini hiç sevemiyorum. Kv çocuk sorumluluğunu kabul etmişse kendisi bakması gerekiyordu size itelemesi değil. Misafir geldiği yerden özel yemekte beklenmez ayrıca. Çocuklara bir sözüm yok onlar çocuk neticede. Ama size hiç haber vermeden aramadan bu şekilde gelinmesi gerçekten çok itici. Siz evin hizmetçisi misiz de sizle hiç muhatap olunmuyor. Ben gelip kalmalarına çok yapılan muameleyi hoş bulmadım. Sizin yerinizde olsam hastalığımı bahane eder yatardım işlerinde kv ye yıkarım tatlı tatlı, onun yaptığı gibi.

Bana da 1 günlük bir ziyaret gibi geldi. Yatılı olması gereksiz ama çok büyütülmüş konu.
İlginç tepkiler var. Senin değil eşinin misafiri onlar falan denilmiş. 20 yıllık evlilikte o çocuklar insanın kendi yeğeni gibi olur, ki zaten konu sahibinin evliliğinden çok daha sonra doğmuşlardır. Çocuğun ne günahı var gerzek babaları almış gelmiş, sevdikleri şeyi hazırlamak da mesele olmamalı çocuk dediğin ne sever ki patates köfte vs.
Tepkileri çok gereksiz buldum, kalmasalar iyiymiş o nevresimleri geri yıkamak var bir de çünkü hiç sevmem

Çocuklara bir türlü birşey yediremiyoruz diye aglandilar günlerce.

Ne alaka ya? Babaannesi yediremediği şeyi, kan baği olmayan yengemi yedirebiliyor?

Işte kendine saygi duymazsan,kimse duymaz. Ben hastyken kimseyi ağirlamam. Hayir bide eşin burun kivirarak yardim ediyor. Sana değer 0 çünķü. Bunuda kusura bakma kendin yarattin.

Benim eve gelemezlerde o kayinlar. Hadi madem geldi, hele bu kalma mevzusunda parmak kaldirmam. Eş hal etsin herşeyi.

Herşeyi kendiniz yapiyorsunuz, eh tabiki adamlar zorluklarini bilmez. Yapmiyorlar çünkü. Yarin kahvalti olarakta bişey yapma. Normal peynir zeytin olsun. Onuda eş kişisi hazirlasin. Ayni şehirdesiniz yaa. Artik kendi kiymetini öğrenmenin vakti geldi konu sahibi.

tamam da once oyle ya da boyle misafiri kabul edip sonra yatak dosek yatma fikri normal bir fikir mi? konu sahibine resmen esini de kendini de rezil et diyorsunuz.

ki evet bence cocuklara yazik. babaanne getirmis, yenge de protesto icin yatsin uyusun hani kotu oldugu icin degil. cocuklarin kendini kotu hissedecek olmasi hic mi akliniza gelmiyor? yani kimi/neden cezalandirsin konu sahibi?

ben de misafir sevmem. kayinvalidem bize geleceginde nisanlimla tartismistim. ama nisanlimin kendisiyle. yani laf agzimdan ciktiktan sonra ya da herhangi bir sekilde misafir evimin kapisindan girdiyse, ben o misafire yemek yapmam, gider yatarim demek benim gorgume uymuyor.

Çocuklar açlıktan öluyor mu ki anlamadım, resmen hizmetçilik görevı konu sahibine devredilmiş
tamam da cocuklarin sucu nedir? amcalarinin evine gelmisler, karsilarindaki de kac yillik yengeleri yani konu sahibi 20 yillik evli. hak ediyorlar mi bu tepkiyi cidden anlamadim ben herhalde bugun cok pozitifim.

alip getiren kv, hepsini birden protesto edip yatmak cocuklara kendini kotu hissettirmez mi? misafir gitmissin, yengen yatiyor gelmeseydiniz der gibi. bu hos mu? konu sahibi esiyle istedigi gibi tartissin ona bir sey diyemem ama yok onlari evden kov, yemek yapma, git yat kendileri otursunlar falan bana cok garip geldi.

Dur ben ona neler edicem. Şuan salon boşaldı. Bana iyi misin diyo. Yaşanılacakların fragmanını gözlerimle gösterdim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…