Hoşuma gitti ama ben de yapamazdım orasi ayriBen yapamazdım sesimi çıkarmaz servisimi yapar Güler yüzümü gösterirdim. misafirler gittikten sonra da kocama cırlardımbelki de doğrusu eltimin yaptığı
Dur devamini da anlatayım geçen sene elti doğum yaptı kv tutturdu altınını da alıp gideceksin diye.. ben hayatta gitmem o bizi evden kovdu ben yüzsüz müyüm tekrar gideyim dedim. Kv nin cevabı hepimizi evden kovdu bir tek seni kovmadı yaHahaaâaaaa gerçek mi bu yaa
Ama bir daha kimse habersiz gitmemiştir değil mi?Ben yapamazdım sesimi çıkarmaz servisimi yapar Güler yüzümü gösterirdim. misafirler gittikten sonra da kocama cırlardımbelki de doğrusu eltimin yaptığı
Arada o ayarlar gevşiyor. Sonra benim bir cinnetimle o ayarlar sıkılaşıyor. Yıllardır iki ileri, bir geriIste saygısızlık ordan başlamış ama 20 yillik evlilik varsa bu konuda baya bir gec kalmışsınız, esinizin ayarları konusunda
Kovdu muaklıma eltim geldi. Kv oğlum ev aldı , hiç biriniz görmediniz bile. Herkes düşman oldu diyip zorla eltime götürdü bizi. Hatta trafik vardı diye geç kalınca aa ne ayıp yaptığınız elti kişisi arayıp nerede kaldılar diye soruyor dedi. Eve bi gittik elti yanımıza hoşgeldin demedi bile. Midesi bulanıyormuş tuvaletten çıkmadı. Sonuç yarım saat sonra görümcemin evine gidildi akşam yemeği orda yenildi ohh iyi oldu kv ye ve bize, hak ettik elti evden kovdu hepimizi. Ama noldu o elti kv ye herkesten daha kıymetli
Yahu ne var bu gelinde ...niye böyle yalakalık yapıyorDur devamini da anlatayım geçen sene elti doğum yaptı kv tutturdu altınını da alıp gideceksin diye.. ben hayatta gitmem o bizi evden kovdu ben yüzsüz müyüm tekrar gideyim dedim. Kv nin cevabı hepimizi evden kovdu bir tek seni kovmadı ya
Kaynım gelip yemeği ablamlarda yersiniz diyince hepimiz kovulduk bence bu düşünceden daha ötesiKovdu mu
İlgilenmediği için kovuldugunuzu mu düşündünüz
Yıllardır bende bu sorunun cevabını arıyorum. En son iş kocasında bitiyor diye düşündüm..Yahu ne var bu gelinde ...niye böyle yalakalık yapıyor
KesinlikleYıllardır bende bu sorunun cevabını arıyorum. En son iş kocasında bitiyor diye düşündüm..
Ayyy bizimkiler olsa hayatta demezlerdi o cümleyi. Karısını boşamakla dahi tehdit eder, o yemeği yaptırırlardı valla.Kaynım gelip yemeği ablamlarda yersiniz diyince hepimiz kovulduk bence bu düşünceden daha ötesi
Bazen kocamla kaynımın aynı ailede büyüdüğüne inanamıyorumAyyy bizimkiler olsa hayatta demezlerdi o cümleyi. Karısını boşamakla dahi tehdit eder, o yemeği yaptırırlardı valla.
Kaynınıza bravo valla
Hiiiiiç okumakla ilgisi yok. Benim eşim doktora yapıyor. İşinde de kalifiye bir elemanBazen kocamla kaynımın aynı ailede büyüdüğüne inanamıyorumgüya fakülte mezunu olan benimki.. bu işin okumakla da ilgisi yok..
Ağzını yirtasim geldi yaKV görümcemle konuşuyor. Niye kalıyorsunuz kız evde hasta. Ne gerek var orada kalıyorsunuz diyor. O da ne olacak, şurada yatacaz dedi.
Kötü olmuş üzüldüm ne desem bilemedim . Bir kaç gün sabredin nasılsa gidecekler . Sonra eşinizi karşınıza alıp konuşun konuşmaktan anlayan biri ise .Merhaba. Şuan eşime çok kızgınım. Üç haftadır hastayım. Öksürmekten içim dışıma çıktı. Kendi sorumluluklarımı zor halleder durumdayken hafta sonu kayınbirader, kayinbirederin iki çocuğu ve kayınvalidenin bize geleceğini söyledi. Hastayım, halim gücüm yok ama eltim annesine bakmak için memleketine gittiği için tamam gelsinler dedim. Çocukların sevdiği şeyleri hazırlamamı rica etmişler. Tabii bana söylenmiyor. Eşime söylüyorlar, o da bana iletiyor. Vicdan yapınca birşey demedim. Eşime bana yardım et. Birlikte halledelim, herşeyi bana yıkma dedim. Bu dediğim pek hoşuna gitmedi ama kabul etti. Geldiler. Şimdi evdeler. Aynı memleketin içinde meğer yatıya gelmişler. Adam bunu bana şimdi söylüyor. İnsan yerine konulmadığıma mi yanayım, yoksa yatak yorgan ayarlamadım, ona mı yanayım, yoksa bu adamla 20 yıldır evli olduğuma mı? Siz söyleyin a dostlar!
Benim eşim de böyle. Sonradan ortaya bir şeyler çıkarır. Ben sebebini çözdüm. Önceden söylese tepki gösterip reddedeceğim için, olay anında ortaya çıkarıp beni mecbur bırakıyor. Çok kavga ettim bu sebeple.Merhaba. Şuan eşime çok kızgınım. Üç haftadır hastayım. Öksürmekten içim dışıma çıktı. Kendi sorumluluklarımı zor halleder durumdayken hafta sonu kayınbirader, kayinbirederin iki çocuğu ve kayınvalidenin bize geleceğini söyledi. Hastayım, halim gücüm yok ama eltim annesine bakmak için memleketine gittiği için tamam gelsinler dedim. Çocukların sevdiği şeyleri hazırlamamı rica etmişler. Tabii bana söylenmiyor. Eşime söylüyorlar, o da bana iletiyor. Vicdan yapınca birşey demedim. Eşime bana yardım et. Birlikte halledelim, herşeyi bana yıkma dedim. Bu dediğim pek hoşuna gitmedi ama kabul etti. Geldiler. Şimdi evdeler. Aynı memleketin içinde meğer yatıya gelmişler. Adam bunu bana şimdi söylüyor. İnsan yerine konulmadığıma mi yanayım, yoksa yatak yorgan ayarlamadım, ona mı yanayım, yoksa bu adamla 20 yıldır evli olduğuma mı? Siz söyleyin a dostlar!
Keramet eşte değil eltideBazen kocamla kaynımın aynı ailede büyüdüğüne inanamıyorumgüya fakülte mezunu olan benimki.. bu işin okumakla da ilgisi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?