Eşim misafirlerin yatılı olduğunu, onlar geldikten sonra söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ferb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben yapamazdım sesimi çıkarmaz servisimi yapar Güler yüzümü gösterirdim. misafirler gittikten sonra da kocama cırlardım belki de doğrusu eltimin yaptığı
Hoşuma gitti ama ben de yapamazdım orasi ayri

Hahaaâaaaa gerçek mi bu yaa
Dur devamini da anlatayım geçen sene elti doğum yaptı kv tutturdu altınını da alıp gideceksin diye.. ben hayatta gitmem o bizi evden kovdu ben yüzsüz müyüm tekrar gideyim dedim. Kv nin cevabı hepimizi evden kovdu bir tek seni kovmadı ya

Iste saygısızlık ordan başlamış ama 20 yillik evlilik varsa bu konuda baya bir gec kalmışsınız, esinizin ayarları konusunda
Arada o ayarlar gevşiyor. Sonra benim bir cinnetimle o ayarlar sıkılaşıyor. Yıllardır iki ileri, bir geri

Kovdu mu
İlgilenmediği için kovuldugunuzu mu düşündünüz

Yahu ne var bu gelinde ...niye böyle yalakalık yapıyor

Ayyy bizimkiler olsa hayatta demezlerdi o cümleyi. Karısını boşamakla dahi tehdit eder, o yemeği yaptırırlardı valla.
Kaynınıza bravo valla
Bazen kocamla kaynımın aynı ailede büyüdüğüne inanamıyorum güya fakülte mezunu olan benimki.. bu işin okumakla da ilgisi yok..

Kötü olmuş üzüldüm ne desem bilemedim . Bir kaç gün sabredin nasılsa gidecekler . Sonra eşinizi karşınıza alıp konuşun konuşmaktan anlayan biri ise .

Benim eşim de böyle. Sonradan ortaya bir şeyler çıkarır. Ben sebebini çözdüm. Önceden söylese tepki gösterip reddedeceğim için, olay anında ortaya çıkarıp beni mecbur bırakıyor. Çok kavga ettim bu sebeple.

siz en baştan size sipariş verdiklerinde emir komuta gibi yerine getirerek yanlış yapmışsınız ,sanki kafanız çalışmıyormuş gelecek kişilere ne yapmanız gerektiğini bilmiyormuşsunuz gibi şunu şunu yapsın diye eşinizi araya katarak sizi bile hesaba almadan istekde bulunmaları ayıp
ben olsam kendi bildiğimi yapardım kusura bakmayın bugun hastayim halim yok derdim ertesi günde dışardan sipariş verirdim eğer içimden gelmiyorsa kimse için kendimi yormam saygı görmediğim insana pervane misali etrafında dönüp durmam. Yorganı yastığı nevresimi koyun ortaya kendileri yapsın yatağını insanların eli kolu mu tutmuyor oldu olacak pijamalarını da siz giydirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…