Eşim ne demek istedi :(

Ben olsam o lafin ustune "kiziiiim damizlik baban seni cok mu seviyormus?" Derdim.

Altta kalamam valla.

Eski konuna baktım.
doğumdan sonra kendını çok saldığını kendın söylemişsin.
Sen sorun yok dıyorsun ama ortada baariz bir sorun var be eşin bundan rahatsız..
Eğer gerçekten saldıysanda adamda bı yerde haklı yanı ..

Çok hastayım

O kadar halsizim ki

Valla ne desem ki adam açıkça söylemiş zaten kızım içim geliyorum gerisi çokta tınnn demiş yani, Hala neyi soruyorsun kocana da sorup cvp almışsın biz napak şimdi

Eğer ben erkek olsaydım.
Karım evde paspal bir şekilde dolaşsaydı. Soğurdum. Tamam çocuk yaptınız anlıyorumda sürekli adama ben çok kötuyum , ben çok halsizim dersen gına gelır. İyi ki bi çocuk yaptınız yani.
Doğurmadan önce bunlarıda düşünmek lazım.

Kızlar aramızda bi sorun yok ama bebeği severken canım kızım sen olmasan eve bile gelmezdim dedi ben ne yaptım ki
Canım eşin kIzına değil sana söylemiş canı bi şeye sıkılmış onu sana anlatmaya çalışıyor bence otur yanına bu sözün aklımda kaldı niye söyledin bi sıkıntımı var diye sor bence.

Biraz vicdan

O benim isaretim di yaaa

Esinize sorsaniz, kesin bi cevabi vardir...
Ne zamandir karsilikli tutturmedik senlen. Ozlediimm

Hastaysan bir doktora gorun. Buralarda ah vah etmenin ne anlami var. Ilginc bir uyesin hakikaten her konuda oram agriyor buram agriyor. Ee git bir doktora.. Gecsin agrin sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…