Eşim ne demek istedi :(

bak canım ben kardeşlerımı çok severım,ama bende takılırım,çocuklar için geldim,yoksa sıze gelmem fılan dıye,sizden daha çok onları sevıyorum,özlüyorum dıyorum,ve cıdden eskıden yılda bır gıtmezken yeğenlerım için sık sık gidiyorum,gelin dıyorum,kötü bişey yok bunda bence,dıkkat edın arabayla dıyorum,kardeşlerım dıyorki,korkyormusun bıze bişey olur dıye,hayır dıyorum sızı değil yeğnleırm arabada onalrı düşünüyorum

O an sorardim kesin ben niye sormadin ki nedrn öyle söylediğini

Kızlar aramızda bi sorun yok ama bebeği severken canım kızım sen olmasan eve bile gelmezdim dedi ben ne yaptım ki
sakince ve kavgaya varmadan neden böyle dedin diye sor ve cevabını ne olursa olsun uzatma dik dur veya hiçbirsey sorma umursamıyormuş gibi davran

Kızlar aramızda bi sorun yok ama bebeği severken canım kızım sen olmasan eve bile gelmezdim dedi ben ne yaptım ki

direk sorsaydiniz bize yazacaginiza
ne yani benim hic mi kiymetim yok beni hic mi ozlemiyorsun diye ?
Ya ciddi ciddi soyledi, yada disarda can sikici birsey yasamis ne dedigini bilmiyor cocugu gorunce sakinlesti.
Biz ne bilelim kocanizla iliskinizi.

Ooo bende kizima neler soyluyorum tek askim sensin senden daha degerli onemli bisey yok benim icin gercek ask senmissin bugune kadar bisey demedi bana ama benim esim sana dedigini bana dese hemen sert tepki verirdim valla

O kadar halsizim ki

Tatlım erkeklerin en acımasız özelliğini söyleyeyim..
Evde sürekli bitkin yorgun halsiz ve bunu sürekli dile getiren kadınları sevmiyorlar bıkıyorlar

Arkadaş tavsiyesi canım.. Bir an önce kendine gelmeye çalış. Bunu öncelikli olarak kendin için yap..

Doktora gitmen gerekiyorsa tahlil yaptırman gerekliyse bunları yaptır. Tedavini bırakma.

Belki yaşadığın durum fizyolojik değil psikolojiktir.
Depresyonda da insan halsiz ve bitkin hissedebiliyor.

Belliki eşiniz de sorun var. Karşınıza alın konuşun bunun ne demek olduğunu.

Aranizda hic birsey olmadigini dusunuyorsan bi sıkıntı yoksa belkide saka yapmış da olabilir bu kadar çok düşünüp stres yapma bi yolunu bul ne demek istedin bunu söyleyerek diye sor bence önemli bi nedeni yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…