Eşim ne demek istedi :(

Yok genel olarak Naz dönyanın en gözzel garısıymış
Başka konuda yazdı ben çok güzelim kocamın gözü başkasını görmez diye
valla bebgim guzel olmakla hicbir sey olmuor be ne guzeller var cehennem hayati yasiyor ne cirkinler var kocasi el ustunde tutuyor :)

Ya yine basladiniz geyige burasi bdv geyik bölümü değil.
Sizin gibi düsünmeyince hemen bi asagilama bir tuhaf yazilar yok gozelmis falan filan.
Ne yapsin kadin hemen bosansinmi.
Güzeldir sana ne cekirgecigim
Dream sana ne din kulturu ogretmeniyse sen eli bossun kiskandin herhalde.
Dream07 git uyu bebeginde uyusun

sürekli internet başında olmandan sıkıldıysa demek.
accık özelin olsun bebişim.
zırt pırt konu açma.
kocanın ne düşündüğü bize malum olacak değil.
git sor.
pöff.

Merhabalar. Müsait bir zamanda eşinize bu sözün sizi biraz üzdüğünü, neden böyle söylediğini sorabilirsiniz. Maalesef erkekler çoğu zaman bizim kadar hassas ve düşünceli olamıyor konuşurken.

Şimdi eşinize sorsanız niye böyle söyledin diye '' hiiiiiiç öylesine söyledim bir amacı yok'' der. Ama yine de bize soracağınıza eşinize sorun.

Ben ne boşan ne de niye barıştın demedim ki
Ben çok güzelimi de başka konuda yazmıştı, konu güzellik değil kıskançlıktı
Her yerde kendini övmesi tuhafıma gitti
Buraya da geldi Hürrem Sultan'dan daha güzelim dedi, ardına prensesler gibiyim dedi güldüm yani
Çok mu normal bi insanın kendini övüp durması bana komik geldi, güldüm bu kadar

Hayatta her şey var aşk nefret sevgi küslük barış kavga her şey olağan

Hayır Benimki mizah ben çok mütevaziyim

Naz sen doğum sonrası depresyonu yaşıyor olabilir misin, duygu dünyanın iki yakası bir araya gelmiyor farkında mısın, içine yönelmeni gerekirse destek almanı öneririm

Naz sen doğum sonrası depresyonu yaşıyor olabilir misin, duygu dünyanın iki yakası bir araya gelmiyor farkında mısın, içine yönelmeni gerekirse destek almanı öneririm
Normalde de fırtınalı bi kişiliğim var bi durgunum bi şimşek gibi gürlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…