Aaa tatlım sen minyonsundur ya da kimyonSandığın kadar pıtırcık ta olmayabilirim
28 yaşındayım da
Aaa tatlım sen minyonsundur ya da kimyon
Profildeki sen misin çok tatlısınSandığın kadar pıtırcık ta olmayabilirim
28 yaşındayım da
Eşi demiş ki senin yerin ayrı kızımızın yeri ayrıbunu esine sorsan nasil olur ?
Yok avatar oProfildeki sen misin çok tatlısın
Eşi demiş ki senin yerin ayrı kızımızın yeri ayrı
Sen Hürrem Sultan'dan bile daha güzelsin
Gel seni romantik bi akşam yemeğine götüreyim de barışalım
ya yurusun gitsin ordan esi hic inandirici degil o lafin ustune bu laf yaniEşi demiş ki senin yerin ayrı kızımızın yeri ayrı
Eşi demiş ki senin yerin ayrı kızımızın yeri ayrı
ya yurusun gitsin ordan esi hic inandirici degil o lafin ustune bu laf yaniEşi demiş ki senin yerin ayrı kızımızın yeri ayrı
Benya yurusun gitsin ordan esi hic inandirici degil o lafin ustune bu laf yani
esi resmen cevir kazi yanmasin ypmis
Sen necisin bi de onu bilsek
barıstık o zaman kavgalıydık eşler küs olunca neler neler diyorlar birbirine kocamı affettimya yurusun gitsin ordan esi hic inandirici degil o lafin ustune bu laf yani
Çok agir bir şey demek istemiş.Kızlar aramızda bi sorun yok ama bebeği severken canım kızım sen olmasan eve bile gelmezdim dedi ben ne yaptım ki
iste boyle affede affede donulmez yerlere gelirsiniz ne demek esler kavgaliyken neler neler diyor karakter saygi diye bir sey var kavgaliyken karakteri bozuluyorsa saygisizlisayorsa ben olsam affetmezdim. İnsan kavgada tartismada belli eder kendinibarıstık o zaman kavgalıydık eşler küs olunca neler neler diyorlar birbirine kocamı affettim
kiz boyle laftan sonra diyecekse demesin bosver :)Vay be kimse bana hurremden güzelsin demedi
Sizde deseydiniz güzel kızım babanı bu yuvaya mecbur kıldığın için senin adına özür diliyorum babandan o anlardı sonrasında yanlış bir şekilde kendince bunu sevgi sözcüğü olarak kullanmış olsada kullanılmaması gerektiğini
Oda doğru valla :)kiz boyle laftan sonra diyecekse demesin bosver :)
Yaa anneler neler doğuruyor işteVay be kimse bana hurremden güzelsin demedi
Yok genel olarak Naz dönyanın en gözzel garısıymışesi resmen cevir kazi yanmasin ypmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?