Arkadaşlarım bu halime alışkın hava durumu gibiyim bi bulutlu bi güneş beni normal karşılayınNaz sen doğum sonrası depresyonu yaşıyor olabilir misin, duygu dünyanın iki yakası bir araya gelmiyor farkında mısın, içine yönelmeni gerekirse destek almanı öneririm
Yükselen burcum ikizler nerden anladınO zaman ya ikizler burcusun ya bipolar
Yükselen burcum ikizler nerden anladın
Evet ben çok doğalım rol yapamamDirekt olarak duygularını söylemiş gibi geldi
Alışkınsın bu hallereİkizler Burcu çok arkadaşım var
Sana demiyo, eşine demişEvet ben çok doğalım rol yapamam
Işler karıştıSana demiyo, eşine demiş
Normalde de fırtınalı bi kişiliğim var bi durgunum bi şimşek gibi gürlerim
O da değişik olduğunun farkındaNaz kendini tanimlama tarzin beni cok gulduruyordegisiksin hakikaten kizmak istiyorum sana kizamiyorum.
O da değişik olduğunun farkında
Eleştiriye de açık
En azından ben konu sahibiyim buralar benim, ben ne dersem o , aksini yazanı konumdan dıarı atıyorum modunda değil di mi
Naz yaşın kaçtı ?
Zaten duygu durumum hava durumu gibi demiştiYaa atari da fena cekirgem. Eski bir konusunda bir kizcagiza KOCAMAN KOCAMAN harflerle fena atarlandiydi. Yani ruh haline gore konudan def etme ihmali de var gibi sanki
Bence hic birimiz denk gelmeyelim. Onune gecilemiyor. Hirsi gecene kadar msj ystune mesaj yaziyor. Haksizsam haksizzin deZaten duygu durumum hava durumu gibi demiştidemek ben o anına denk gelmemişim, şanslıymışım
26O da değişik olduğunun farkında
Eleştiriye de açık
En azından ben konu sahibiyim buralar benim, ben ne dersem o , aksini yazanı konumdan dıarı atıyorum modunda değil di mi
Naz yaşın kaçtı ?
Beni çözmüşsün valla analitik bir Zekan var benim mesajlarım sinirim geçen kadar sonra yumoş gibiyimBence hic birimiz denk gelmeyelim. Onune gecilemiyor. Hirsi gecene kadar msj ystune mesaj yaziyor. Haksizsam haksizzin deNaz571 valla ben seni o gece o konuda oyle gordum.
Bazen kocam bile beni anlamıyor Birgün kavga etmiştik akşam onu aşkım Diyecek karşıladım kocam da biz küs değil miydik hangi ara barıstık dediBence hic birimiz denk gelmeyelim. Onune gecilemiyor. Hirsi gecene kadar msj ystune mesaj yaziyor. Haksizsam haksizzin deNaz571 valla ben seni o gece o konuda oyle gordum.
Ama bu kadar ucta olmak seni yorar be arkadas. Bur yanda pamuk gibin bir kiz bir yanda asiri ofkeli bir kiz. Orta yol bulmaya bak.Beni çözmüşsün valla analitik bir Zekan var benim mesajlarım sinirim geçen kadar sonra yumoş gibiyim
Mismocum tavsiyene uyacağım inşallah her şeyin fazlası zararAma bu kadar ucta olmak seni yorar be arkadas. Bur yanda pamuk gibin bir kiz bir yanda asiri ofkeli bir kiz. Orta yol bulmaya bak.
Mismocum tavsiyene uyacağım inşallah her şeyin fazlası zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?