Eşim ne demek istedi :(

Naz sen doğum sonrası depresyonu yaşıyor olabilir misin, duygu dünyanın iki yakası bir araya gelmiyor farkında mısın, içine yönelmeni gerekirse destek almanı öneririm
Arkadaşlarım bu halime alışkın hava durumu gibiyim bi bulutlu bi güneş beni normal karşılayın

Mesela bi şeye çok üzülürüm ama bu uzun sürmez On dakika sonra alışverişe giderim

Naz kendini tanimlama tarzin beni cok gulduruyor degisiksin hakikaten kizmak istiyorum sana kizamiyorum.
O da değişik olduğunun farkında
Eleştiriye de açık
En azından ben konu sahibiyim buralar benim, ben ne dersem o , aksini yazanı konumdan dıarı atıyorum modunda değil di mi

Naz yaşın kaçtı ?

Eleştiriye de açık
En azından ben konu sahibiyim buralar benim, ben ne dersem o , aksini yazanı konumdan dıarı atıyorum modunda değil di mi

Naz yaşın kaçtı ?

Yaa atari da fena cekirgem. Eski bir konusunda bir kizcagiza KOCAMAN KOCAMAN harflerle fena atarlandiydi. Yani ruh haline gore konudan def etme ihmali de var gibi sanki

Yaa atari da fena cekirgem. Eski bir konusunda bir kizcagiza KOCAMAN KOCAMAN harflerle fena atarlandiydi. Yani ruh haline gore konudan def etme ihmali de var gibi sanki
Zaten duygu durumum hava durumu gibi demişti demek ben o anına denk gelmemişim, şanslıymışım

Eleştiriye de açık

Naz yaşın kaçtı ?
26

Bence hic birimiz denk gelmeyelim. Onune gecilemiyor. Hirsi gecene kadar msj ystune mesaj yaziyor. Haksizsam haksizzin de Naz571 valla ben seni o gece o konuda oyle gordum.
Beni çözmüşsün valla analitik bir Zekan var benim mesajlarım sinirim geçen kadar sonra yumoş gibiyim

Bence hic birimiz denk gelmeyelim. Onune gecilemiyor. Hirsi gecene kadar msj ystune mesaj yaziyor. Haksizsam haksizzin de Naz571 valla ben seni o gece o konuda oyle gordum.
Bazen kocam bile beni anlamıyor Birgün kavga etmiştik akşam onu aşkım Diyecek karşıladım kocam da biz küs değil miydik hangi ara barıstık dedi

Ama bu kadar ucta olmak seni yorar be arkadas. Bur yanda pamuk gibin bir kiz bir yanda asiri ofkeli bir kiz. Orta yol bulmaya bak.
Mismocum tavsiyene uyacağım inşallah her şeyin fazlası zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…