- 6 Aralık 2017
- 6.455
- 6.576
- 198
Başka çocuklarla ilgileniyormuş zaten kendi bebegi olunca daha istekli ve heyecanlı olacak merak etme. Bebeği kucağına alması gerekiyor önceBöyle güzel sonlar okumak içimi çok rahatlattısanırım ciddi ciddi bebek doğana kadar o psikolojiye giremiyor çoğu. Neyse ki yalnız değilmişim, kendimi şu an daha iyi hissediyorum canım teşekkür ederim
Evet benimki de seviyor karnımı ama hani bebeğin kafasını oksarsiniz ya öyle yapıp gidiyorBenimki de karnımı falan gelip seviyor arada bir ama ben hareketlerini izlemeyi çok seviyorum mesela baksana diyorum sıkılıyor izlemiyor. Ultrason fotoğraflarına bakıyoruz anlamıyor hamur gibi bir sey diyorsen çoraplarına bakar bakar duygulanırsın o güzelmiş der geçer böyleler
Oh ne güzel valla masallah diyeyim inşallah benimki de o kadar ilgili olur, özellikle şu alt değiştirme olaylarına falan girerse çok mutlu olurumBaşka çocuklarla ilgileniyormuş zaten kendi bebegi olunca daha istekli ve heyecanlı olacak merak etme. Bebeği kucağına alması gerekiyor öncebenimki ben bez falan değiştirmem diyordu bebek doğduktan 2-3 saat sonra bu çocuğun altı hiç değişmedi diye başına oturmuştu bile sen şimdi bunlarla kendini de bebeği de strese sokma. Hamileliğin tadını çıkar
En nazlı olunabilecek ve garip karsilanmayacak dönemde soğukkanlı olmuşsunuz. Bence bu daha büyük başarıHamilelik değişik bir süreç hakikaten. Benim eşimin çevresinde hamile kalan iş arkadaşları oldu. Bir onlara bakıyordu; bir bana...Asla işin içinden çıkamadı. Bir de ben normalde çok nazlıyımdır falan. Adama mavi ekran verdirdim.
Anlıyorum sizi üzülmeryin sakın,bazı baba adayları bebek konusunda hazır hissrtmiyorlar kendilerini.Çok teşekkür ederim, öyle olmasını umut ediyorum. Çünkü bu durum beni üzüyor, ona sorsam eminim ki inkar edecektir ama benim gibi hissetmiyor sanki..
Bizler anne olacağımızı öğrendiğimiz ilk gün gerçekten anne oluruz ama onlar ancak bebek doğduktan sonra baba olduğunu anlayabiliyor yaşadığımız hisleri onların bilmesine imkan yok. Bunun için üzülme.Merhaba kızlar, neredeyse ağlamaklı yazıyorum bu konuyu. Gördüğünüz gibi hamileyim, ilk bebeğimiz ve gerçekten çok isteyerek hamile kaldım. Eşim de gerçekten çok istiyordu. Ama eşimin benim kadar heyecanlı olmadığına eminim. Eşimle aramızda hiçbir sıkıntı yok, gerçekten güzel bir çiftiz, birbirimize çok bağlıyız ama benimle aynı duyguları paylaşmadıgina inanıyorum sanki artık.
Birçok kişi görüyorum mesela burda eşi sanki kendinden daha heyecanlı, daha istekli hareket ediyor. Saatlerce karnına elini koyup tekmesini bekliyor babalar. Benim eşim böyle değil. Bu hafta detayli ultrason var mesela, birlikte gideriz diye hayal ettim açıkçası. Ama bunu yapabilmek için telafi amacıyla gece vs çalışması gerekecek, başka türlü izin alamadi. Daha önce hiçbir muayenemize is saatlerinden ve pandemiden dolayı birlikte giremedik ama detayliya birlikte girebiliyoruz. Ondan hiç şüphesiz birlikte gidecegimizi düşünmesini bekledim mesela. İnsan bebeğini merak etmez mi? Daha önce yaptıranlar bilir ki önemli bir muayene. Cinsiyetini öğreneceğiz, sağlıklı olup olmadığını vs.. O ise bana soruyor, geleyim mi ben de yoksa kendin mi gidersin diye. Eğer gelemezsem de videolari, fotoğrafları olacak verecekler sana zaten diyor. Yani sanki 10. bebeğimiz. Sesimin değiştiğini anlayınca tamam gece çalışırım dedi ama is isten geçti açıkçası, üzüldüm.
Bir anne olarak daha yoğun hissetmem evet normal ama böyle de olmamalı gibi sanki.
Beni anlayan var mı?
Sorma yaEn nazlı olunabilecek ve garip karsilanmayacak dönemde soğukkanlı olmuşsunuz. Bence bu daha büyük başarı
İnşallah öyle olur, çok şükür rahat bir hamileliğim var, bir riskim vs yok ama eşimin çok daha farklı olmasını isterdim ya bilmiyorum. Hani böyle el üstünde tutuluyor ya hamileler :) aman sen kalkma, sen yapma vs. Belki de biraz simartilmak istiyordum
E tamam dün de attı çok iyiymiş yaCan sıkıcı oluyor bu durum ama zamanla geciyor emin olun. Esimde ilk hamile kaldığımda sanki kendisi yapmamış gibi tribe girmişti. Anlam verememiştim.sonra kontrollerde kalp atışını duyup hareketlerini gördükçe baya heyecanlanmıştı. Tabi o zaman pandemi yoktu eşler her kontrole rahatca girebiliyordu. Doğuma kadar dogumda dahil eşim tüm kontrollere gece gündüz demeden geldi. Doğuma da girdi. Ama yine de ben bak hareket ediyor tekme atıyor dedigimde e tamam dün de tekme atmıştı her seferinde basında mi bekleyelim diyordu erkek kafası bir oyle bir boyle yapacak birşey yok.
Deneyimli bir anne bana bu konu da babalık anca 4 yılda öğreniliyor telaş yapma demişti. Sizin onu da dahil etmenizle daha erken olabiliyor. Ama sizin kadar olması mümkün değil. Ama şunu gördüm bebiş birkez gülümsesin sonrasında yanından gitmemek için çırpınır hale geliyor. Onun için içiniz rahat olsun. Bu kadar gerilmenizde hamilelik hormonlarının da çok etkisi var. İstediğiniz bir hamilelikte eminim o da çok istiyordur. Ama süreç onun dahil olamayacağı ilginç bir şey. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Merhaba kızlar, neredeyse ağlamaklı yazıyorum bu konuyu. Gördüğünüz gibi hamileyim, ilk bebeğimiz ve gerçekten çok isteyerek hamile kaldım. Eşim de gerçekten çok istiyordu. Ama eşimin benim kadar heyecanlı olmadığına eminim. Eşimle aramızda hiçbir sıkıntı yok, gerçekten güzel bir çiftiz, birbirimize çok bağlıyız ama benimle aynı duyguları paylaşmadıgina inanıyorum sanki artık.
Birçok kişi görüyorum mesela burda eşi sanki kendinden daha heyecanlı, daha istekli hareket ediyor. Saatlerce karnına elini koyup tekmesini bekliyor babalar. Benim eşim böyle değil. Bu hafta detayli ultrason var mesela, birlikte gideriz diye hayal ettim açıkçası. Ama bunu yapabilmek için telafi amacıyla gece vs çalışması gerekecek, başka türlü izin alamadi. Daha önce hiçbir muayenemize is saatlerinden ve pandemiden dolayı birlikte giremedik ama detayliya birlikte girebiliyoruz. Ondan hiç şüphesiz birlikte gidecegimizi düşünmesini bekledim mesela. İnsan bebeğini merak etmez mi? Daha önce yaptıranlar bilir ki önemli bir muayene. Cinsiyetini öğreneceğiz, sağlıklı olup olmadığını vs.. O ise bana soruyor, geleyim mi ben de yoksa kendin mi gidersin diye. Eğer gelemezsem de videolari, fotoğrafları olacak verecekler sana zaten diyor. Yani sanki 10. bebeğimiz. Sesimin değiştiğini anlayınca tamam gece çalışırım dedi ama is isten geçti açıkçası, üzüldüm.
Bir anne olarak daha yoğun hissetmem evet normal ama böyle de olmamalı gibi sanki.
Beni anlayan var mı?
adamcağız düşmüş iş derdine. sizinle muayeneye gelirse gece çalışması gerekecek.Bu hafta detayli ultrason var mesela, birlikte gideriz diye hayal ettim açıkçası. Ama bunu yapabilmek için telafi amacıyla gece vs çalışması gerekecek, başka türlü izin alamadi. Daha önce hiçbir muayenemize is saatlerinden ve pandemiden dolayı birlikte giremedik ama detayliya birlikte girebiliyoruz. Ondan hiç şüphesiz birlikte gidecegimizi düşünmesini bekledim mesela.
erkekler kadınlar gibi degil ki, zaten kucaklarına almadan babaligi da anlamıyorlar..Merhaba kızlar, neredeyse ağlamaklı yazıyorum bu konuyu. Gördüğünüz gibi hamileyim, ilk bebeğimiz ve gerçekten çok isteyerek hamile kaldım. Eşim de gerçekten çok istiyordu. Ama eşimin benim kadar heyecanlı olmadığına eminim. Eşimle aramızda hiçbir sıkıntı yok, gerçekten güzel bir çiftiz, birbirimize çok bağlıyız ama benimle aynı duyguları paylaşmadıgina inanıyorum sanki artık.
Beni anlayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?