Merhaba kızlar, neredeyse ağlamaklı yazıyorum bu konuyu. Gördüğünüz gibi hamileyim, ilk bebeğimiz ve gerçekten çok isteyerek hamile kaldım. Eşim de gerçekten çok istiyordu. Ama eşimin benim kadar heyecanlı olmadığına eminim. Eşimle aramızda hiçbir sıkıntı yok, gerçekten güzel bir çiftiz, birbirimize çok bağlıyız ama benimle aynı duyguları paylaşmadıgina inanıyorum sanki artık.
Birçok kişi görüyorum mesela burda eşi sanki kendinden daha heyecanlı, daha istekli hareket ediyor. Saatlerce karnına elini koyup tekmesini bekliyor babalar. Benim eşim böyle değil. Bu hafta detayli ultrason var mesela, birlikte gideriz diye hayal ettim açıkçası. Ama bunu yapabilmek için telafi amacıyla gece vs çalışması gerekecek, başka türlü izin alamadi. Daha önce hiçbir muayenemize is saatlerinden ve pandemiden dolayı birlikte giremedik ama detayliya birlikte girebiliyoruz. Ondan hiç şüphesiz birlikte gidecegimizi düşünmesini bekledim mesela. İnsan bebeğini merak etmez mi? Daha önce yaptıranlar bilir ki önemli bir muayene. Cinsiyetini öğreneceğiz, sağlıklı olup olmadığını vs.. O ise bana soruyor, geleyim mi ben de yoksa kendin mi gidersin diye. Eğer gelemezsem de videolari, fotoğrafları olacak verecekler sana zaten diyor. Yani sanki 10. bebeğimiz. Sesimin değiştiğini anlayınca tamam gece çalışırım dedi ama is isten geçti açıkçası, üzüldüm.
Bir anne olarak daha yoğun hissetmem evet normal ama böyle de olmamalı gibi sanki.
Beni anlayan var mı?
Merhaba kızlar, neredeyse ağlamaklı yazıyorum bu konuyu. Gördüğünüz gibi hamileyim, ilk bebeğimiz ve gerçekten çok isteyerek hamile kaldım. Eşim de gerçekten çok istiyordu. Ama eşimin benim kadar heyecanlı olmadığına eminim. Eşimle aramızda hiçbir sıkıntı yok, gerçekten güzel bir çiftiz, birbirimize çok bağlıyız ama benimle aynı duyguları paylaşmadıgina inanıyorum sanki artık.
Birçok kişi görüyorum mesela burda eşi sanki kendinden daha heyecanlı, daha istekli hareket ediyor. Saatlerce karnına elini koyup tekmesini bekliyor babalar. Benim eşim böyle değil. Bu hafta detayli ultrason var mesela, birlikte gideriz diye hayal ettim açıkçası. Ama bunu yapabilmek için telafi amacıyla gece vs çalışması gerekecek, başka türlü izin alamadi. Daha önce hiçbir muayenemize is saatlerinden ve pandemiden dolayı birlikte giremedik ama detayliya birlikte girebiliyoruz. Ondan hiç şüphesiz birlikte gidecegimizi düşünmesini bekledim mesela. İnsan bebeğini merak etmez mi? Daha önce yaptıranlar bilir ki önemli bir muayene. Cinsiyetini öğreneceğiz, sağlıklı olup olmadığını vs.. O ise bana soruyor, geleyim mi ben de yoksa kendin mi gidersin diye. Eğer gelemezsem de videolari, fotoğrafları olacak verecekler sana zaten diyor. Yani sanki 10. bebeğimiz. Sesimin değiştiğini anlayınca tamam gece çalışırım dedi ama is isten geçti açıkçası, üzüldüm.
Bir anne olarak daha yoğun hissetmem evet normal ama böyle de olmamalı gibi sanki.
Beni anlayan var mı?
Baba olmak anne olmak gibi degil uzulmeyin. Bende uzulurdum bazen niye benim kadar heycanli degil diye ama dogdugunda gozundeki mutlulugu gordum ben heycani korkuyu. Dogdugunda sizde goreceksiniz bu guzel anlarinizi boyle dusuncelerle golgelemeyin. Tebrik ederim siziMerhaba kızlar, neredeyse ağlamaklı yazıyorum bu konuyu. Gördüğünüz gibi hamileyim, ilk bebeğimiz ve gerçekten çok isteyerek hamile kaldım. Eşim de gerçekten çok istiyordu. Ama eşimin benim kadar heyecanlı olmadığına eminim. Eşimle aramızda hiçbir sıkıntı yok, gerçekten güzel bir çiftiz, birbirimize çok bağlıyız ama benimle aynı duyguları paylaşmadıgina inanıyorum sanki artık.
Beni anlayan var mı?
Ben ona da eşimle gidemedim ki canım gittiğim hastanede benden başkasını almıyorlar pandemiden ötürü. Bu arada vajinal hiç muayene olmadım ben. Bir hafta daha bekle karından ol derim, sen bilirsin tabi :)Bence seviniyordur ama erkekler de cok hissetmiyor dogal olarak dogunca daha cok hissedecekler bu bir gercek
Peki birsey sormak istiyorumburda bile soru buldum kendime
Kalp atisini dinlemeye esinizle gidince nasil oluyor vajinal ultrasonda ? Ben nedense cekiniyorum
A aaaaİnşallah öyle olur, çok şükür rahat bir hamileliğim var, bir riskim vs yok ama eşimin çok daha farklı olmasını isterdim ya bilmiyorum. Hani böyle el üstünde tutuluyor ya hamileler :) aman sen kalkma, sen yapma vs. Belki de biraz simartilmak istiyordum
Yalnız değilsin bacımİnşallah öyle olur, çok şükür rahat bir hamileliğim var, bir riskim vs yok ama eşimin çok daha farklı olmasını isterdim ya bilmiyorum. Hani böyle el üstünde tutuluyor ya hamileler :) aman sen kalkma, sen yapma vs. Belki de biraz simartilmak istiyordum
Aa o da çok degisikmis ama duymuştum bu kıskançlık olabiliyormus evet.Yalnız değilsin bacımbide benimki belirli bir süre oğlumu benden kıskanmıştı. Bebekle daha çok vakit geçiriyormuşum, onunla oturmuyormuşum diye lohusa depresyonuna girdi 2 ay evde benle küs yaşadı, bu çocuğu benimseyemedim bile dedi Allah’a şükür geldi geçti. Şimdi 27 aylık oğlum baba oğul aşk yaşıyorlar desem yeridir
Evet evet benimki de doğru düzgün hayal kuramıyor. Geçen bi arkadaşı heyecanlı misin diye sordu, evet heyecanlıyım ama tabi eşim benden daha heyecanlı diyor. Hayır bunu söylemene ne gerek var yaniSağlıkla gelsin bebeğiniz.
Benim eşimde heyecansız. Kontrollere gelir hep, hani sende gel dememe gerek yok koşulsuz şartsız beraber gideriz ama heyecan yok adamda.
Mesela ben hayal kuruyorum “ay kavga ederler mi, tatile gitsek nasıl gidebiliriz, en çok hangisi beni sever (ikiz)” diye.
“Sağlıklı olsunlar da” diyor.
Bebek konusunu o açınca da uyumayan bebeklerden,benim zorlanacağımdan falan bahsediyor.
Halbuki bu adam ilişkimizin ilk gününden beri bebek istiyor ama bizim gibi değiller onu anladım şuan bebekle bağ kuramıyorlar
Benim beklentilerim de o yönde açıkçası, doğumdan sonra da karamsar olursa artık o zaman görüşeceğiz.Evet evet benimki de doğru düzgün hayal kuramıyor. Geçen bi arkadaşı heyecanlı misin diye sordu, evet heyecanlıyım ama tabi eşim benden daha heyecanlı diyor. Hayır bunu söylemene ne gerek var yaniyorumların çoğu doğumdan sonra değiştikleri yönünde canım, doğuma kadar sabır
Ayy burda cogu zaman vajinal bakiyorlar bugun de yalniz gidim olmazsa haftaya insallah karnimdan bakarlar da esimi gotururum sende uzulmeBen ona da eşimle gidemedim ki canım gittiğim hastanede benden başkasını almıyorlar pandemiden ötürü. Bu arada vajinal hiç muayene olmadım ben. Bir hafta daha bekle karından ol derim, sen bilirsin tabi :)
Ayy burda cogu zaman vajinal bakiyorlar bugun de yalniz gidim olmazsa haftaya insallah karnimdan bakarlar da esimi gotururum sende uzulme
Esim bana gecen diyor bisey hissetmiyorum dogunca hissederim ilk kizdim sonra dusundum de hakli ben bile bulantilarim olmayinca korkuyorum bisey hissetmiyorum o nasil hissetsin
He birde erkekler okuz zaten dogalarinda yok heyecan felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?