Eşim neden böyle yaptı ?

yagmurumm18

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2019
138
55
18
35
Kızlar 2 ay sonra düğünüm var resmi nikahım yapıldı suan ailemle yaşıyorum.Esime bikaç kere babamın mezarına gitmek istediğimi söyledim ( mezarı benim memleketimde 2 saat mesafe var bulunduğumuz yer ile)Tamam gideriz havalar isininca filan dedi.Bugün hafta ici babamın mezarina gideceğimi söyledim.Seninlede sonra gideriz babamı çok özledim dedim.Bence gitme issiz olur dedi.ben çok özledim deyince tamam git bizde havalar isininca gideriz dedi.Acayip kırıldım.Hafta sonları izinli oluyor ondan hafta sonu birlikte gidelim demesini beklerdim.Ayrica babamın mezarı bulundugum ilin ilçesinde.Issiz bi mezarlik.Normalde gündüz bile bi yere gitsem merak eder.Bizimkiler evde yokken tek başıma evde kalmamı istemez vb.Hafta sonları musait olmasına rağmen bekle de birlikte gidelim çok mu zordu?Ona bisey demedim ama yarin konuyu açacağım

Hayir değil ...Amin Allah razı olsun

Allah rahmet eylesin, mezarlıktan korkuyor falan mı acaba , bazı erkeklerde böyle garip korkular olabiliyor. Niye yalnız göndermek istesin ki aksi halde. Açıkça kirildiginizi belirtin sizde

Allah rahmet eylesin, mezarlıktan korkuyor falan mı acaba , bazı erkeklerde böyle garip korkular olabiliyor. Niye yalnız göndermek istesin ki aksi halde. Açıkça kirildiginizi belirtin sizde
Hiç nbilmiyorum ki bişey dememistı.İlk önce bence gitme mart gibi birlikte gideriz dedı.bende çok özledim deyince sen git o zaman dedi

Imaarasında vs.den ziyade her zaman birbirinize açıkça hoşlandığınız ve hoşlanmadığınız , istediğiniz ve istemediğiniz şeyleri üslubunuza dikkat ederek söyleyin. Kârlı çıkarsınız. Birçok sorunumuzu açıklıkla çözdük. Tavsiye ederim.

Ama ben birkaç kere mezara gidelim dedim açıkça gideriz filan dedi.

Katılıyorum kızmak küsmek sürat asmak sürekli kafada kurmak yerine ; ben mezarlığa gitmek istedim özledim dedim ama sen bahaneler sunup beni tek göndermek istedin çok kırıldım madem orası ıssız nasıl beni tek gonderebiliyorsun , demek en mantiklisi

Ama ben birkaç kere mezara gidelim dedim açıkça gideriz filan dedi.
Erkekler tamam gideriz der üzerinden bilmem kaç hafta geçer. Benim eşim öyle. Aş ererken istediğim şeyi bir hatta iki hafta sonra getirdiğini bilirim. Şu gün şu saatte gidelim diyorum ne dersin? Planını ona göre yap birlikte gidelim istiyorum. Gibi cümleler etkili oluyor.

Öyle desem gelirdi ama sonuçta bu benim o kadar hassas bi isteğim ki.Ben zaten demişim ona gitmek istedigimi.Ayrica mezarlık orası.İnsan karısını tek yollar mi hiç

Başiniz sagolsun.
Ama siz israrla ben haftta ici gidicem, çok ozledim smdi gidicem demissiniz anlattiginiz kadariyla.
Senlede havalar isininca gideriz demissin.

Belki o an babanin sana iyi gelcegini dusunup, ve yanliz kalmak istediginizi dusunmustur..

O yuzden sesini cikarmamistir. Ben burda abartilcak birsey gormedim.

Sonucta bu yasiniza kadar esiniz yoktu yaninizda degil mi ?
Tek basinizida birseyler yapabilirsiniz.

Issiz demissiniz hafta sonundan once, ona citlatip cok ozledm birlikte gidebilirmiyiz korkuorum deseydiniz emin ol goturmeseydi, cok haklisiniz derdim.

Ama siz kendi kendinizi beklenti icine sokmussunuz.
Kendi kendinize hayal kirikligina ugramissiniz gibime geldi..

Bence haklısınız . Çok ayıp etmiş. Daha önce konusu geçmiş . gelemeyecek olsa bile "canim ben de gelmek isterdim fakat şöyle bir durumum var" diyebilirdi.

Basbaya gelesi yok işte. Bu kadar basit.

Havalar ısınınca bahanesini de anlamıyorum. Ne oluyo havalarla ne işi var mezarın ... gidip başında dua edilip dönülecek. Orfa yatilmayacak ya.

Bahaneye bak.

Ayıp etmiş. Umursamamiş. Kırıcı olmuş. Bu kadar basit.

Evet öyle deseydim kesin gelirdi veya beni ikna ederdi daha sonra birlikte gidelim diye.Kesinlikle ona bağımlı bir insan değilim.Hatta kimseye.Her işimi tek başıma yapıyorum.Gidiyorum geziyorum egleniyorum.Ama malesef biraz hassas alıngan bir insanım.Anne baba sevgisinden mahrum büyüdüm.İçimde her zaman kirilgan büyümeyen bir çocuk var.Bunun da önüne geçemiyorum malesef

Aynen oyle kafanda kurma basit seyleri. Sıkma caninida, ustu kapali sole tabi, bu durumdan rahatsizligini.

Gelmek mi istemiorsun beni erteliorsun de, ben ogun sana yazdigimda birlikte gidelim demeni beklemistim de.
Sonucta orasınin uzak ve ıssiz biryer oldugunu biliordun beni tek salmazdin diye dusundum de.

Insan esini ole biryerde yanliz birakmaz dimi de.

Erkeklere solemen gerekior malesef bazi seyleri, o kadar ince dusunceli olamiyorlar, isliceksin ama kavga gurultuyle deil tatli tatli. Zamanla oturuor zaten canim :)

İnşallah çok teşekkur ederim :)Zamanla oturuyor derken erkekler bu tarz konularda değişiyor mu

madem yalniz gitmek istemiyorsunuz neden haftaici gideyim dediniz? esinizi mi deniyorsunuz? niyetiniz boyle olmasa bile hu mevzudan gerginlik cikarirsaniz o oyle dusunebilir. adam once beraber gidelim demiş siz usteleyince tamam git
o zaman demis. asla gidemezsin vs dese belki yanlis anlasilmaktan korkmustur. bence esinize ya ben sana boyle dedim ama tek basima korkarim issiz olur haftasonu gitsek olur mu diye sorun. trip atmak ya da direkt kirgin tonda konusmaktan daha yapici bir tavir.

Öyle desem gelirdi ama sonuçta bu benim o kadar hassas bi isteğim ki.Ben zaten demişim ona gitmek istedigimi.Ayrica mezarlık orası.İnsan karısını tek yollar mi hiç
Siz nasıl kırıtmayacaksanız öyle söyleyin. Onun anlayıp yapmasını, söylemediğinizi söylemişsiniz gb sizin gb düşünmesini beklerseniz çok yıpranırsınız. Bu sebepten psikologa gitmiş biri olarak söylüyorum. Ne zaman kendimi net ifade ettim, rahatca anlaşıldım. Erkekler bizim gb düşünemiyor bu bir gerçek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…