• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim neden böyle?

BengisuCan91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
471
-299
11
34
Eşim bazen hakaret ediyor ağıza alınmayacak kelimeleri yüzüme karşı kullanıyor bir kaç kere ikaz ettim hakaret etme artik diye ama sürekli yapiyor bunu sinirlendiği zaman özellikle çok soğuk hissediyorum kendimi ona karşı sürekli hakaret duyunca ne sevgim ne saygim kaliyor insan eşine hakaret edebilir mi

Değiştiremezsiniz. Her sinirlendiğinde etmeye devam edicek. Çünkü öfkeyi yönetemiyor çirkinleştiriyor tartışmayı. Ya öfke kontrol terapisi alıcak yada her sinirlendiğinde böyle küfürler edip özür diyecek sonradan. Diğer türlüsünü görmedim daha. Başa çıkması zor maruz kalmak daha zor. Zamanla sizinde kendine benzetmese iyi. Çünkü anladığı dilden konuşmak gerekiyor o zaman

Eşim bazen hakaret ediyor ağıza alınmayacak kelimeleri yüzüme karşı kullanıyor bir kaç kere ikaz ettim hakaret etme artik diye ama sürekli yapiyor bunu sinirlendiği zaman özellikle çok soğuk hissediyorum kendimi ona karşı sürekli hakaret duyunca ne sevgim ne saygim kaliyor insan eşine hakaret edebilir mi
Allahtan sabır dile sürekli.Ona de ki senin bana kullandığın kelimeleri sana kullanmıyorum çünkü Rabbimin gönlünden düşmek istemiyorum seni Ona havale ediyorum.Bunu pes etmeden her zaman söyle imana yönlendir sürekli.Eşinle aynı olmak çözüm değil.Allah yardımcın olsun Ya sabır çek içinden hep .

Siz de ona hakaret ediyor musunuz? Ya da bazen biraz itiyor musunuz? Bazi insanlarin iliskileri, iletisim kurmalari bu sekilde. Evlenmeden once size veya cevreden baskalarina da argo konusur muydu?

O konuşurken yanında durmayın muhatap almayın
Daha önce ki konu da "sana deger vermiyorum"diye belirtmiş zaten.

Hakaret ettiğinde sen ne yapıyorsun? Karşılık veriyor musun susup geçmesini mi bekliyorsun?
Bu şekilde yaşamak zorunda olmadığınızı, boşanmak gibi bir seçeceğinizin olduğunu söyle.

Sorun sizde degil, cözümü sizde olmuyacak. Ama her olaydan sonra rutine gecerseniz degismesine de gerek olmuyor. Sahsen etrafimda böyle davranislara tolerans göstermem kim olsa olsun. Insan gibi komusmak varken hakaret edeni de erkek diye yanimda tutmam.

Hakaret ile sevgi aynı yerde yaşayamıyor. Birinin olduğu yerde öteki hemen kalkıp gidiyor .

Boşanacak olsanız sizde bunu yapardınız herhalde. o yüzden buraya tavsiye diye boşanın yazmayacağım. . Boşa yazmış olurum muhtemelen . Boşanmayacaksinız ...

Size tavsiye olarak biraz düşünün diyebilirim. sizce eşinizin bu öfkesinin asıl sebebi ne olabilir ?

İlla ki altında yatan bir şeyler vardır. Sizle alakalı olmak zorunda da değil.
Ne sebep olursa olsun size hakaret etmesini haklı çıkarmaz tabi orası kesin de .

Ama bir şeyler tetikliyor olmalı, niye bu adam bu kadar bozuk ?

Sabahtan beri kendime sorduğum soru.

Bak Allahın dallamasına hele
Peki olay nasıl başlıyor benim anlayamadığım konu bu
Yani durduk yere mi hakarete başlıyor? Yoksa bir konuda anlaşmazlık yaşayınca mı?
Siz karşılık vermiyor öyle bakıyor musunuz?
Video kaydı alın,boş boş durmayın mesela. Bari elinizde bir kanıt olsun. Bugün hakaret eden yarın döver de.

SSaygı ilişkinin temelidir sizin için zor bir durum bu sonradan gelişen bir durum mu

Back
X