- 29 Mayıs 2022
- 471
- -299
- 11
- 34
- Konu Sahibi BengisuCan91
Birşey sorduğumda veya söylediğimde bağırarak sinirli bi sekilde cevap veriyor halbuki insan gibi sakince söyleyebilirsin diyorum bagirmana gerek yok diyorum mesela a..koydugumun mali o zaman sende ne soruyosun diye hitap ediyor o kadar çirkin bi konuşma ki her seferinde rahatsizlik duyuyorum insan karisina bu kelimeleri nasil soyleyebilir defol git diyor evden bugün tartistik gitmis babami aramis telefonla al şunu götür diye sonra babam beni ariyor dusunebiliyormusun beni babama sikayet ediyor eşim olacak insan bosanalimmi ne yapmaya çalışıyorsun dedigimdede defol git diyor senden kadin mi olur gibi laflar soyluyor yani ben sana ne yaptimki diyorum cocuktan dolayi bazi seyleri yapmaya yetisemiyorum ne boka yararsin ki diyor aslinda elimden geldigi kadar yapmaya calisiyorum cocuk durmadigi icin sadece yemeği yapamiyorum kendisi yemek yapmaktan anladigi icin yemegi o yapiyor şu anlık her aksam isten gelcem yemegi benmi yapcam sana diyor ben çocugum hareketli oldugu icin ocak başında duramiyorum heryere tirmaniyor geçen düştü agladi mecburen peşinde geziyorum herşeye yetisemiyorum dedim ondan kiziyor galiba ama hakaret edecek kadarmi yani bende yemegi yapmasam bile cocuga bakiyorum aksama kadar ne istiyor benden anlamadim bunalmis olabilir tamam ama hep hakaret etmesi gerekmezki cocuk olmasa seni coktan bosardim simdiye bana ne hayrin varki diyor o kadar moralim bozuk ki benden ne istiyor anlamadimHakaret ile sevgi aynı yerde yaşayamıyor. Birinin olduğu yerde öteki hemen kalkıp gidiyor .
Boşanacak olsanız sizde bunu yapardınız herhalde. o yüzden buraya tavsiye diye boşanın yazmayacağım. . Boşa yazmış olurum muhtemelen . Boşanmayacaksinız ...
Size tavsiye olarak biraz düşünün diyebilirim. sizce eşinizin bu öfkesinin asıl sebebi ne olabilir ?
İlla ki altında yatan bir şeyler vardır. Sizle alakalı olmak zorunda da değil.
Ne sebep olursa olsun size hakaret etmesini haklı çıkarmaz tabi orası kesin de .
Ama bir şeyler tetikliyor olmalı, niye bu adam bu kadar bozuk ?