Eşim neden böyle?

Hakaret ile sevgi aynı yerde yaşayamıyor. Birinin olduğu yerde öteki hemen kalkıp gidiyor .

Boşanacak olsanız sizde bunu yapardınız herhalde. o yüzden buraya tavsiye diye boşanın yazmayacağım. . Boşa yazmış olurum muhtemelen . Boşanmayacaksinız ...

Size tavsiye olarak biraz düşünün diyebilirim. sizce eşinizin bu öfkesinin asıl sebebi ne olabilir ?

İlla ki altında yatan bir şeyler vardır. Sizle alakalı olmak zorunda da değil.
Ne sebep olursa olsun size hakaret etmesini haklı çıkarmaz tabi orası kesin de .

Ama bir şeyler tetikliyor olmalı, niye bu adam bu kadar bozuk ?
Birşey sorduğumda veya söylediğimde bağırarak sinirli bi sekilde cevap veriyor halbuki insan gibi sakince söyleyebilirsin diyorum bagirmana gerek yok diyorum mesela a..koydugumun mali o zaman sende ne soruyosun diye hitap ediyor o kadar çirkin bi konuşma ki her seferinde rahatsizlik duyuyorum insan karisina bu kelimeleri nasil soyleyebilir defol git diyor evden bugün tartistik gitmis babami aramis telefonla al şunu götür diye sonra babam beni ariyor dusunebiliyormusun beni babama sikayet ediyor eşim olacak insan bosanalimmi ne yapmaya çalışıyorsun dedigimdede defol git diyor senden kadin mi olur gibi laflar soyluyor yani ben sana ne yaptimki diyorum cocuktan dolayi bazi seyleri yapmaya yetisemiyorum ne boka yararsin ki diyor aslinda elimden geldigi kadar yapmaya calisiyorum cocuk durmadigi icin sadece yemeği yapamiyorum kendisi yemek yapmaktan anladigi icin yemegi o yapiyor şu anlık her aksam isten gelcem yemegi benmi yapcam sana diyor ben çocugum hareketli oldugu icin ocak başında duramiyorum heryere tirmaniyor geçen düştü agladi mecburen peşinde geziyorum herşeye yetisemiyorum dedim ondan kiziyor galiba ama hakaret edecek kadarmi yani bende yemegi yapmasam bile cocuga bakiyorum aksama kadar ne istiyor benden anlamadim bunalmis olabilir tamam ama hep hakaret etmesi gerekmezki cocuk olmasa seni coktan bosardim simdiye bana ne hayrin varki diyor o kadar moralim bozuk ki benden ne istiyor anlamadim

Birşey sorduğumda veya söylediğimde bağırarak sinirli bi sekilde cevap veriyor halbuki insan gibi sakince söyleyebilirsin diyorum bagirmana gerek yok diyorum mesela a..koydugumun mali o zaman sende ne soruyosun diye hitap ediyor o kadar çirkin bi konuşma ki her seferinde rahatsizlik duyuyorum insan karisina bu kelimeleri nasil soyleyebilir defol git diyor evden bugün tartistik gitmis babami aramis telefonla al şunu götür diye sonra babam beni ariyor dusunebiliyormusun beni babama sikayet ediyor eşim olacak insan bosanalimmi ne yapmaya çalışıyorsun dedigimdede defol git diyor senden kadin mi olur gibi laflar soyluyor yani ben sana ne yaptimki diyorum cocuktan dolayi bazi seyleri yapmaya yetisemiyorum ne boka yararsin ki diyor aslinda elimden geldigi kadar yapmaya calisiyorum cocuk durmadigi icin sadece yemeği yapamiyorum kendisi yemek yapmaktan anladigi icin yemegi o yapiyor şu anlık her aksam isten gelcem yemegi benmi yapcam sana diyor ben çocugum hareketli oldugu icin ocak başında duramiyorum heryere tirmaniyor geçen düştü agladi mecburen peşinde geziyorum herşeye yetisemiyorum dedim ondan kiziyor galiba ama hakaret edecek kadarmi yani bende yemegi yapmasam bile cocuga bakiyorum aksama kadar ne istiyor benden anlamadim bunalmis olabilir tamam ama hep hakaret etmesi gerekmezki cocuk olmasa seni coktan bosardim simdiye bana ne hayrin varki diyor o kadar moralim bozuk ki benden ne istiyor anlamadim
Benim babami arayip niye beni sikayet ediyorsun ki sen böyle birşey olabilirmi yaa aldattım mı seni yani ne yaptim ben sana suçum ne günahım nee diyorum git ayril git ayril kapı orada diyor napicam bilmiyorum bir insan kendini bu kadar değersiz hissedebilir mi o kadar kotuyum ki

Allahtan sabır dile sürekli.Ona de ki senin bana kullandığın kelimeleri sana kullanmıyorum çünkü Rabbimin gönlünden düşmek istemiyorum seni Ona havale ediyorum.Bunu pes etmeden her zaman söyle imana yönlendir sürekli.Eşinle aynı olmak çözüm değil.Allah yardımcın olsun Ya sabır çek içinden hep .

Sizde esinizin sevmediği hareketlerden kaçinin niye durduk yere hakaret etsin ki o çok sinirliyken biraz alttan alin

Okudugum en mantikli iki yorum. Bu iki yorum olumune kapisir.

Benim babami arayip niye beni sikayet ediyorsun ki sen böyle birşey olabilirmi yaa aldattım mı seni yani ne yaptim ben sana suçum ne günahım nee diyorum git ayril git ayril kapı orada diyor napicam bilmiyorum bir insan kendini bu kadar değersiz hissedebilir mi o kadar kotuyum ki
Napicam bilmiyorum öfke kontrolü yok sanirsam herseye tepki verirmi bir insan psikiyatriye gidelim gel beraber o zaman dedim gidelim evliligi kurtarmak adina tamam ama sorun sende diyor ayrilalim o zaman böyle gitmeyecekse diyorum gidecegi yere kadar gider su an bilemiyorum dedi seviyormu sevmiyormu yoksa öfke kontrolümü yok anlamıyorum cocuk olmasa boşardim seni emin ol dedi bana bu adamin beni sevmedigini dusunuyorum artik neden boyle olur bi insan yani ne yaptim ki ben onaa

Babanizi aradiginda babaniz ne demis? Bosanmayi dusunmez misiniz?

Değiştiremezsiniz. Her sinirlendiğinde etmeye devam edicek. Çünkü öfkeyi yönetemiyor çirkinleştiriyor tartışmayı. Ya öfke kontrol terapisi alıcak yada her sinirlendiğinde böyle küfürler edip özür diyecek sonradan. Diğer türlüsünü görmedim daha. Başa çıkması zor maruz kalmak daha zor. Zamanla sizinde kendine benzetmese iyi. Çünkü anladığı dilden konuşmak gerekiyor o zaman
Evet öfke sorunu olduğunu düşünüyorum çabuk sinirlenip fevri davranıyor gel psikiyatriye gidelim ikimiz adina kendimize bir iyilik yapalim dedim gidelim tamam ama sorun sende dedi direk suçlama

Babanizi aradiginda babaniz ne demis? Bosanmayi dusunmez misiniz?
Hic bilmiyorum babamla ne konustugunu kendi aralarinda yani babami arayacak kadar ne yaptimki ben sana olay durduk yere ne hale geliyor

Hakareti ne için ne sebeple söylediğinin önemi yok, a.ına koduğumun malı ne demek ya? Eşiniz sizi zerre sevmiyor böyle bir üslup olamaz yani hiçbir şartta. Bu konudan bağımsız olarak da şunu ekleyeyim tüm gün çocuğun başında dikilmek dışında bir şey yapmamanız çok kötü. Çocuğa üstünden düşemeyeceği mobilyaların olduğu bir odaya koyun sivri zararlı şeyleri kaldırıp oyuncak peluş vs koyun oraya siz işlerinizi yaparken orda oynasın hep çocuğun beşinde durulmaz yani akıl karı değil.

Bi tokat ta siz atsaymışsınız bari o öğretmen müsvettesine çocuğuma tokat atacak vayyyyyy öyle insan anasinin karnından dogmadı henüz dünyayı dar ederim valla

Bakin soyle bir yorumunuzu gordum. Demek ki isteyince hakkinizi savunabilen birisiniz. Su yazdiklarinizi esinize neden yapamiyorsunuz acaba diye dusunmeden edemedim. Onun size yaptiklarini hakettiginizi mi dusunuyorsunuz?

Bakin soyle bir yorumunuzu gordum. Demek ki isteyince hakkinizi savunabilen birisiniz. Su yazdiklarinizi esinize neden yapamiyorsunuz acaba diye dusunmeden edemedim. Onun size yaptiklarini hakettiginizi mi dusunuyorsunuz?
Sevdiğim için ben değer veriyorum ona ama ondan göremiyorum

Ayrilmak her zaman çözüm olmuyor daha beter bi hayatim olabilir sadece ilişkiyi düzeltmek adina birseyler yapmak istiyorum boşanmak en son care olabilir her zaman

Boyle bir adami sevip deger vermek herkesin harci degil helal olsun size valla. Deger hakedene verilir. Size her turlu seyi soyleyen, size saygi duymayan birine deger verilmez. Yarabbi sukur hic denilmez. Sizi sevmedigi ve istemedigi cok acik zaten adam bunu dile getiriyor. Yetmiyor babanizi ariyor ama siz hala terapiden bahsediyorsunuz. Hic mi caninizin kiymeti yok?

Neden ediyor sorun ne peki? Tartışma sebepleriniz neler?

Boyle bir adami sevip deger vermek herkesin harci degil helal olsun size valla. Deger hakedene verilir. Size her turlu seyi soyleyen, size saygi duymayan birine deger verilmez. Yarabbi sukur hic denilmez. Sizi sevmedigi ve istemedigi cok acik zaten adam bunu dile getiriyor. Yetmiyor babanizi ariyor ama siz hala terapiden bahsediyorsunuz. Hic mi caninizin kiymeti yok?
Nereye gidebilirim nasil bosanayim caresiz durumdayim evet kötü davraniyor bende farkindayim ama cocugum var ne yapabilirim

Nereye gidebilirim nasil bosanayim caresiz durumdayim evet kötü davraniyor bende farkindayim ama cocugum var ne yapabilirim
Ama yalniz ben bu adamin sevgisine emin olamiyorum bakin şöyle bişey soyliyim size bu tür yasanan olaylardan sonra hicbisey olmamis gibi gelir alnimdan öper mesela gelir sarilir böyle hareketleride var hakarette ediyor evet ama bu davranislari yapiyor mesela gecen yatak odasının perdesi acik kalmisti duştan çiktim geldi bana perdeyi kapatmadinmi diye de bagirdi beni sevmiyorsa beni gercekten istemeyen bi insansa neden bunları yapiyor peki

Ama yalniz ben bu adamin sevgisine emin olamiyorum bakin şöyle bişey soyliyim size bu tür yasanan olaylardan sonra hicbisey olmamis gibi gelir alnimdan öper mesela gelir sarilir böyle hareketleride var hakarette ediyor evet ama bu davranislari yapiyor mesela gecen yatak odasının perdesi acik kalmisti duştan çiktim geldi bana perdeyi kapatmadinmi diye de bagirdi beni sevmiyorsa beni gercekten istemeyen bi insansa neden bunları yapiyor peki
Kendini kontrol edemiyor kendisiyle de çelişmiyor mu bu adam

Eşim bazen hakaret ediyor ağıza alınmayacak kelimeleri yüzüme karşı kullanıyor bir kaç kere ikaz ettim hakaret etme artik diye ama sürekli yapiyor bunu sinirlendiği zaman özellikle çok soğuk hissediyorum kendimi ona karşı sürekli hakaret duyunca ne sevgim ne saygim kaliyor insan eşine hakaret edebilir mi
Umarım çocuğunuz yoktur. Küfürbaz ve aşırı sinirli bir baba ile büyümek emin olun çok travmatik...

Kendini kontrol edemiyor kendisiyle de çelişmiyor mu bu adam
Yani bi öyle bi böyle dengesizce değilmi hem hakaret ediyor hem bagiriyor ama gelip sarildigi anlarda oluyo bende buna anlam veremiyorum madem hani sevmiyor dicem peki adam niye gelip sariliyor opuyor o zaman neden yani hem git ayril diyor hem laf ediyor bazen bi bakiyorum gelip yanagimdan opmus peki bu kadar seye ragmen neden o zaman

Eşim bazen hakaret ediyor ağıza alınmayacak kelimeleri yüzüme karşı kullanıyor bir kaç kere ikaz ettim hakaret etme artik diye ama sürekli yapiyor bunu sinirlendiği zaman özellikle çok soğuk hissediyorum kendimi ona karşı sürekli hakaret duyunca ne sevgim ne saygim kaliyor insan eşine hakaret edebilir mi
Hakaretin sebebi olmaz etmeye hakkı yok sinirinemi güveniyor kocanız

Bu lafları duyup hiç bir şey olmamış gibi devam mı ediyorsunuz? Adam sizi zerre umursamıyor sevmiyor saygı hiç yok. Zorla evliliği devam ettiriyor belli. Siz devam ettirseniz de çocuk az büyüyünce o sizden ayrılır zaten. Kayınpederine saygısına bak arayıp kızını al diyebiliyor. Boşanın denecek ama siz boşanmıycaksınız bari 2. Çocuğu yapmayın böyle bir eve.

Back
X