Eşim neden böyle?

Ayrilmak her zaman çözüm olmuyor daha beter bi hayatim olabilir sadece ilişkiyi düzeltmek adina birseyler yapmak istiyorum boşanmak en son care olabilir her zaman
Düzelmez ama. Mümkün değil. Niye mi adam zaten size diyor ki çocuk için sizi evde tutuyorum yoksa kapının önüne çoktan koyardım. Bu ne demek sizce? Sevmiyor sizi değer de vermiyor. Niye düzelsin ki.

Hakaretin sebebi olmaz etmeye hakkı yok sinirinemi güveniyor kocanız
Sürekli uyariyorum ama yok değişmiyor
Bu lafları duyup hiç bir şey olmamış gibi devam mı ediyorsunuz? Adam sizi zerre umursamıyor sevmiyor saygı hiç yok. Zorla evliliği devam ettiriyor belli. Siz devam ettirseniz de çocuk az büyüyünce o sizden ayrılır zaten. Kayınpederine saygısına bak arayıp kızını al diyebiliyor. Boşanın denecek ama siz boşanmıycaksınız bari 2. Çocuğu yapmayın böyle bir eve.
Aslaaa ama nereye gidiyim çok caresizim peki madem sevmeyen bi insan neden hem bu laflari soyleyip 2 gun sonra hicbisey olmamis gibi davraniyor

Düzelmez ama. Mümkün değil. Niye mi adam zaten size diyor ki çocuk için sizi evde tutuyorum yoksa kapının önüne çoktan koyardım. Bu ne demek sizce? Sevmiyor sizi değer de vermiyor. Niye düzelsin ki.
Ama bi kac gun sonrasinda hic bisey olmamis gibi davranıyor mesela bu kadar onca lafı soyleyen adam 3 gün once geldi alnimdan optu madem sevmiyorsun peki bunlari niye yapiyorsun o halde

Ama bi kac gun sonrasinda hic bisey olmamis gibi davranıyor mesela bu kadar onca lafı soyleyen adam 3 gün once geldi alnimdan optu madem sevmiyorsun peki bunlari niye yapiyorsun o halde
Psikolojisi bozuk olabilirmi diye düşündüm

Birşey sorduğumda veya söylediğimde bağırarak sinirli bi sekilde cevap veriyor halbuki insan gibi sakince söyleyebilirsin diyorum bagirmana gerek yok diyorum mesela a..koydugumun mali o zaman sende ne soruyosun diye hitap ediyor o kadar çirkin bi konuşma ki her seferinde rahatsizlik duyuyorum insan karisina bu kelimeleri nasil soyleyebilir defol git diyor evden bugün tartistik gitmis babami aramis telefonla al şunu götür diye sonra babam beni ariyor dusunebiliyormusun beni babama sikayet ediyor eşim olacak insan bosanalimmi ne yapmaya çalışıyorsun dedigimdede defol git diyor senden kadin mi olur gibi laflar soyluyor yani ben sana ne yaptimki diyorum cocuktan dolayi bazi seyleri yapmaya yetisemiyorum ne boka yararsin ki diyor aslinda elimden geldigi kadar yapmaya calisiyorum cocuk durmadigi icin sadece yemeği yapamiyorum kendisi yemek yapmaktan anladigi icin yemegi o yapiyor şu anlık her aksam isten gelcem yemegi benmi yapcam sana diyor ben çocugum hareketli oldugu icin ocak başında duramiyorum heryere tirmaniyor geçen düştü agladi mecburen peşinde geziyorum herşeye yetisemiyorum dedim ondan kiziyor galiba ama hakaret edecek kadarmi yani bende yemegi yapmasam bile cocuga bakiyorum aksama kadar ne istiyor benden anlamadim bunalmis olabilir tamam ama hep hakaret etmesi gerekmezki cocuk olmasa seni coktan bosardim simdiye bana ne hayrin varki diyor o kadar moralim bozuk ki benden ne istiyor anlamadim

İnanılmaz 😤 🤦🏻‍♀️
Hiç sağlıklı bir iletişim değil..
Bu lafları söyledikten sonra nasıl yüz yüze bakabiliyorsunuz .
Aynı yatağı paylaşıyorsunuz.

Sizden çok afedersiniz bir mal bir eşya gibi bahsediyor, babanızı arayıp "al şunu götür" nedir.
Siz bir bireysiniz, insansınız.

Onun kovmasindan, babanıza şikayet etmesinden evvel sizin yapmaniz gerekirdi bunları.

Çok üzücü , gerçekten çok üzücü.

Eşinize asla hak vereceğim hiçbir nokta yok . Korkunç derecede çirkin şeyler .

Size gelecek olursam da çocuğum çok hareketli diyorsunuz ama zamane çocukları gerçekten hep öyle. Evler enerjilerini atmaları konusunda yetersiz kalıyor .
Lakin yine de hepimiz öyle böyle bir tencere bir şey pişirme gayretindeyiz.

Haaaa tabiki asla bu durum duyduğunuz hakaretleri haklı çıkarmaz..

Biraz sizde dişinizi gösterseniz..

Kusura bakmayın gerçekten nutkum tutuldu, benim için net şekilde boşanma sebebi olurdu .
Hakaret değince en fazla salak aptal gelir aklıma 🤦🏻‍♀️

Evinizde bereket kalmaz , huzur kalmaz.
Sevgi olmaz.
Çocuk nasıl yetişiyor. Yazık günah .

Psikolojisi bozuk olabilirmi

İnanılmaz 😤 🤦🏻‍♀️
Hiç sağlıklı bir iletişim değil..
Bu lafları söyledikten sonra nasıl yüz yüze bakabiliyorsunuz .
Aynı yatağı paylaşıyorsunuz.

Sizden çok afedersiniz bir mal bir eşya gibi bahsediyor, babanızı arayıp "al şunu götür" nedir.
Siz bir bireysiniz, insansınız.

Onun kovmasindan, babanıza şikayet etmesinden evvel sizin yapmaniz gerekirdi bunları.

Çok üzücü , gerçekten çok üzücü.

Eşinize asla hak vereceğim hiçbir nokta yok . Korkunç derecede çirkin şeyler .

Size gelecek olursam da çocuğum çok hareketli diyorsunuz ama zamane çocukları gerçekten hep öyle. Evler enerjilerini atmaları konusunda yetersiz kalıyor .
Lakin yine de hepimiz öyle böyle bir tencere bir şey pişirme gayretindeyiz.

Haaaa tabiki asla bu durum duyduğunuz hakaretleri haklı çıkarmaz..

Biraz sizde dişinizi gösterseniz..

Kusura bakmayın gerçekten nutkum tutuldu, benim için net şekilde boşanma sebebi olurdu .
Hakaret değince en fazla salak aptal gelir aklıma 🤦🏻‍♀️

Evinizde bereket kalmaz , huzur kalmaz.
Sevgi olmaz.
Çocuk nasıl yetişiyor. Yazık günah .
Çok çaresizim çocuktan sonra çok degişti bu adam bi zararimda yok her yaptigimi elestiriyor yemek yaparım yemek begenmez camasir yikarim camasir asmama bile laf eder hiç çekemiyorum artik kardeş ne yapacagim bilmiyorum o değilde değersiz hissedilmek ne kötü bir duyguymuş insan eşinden güzel şeyler duymak ister her kadin hakeder bunlari ama ben çok uzuluyorum yani ne yapacagimida bilmiyorum ailem de arkamda durmuyor ben bu adama hic bisey yapmadimki her şeyi eleştiren bir koca hiçmi kadinlik yapmadim bu zamana kadar neler neler yaptım herseyden once sana cocuk vermisim evlat vermisim şimdi niye bu yalnizlik

Çok çaresizim çocuktan sonra çok degişti bu adam bi zararimda yok her yaptigimi elestiriyor yemek yaparım yemek begenmez camasir yikarim camasir asmama bile laf eder hiç çekemiyorum artik kardeş ne yapacagim bilmiyorum o değilde değersiz hissedilmek ne kötü bir duyguymuş insan eşinden güzel şeyler duymak ister her kadin hakeder bunlari ama ben çok uzuluyorum yani ne yapacagimida bilmiyorum ailem de arkamda durmuyor ben bu adama hic bisey yapmadimki her şeyi eleştiren bir koca hiçmi kadinlik yapmadim bu zamana kadar neler neler yaptım herseyden once sana cocuk vermisim evlat vermisim şimdi niye bu yalnizlik
Valla babam bile belkide yadirgamistir bu durumu al gotur kizini ne demek evet ben eşyayim sanki ben kendim giderim zaten ne kadar çirkin neler neler söylüyo hic bir erkeğe yakisacak sozlermi insan biraz utanır ne bilim inanin artik sevgim nefrete donusmeye basladi ayni yatakta yatmak bile midemi bulandiriyor

Gerçekten çok üzüldüm.
Allah'ım yardımcınız olsun, eşinizi ıslah etsin. ..

Hiç etrafınızda lafı sözü geçecek bir aile büyüğü yok mu? Hiçbir şeyden uslanmaz mı bu adam ?

Yazık günah size .
Elbette ki her kadın değerlidir, güzel sözlere layıktır.
Yani mizaç gereği belki her erkek iltifat dolu olamiyor ama boyle de hakaret ağır sözler hiç tahammül edilebilir değil.

Siz onun serserilik yaptığı erkek arkadaşı değilsiniz , ergen değilsiniz ki birbirinize laf ede ede yaşayasiniz...

Çok zor , çok kötü.

Eşim bazen hakaret ediyor ağıza alınmayacak kelimeleri yüzüme karşı kullanıyor bir kaç kere ikaz ettim hakaret etme artik diye ama sürekli yapiyor bunu sinirlendiği zaman özellikle çok soğuk hissediyorum kendimi ona karşı sürekli hakaret duyunca ne sevgim ne saygim kaliyor insan eşine hakaret edebilir mi
Maalesef huyu bu olduğu için değişmez. Onun dilinden konuş diyeceğim ama kavga daha da büyür. Üvey babamda öyleydi evden kaç kez kovduk sayamadım bile abartısız 10 den fazla kovmuşuzdur ilk gittiği zaman ağlıyor pişmanım diyor bir hafta bile değil iki gün sonra aynı küfürlü kaba tavırlarına devam ediyordu. Şimdi ayrıldılar çok şükür psikolojimi bozmuştu artık annemde sakin biri değil ikisi bir arada kıyameti koparırdı zaten ayrılmasalar ben gidecektim. Böyle hayat geçmiyor saygı sevgiden önce gelmeli ki evlilik her zaman sağlıklı devam etsin. Ama saygıyı önemsemediğinde ya da hafife aldığında göründüğü üzre sevgi de kalmıyor sizinde söylediğiniz gibi soğuyorsunuz ondan.

Gerçekten çok üzüldüm.
Allah'ım yardımcınız olsun, eşinizi ıslah etsin. ..

Hiç etrafınızda lafı sözü geçecek bir aile büyüğü yok mu? Hiçbir şeyden uslanmaz mı bu adam ?

Yazık günah size .
Elbette ki her kadın değerlidir, güzel sözlere layıktır.
Yani mizaç gereği belki her erkek iltifat dolu olamiyor ama boyle de hakaret ağır sözler hiç tahammül edilebilir değil.

Siz onun serserilik yaptığı erkek arkadaşı değilsiniz , ergen değilsiniz ki birbirinize laf ede ede yaşayasiniz...

Çok zor , çok kötü.
Simdi yanina gittim babami aramakla cok buyuk hata ettin dedim bunu yapmak zorundamiydin dedim beni kolumdan tutup itekledi istemiyorum bu evden cikip gideceksin gidin basimdan sizlemi ugrascam dedi .kalbime öyle bir agri girdiki anlatamam şu an cocuguma bakip bakip ağlıyorum sadece bu cok vicdansizmis

Simdi yanina gittim babami aramakla cok buyuk hata ettin dedim bunu yapmak zorundamiydin dedim beni kolumdan tutup itekledi istemiyorum bu evden cikip gideceksin gidin basimdan sizlemi ugrascam dedi .kalbime öyle bir agri girdiki anlatamam şu an cocuguma bakip bakip ağlıyorum sadece bu cok vicdansizmis
Konusmak bile istemedi yaa iyide suçum nee ben naptim diyorum tek kelimesi gitt burdan

Konusmak bile istemedi yaa iyide suçum nee ben naptim diyorum tek kelimesi gitt burdan
Çok kötüyüm gercekten böyle değildi bu kadar değildi aslında çok degişti çocuk olduktan sonra cocuk stresinimi kaldiramadi diyorum neden boyle olur bi insan travmami yaşıyor anlayamiyorum cocugum kalsin sen git diyor ben bakarim diyor kafayi yemiş

Ne duruyorsunuz hala,
Gidecek hiç yeriniz yok mu gerçekten?
Neyden korkuyorsunuz ?
Çocuğu mu vermez?

Her şeye razı gelip oturuyorsunuz. Eee adamın size karşı bir çekincesi korkusu kalmamış ki.

Dövsede
Sövsede
Kovsada
Oturuyorsunuz...

Ne duruyorsunuz hala,
Gidecek hiç yeriniz yok mu gerçekten?
Neyden korkuyorsunuz ?
Çocuğu mu vermez?

Her şeye razı gelip oturuyorsunuz. Eee adamın size karşı bir çekincesi korkusu kalmamış ki.

Dövsede
Sövsede
Kovsada
Oturuyorsunuz...
Gidecek yerim yokki hic kimsem yok odama kapattim kendimi memlekette uzak

Sizi sevmiyor, saygı duymuyor, değer vermiyor ve sürekli itip kakıyor. Ağlamayın, kapıyı çarpıp çıkın babanızın evine dönün. Koca evi zaten ortada, ne kadar kötü olabilir ki baba evine dönmek?

Ama yalniz ben bu adamin sevgisine emin olamiyorum bakin şöyle bişey soyliyim size bu tür yasanan olaylardan sonra hicbisey olmamis gibi gelir alnimdan öper mesela gelir sarilir böyle hareketleride var hakarette ediyor evet ama bu davranislari yapiyor mesela gecen yatak odasının perdesi acik kalmisti duştan çiktim geldi bana perdeyi kapatmadinmi diye de bagirdi beni sevmiyorsa beni gercekten istemeyen bi insansa neden bunları yapiyor peki
Adam sizi sevdiğinden değil, namussuzluk yaptığınızı düşündüğü için bağırıyor perdeyi niye kapatmadın diye.
Bu arada babanız sizi aradığında ne dedi? Kocanız "gel kızını al" dediyse, bir babanın yapacağı tek şey, gidip o insan müsveddesinin elinden kızını kurtarmak olur. Babanız bu lafları sineye mi çekti?

Back
X