Eşim Neden Bu Kadar İyi Oldu ?

neler biriktirmis ki .donusler de daha beterini saklarlar.

İki yıllık evliliğimde annem evime iki kez geldi, ilkinde 4 gün, ikincisinde doğum Zamanımda 12 günlüğüne. Babam ve kardeşlerim sadece birer kez.

Onun annesi ile istisnasız her gün görüşürdük. (Israrlarından, eşimin isteklerinden dolayı) tüm bunlara rağmen eşim kalktı bana "senin annen, baban, kardeşlerin bize geldiğinde başımın üstünde taşıdım" dedi. Yahu ben senin için iki yıldır senin sülaleni sırtımda taşıdım. 5 günlük evliydik annen aldı beni, inşaatta, yapımda olan eve, temizliğe götürdü. 3 tane işçinin yanında, tek başıma temizliğe. O zamanları ne çabuk unuttun? Doğumdan sonrasını zehir ettiniz bana, ne çabuk unuttun?
Sen bizim gibi zengin ve asil bir aileye gelin geldin, kıymetini bil, başının üstünde taşıman lazım sözlerini ne çabuk unuttun ?

Bir de utanmadan kalkmış bana fedakarlıktan bahsediyor.

Ah eşşek kafam ah. Eşimin hatrı, mutluluğum diye diye sustum hep. Ne çekiyorsun, zamanında boşanıp çıksana!

Icinden gelmiyorsa hic kendini zorlama

Asil aile nedir ya ingiliz kraliyet ailesi mi kıçımın kontu olur ancak kocanız

Asil aile nedir ya ingiliz kraliyet ailesi mi kıçımın kontu olur ancak kocanız

Bu laflar hep annesine aitti.

Hiç sormayın, üç kuruş parayla, Urfa'da bir aşirete bağlı olmakla asaletleri artıyor.

Yazık geçen iki yılıma. Eşimin böyle olabileceğine asla inanamazdım.

Bu laflar hep annesine aitti.

Hiç sormayın, üç kuruş parayla, Urfa'da bir aşirete bağlı olmakla asaletleri artıyor.

Yazık geçen iki yılıma. Eşimin böyle olabileceğine asla inanamazdım.

Biz de aynı eve 34578532 kişi doluşup aşiret olalım biz de asil olalım o zaman

Son çare olarak çift terapisini düşünün isterseniz. Hemen vazgeçmeyin. En azından her yolu denedim dersiniz. Belki sizi kaybedeceğini düşünmüştür ve çocuğumu bari kaybetmeyeyim diye düşünmüştür. Veya belki çocuk konusunda sorun çıkartırsa boşanmaktan vazgeçebilirsiniz diye düşünüyordur. Yaklaşımı hiç sağlıklı ve olgun değil tabii. Belki terapi işe yarar.

Veya açık açık "Ayrı evi kabul etmene çok sevindim. Senin için zor bir şeyi yapmanı takdir ettim. Benim senin bizimle ilgili kararlı olduğunu görmeye de ihtiyacım vardı. Benden vazgeçmediğini, bizim için uğraştığını, beni sevdiğini, benim çektiğim sıkıntıları anladığını ve önemsediğini hissettiğimde geri dönecektim zaten. Son tavırlarından sonra daha da çok üzüldüm. Dediğim gibi ayrı evi kabul etmeni takdir ediyorum ama sevildiğimi ve anlandığımı net olarak hissetmeye ihtiyacım var" vs diyebilirsiniz. Yani ondan istediğiniz şeyleri pozitif şeyler arasına sandviç yaparak söyleyebilirsiniz. Belki bu şekilde oyuncağı elinden alınmış çocuk huysuzluğunu bırakır ve yumuşak ve yaralı tarafı ortaya çıkabilir. Ama bu olayı kendi aranızda çözseniz de ileride de çift veya bireysel terapinin çok faydası olabilir.

Bunları yeni okudum. Çok üzüldüm. Yine de boşanmadan önce çift terapisini de deneyin derim.

Şu telefondaki görüşmeleri kaydeden programlardan indirin bir an önce.
Sizi tehtit edecektir muhtemelen yine .
Mahkemede kullanırsınız.
Bu adam velayeti isteyeceğe benziyor , aman diym .
En küçük şey bile önemli , bir de nüfuzlularmış.
Böylesi adamlar ne yazık ki değişmiyor.

para ve ailesine güvenen erkek modeli.
evlilik senin idare etmen sayesinde bu kadar yürümüş. boyun eğmeye devam etseydin yine sürecekti, kocanın hiç katkısı olmayacaktı. maalesef bazı erkekler bu aşamalarda çok çirkinleşiyor. inşallah haddi aşmaz.

Bunca şeyden sonra nasıl seni haksız görür anlamiyorum.

Eşini ve ailesini haksız gordugunu, sana adaletsiz davrandığını anlatsaydin.

Bence de hemen geri dönme.
Biraz sakin kalıp, kafanı toplamaya ihtiyacın var cnm.

Bunları yeni okudum. Çok üzüldüm. Yine de boşanmadan önce çift terapisini de deneyin derim.

Çok teşekkür ederim, tek başıma gidip bir terapistle görüşeceğim zaten, bu hafta randevum var ama şimdilik dönmeyi, barışmak adına bir şeyler yapmayı düşünmüyorum.

Sabah beşte bile mesaj atmış, bu saate kadar uyuyamadım, beni de anla diye. Sabaha kadar oturmuş ama boş. Keşke kendisi kafasını çalıştırıp biraz düşünseymiş de, o beni anlasaymış.

Adam ailesi ile ilgili her türlü eleştiriyi hakaret algılıyor. Israrcı, beklentisi yüksek diyorum sanki küfretmişim gibi davranıyor.

İnsan nasıl olur da ayan beyan ortada olan şeyi görmez anlayamıyorum.

Pek çok olumsuzluk da gözünün önünde oldu, biz o zamanları yaşarken destekti, idare et diyordu, yaptıklarım için teşekkürler ediyordu, nasıl hepsini unutup sildi de ailem de ailem moduna girdi anlamıyorum.

İnanın üslup ve taktik olarak her şeyi denedim. En ince ayrıntısına dek, saygısızca tek kelime etmeden anlattım derdimi, olumlu da yaklaştım, sorun bende ben yapamam, ben şöyleyim böyleyim de dedim. Kavga da ettim.

Bazen zorlamak anlamsız oluyor. Olmuyorsa olmuyor. Ki artık şimdi barışsak bile birkaç yıl sonra boşanacağımızı, pek çok şeyin değişmeyeceğini düşünüyorum.

Bir bilseniz detaylı detaylı, en ince ayrıntısına dek, en düzgün üslupla Nasıl anlattığımı. Ama yok. O hep tek bir noktaya takılıp kalmış. Onlar seni çok severdi de severdi... Ben ne dersem o bunu tekrar ediyor.

Demek ki olacağı yok. Olmayacak şey için fazla da uğraşmamak lazım.

Boşanmayı asla kabul etmeyecekmiş. Kendisi için bir seçenek değilmiş. Çocuğu da alacakmış. Vs vs.. Benim de tek kaygım iş o noktaya geldiğinde yasal olmayan yollar denenmesi.

Değişmiyor ne yazık ki. Umarım daha fazla çirkinleşmek zorunda kalmayız..

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Aynen dediğiniz gibiydi. Ben de çocuktan eskisi gibi idareci olamadım. Yoksa daha çoooook itaat beklerlerdi benden.

Dediğiniz gibi, inşallah çirkinleşmeden, insanluğımızı bozmadan çıkabiliriz bu işin içinden.

Esinin mantığı hala ayni o zaman.
Devam etseniz bile çok tatsizlik olur gibi geliyor bana.

Korkmayın çocuğunuzu da alamaz kolay değil oyle. Dağ başı mi burası ?

Siz ilk günden beri kararlisiniz. Bu işi zaten kafanızda bitirmistiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Zaten iş senin ailen benim aileme kadar geldi artık. Bu kadar yüz göz olunmuşken artık bu evliliği yüretebileceğimize asla inanmıyorum. Bugün iyi olsak yarın bozuluruz.

Çocuk mevzusuna da gelince normal şartlarda korkum yok ama biraz nüfuzlular, mevcut iktidara çok yakın siyasi tanıdıkları var. Milletvekilleri, danışmanlar vs.vs.. Araya etkili birini sokup bir şeyler yaparlar diye korkuyorum. Ki o noktaya geldiğimizde bu yolu da deneyeceklerdir.

Hayırlısı olsun artık. Umarım herkes hak ettiğini gönlünce yaşar.

İstedikleri kadar nüfuslu tanıdıkları olsun.
Kim ayirabileceek bir anneyi evladindan?
Bu konuda avukatlar da bir konuş bakalım ne diyecek.

Merhaba,

Eski konuyu bilmiyorum, dolayısı ile nasıl bir ilişkiniz vardı vs onu da bilmiyorum. Ama yanlış anlamazsanız, size zarar vermeyi planlıyor olamaz değil mi? Her gün gazetelerde, son konuşma sonu oldu gibi haberler okuyoruz. Allah korusun ama umarım böyle bir şey sizin de aklınıza gelmiyorsur? İçinize şüphe de düşürmek istemem ama dayanamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…