Eşim Neden Bu Kadar İyi Oldu ?

Zengin aileye gitmişsinde ne değişmiş el üstünde mi tutmuşlar parayla adam olduk zannediyorlar kendilerini.Her dediğimizi yapmak zorunda düşüncesindeler.Şimdiye kadar sesini çıkarmadığın için bu son olayı da kabul edeceğini zannettiler.Ezmeye çalışmışlar.

Eşinin ailesi çok baskın .Kocanla ayrı eve çıksan bile huzur vermezler.Çok sağlam durmanız lazım.Senin yerinde olsam çalışır onların kuruşunu bile istemezdim.

Zaten bu doluluğum o yüzden, öncelikle atanmadan evlenmem en büyük pişmanlığım, öğretmenim, KPSS'ye hazırlanacağım ama o evde ders çalışmak mümkün müydü ? Sürekli bize gel, o halde biz gelelim, misafir var sizde ağırlayalım, dersi sonra çalış, cart curt..

Eşime bir sene idare et, çalışıp atanayım ben de sana destek olurum demiştim ama iş işten geçti artık.

Ben kendi kendime yaparım artık her şeyi.

Onlara hizmetçilik ya da gelinlik yapmak için evlenmediniz herhalde misafiri sizde ağırlayalım nedir? Gel deyince gel git deyince git...Sizin kafa yapınızla onların ki çok farklı .Kocan gelirse bile ailesine mesafeli olmanız lazım artık kendi yağınızda kavrulacaksanız , sana ve oğluma bakarım diyorsa gelsin yoksa hiç bulaşmayın geri dönmeyin.Ailesine güvenerek adım atmasın kendine güvensin yoksa sizi onlara ezdirir.

Eşine karşı sevgi kaldı mı içinde?

Cevap evetse bir şans verilebilir.
Elbette tamamen senin kontrolünde.

Mesela ev baktığından emin ol, hatta sen ev bul ve hadi tut görelim de.

Ailenle de ben görüşmeyeceğim sen görüşürsün işine geliyorsa artık böyle diye rest çek..

Yani senin kurallarınla bir şans daha verilebilir diye düşünüyorum.

Bence fazlaca şokta adam evini tut geleyim de yuva yıkmak kolaymı.çocuğun parçalanmıs bir ailede büyümesi... Tabi adamı en iyi bilen sensin.

İşte bu dediklerini bir de hakim , bir hukukçu dinlesin baakalım.
Gerçi kendi de hukukçuymuş ya , cesarete bak
Ne demek boşanmamak , en fazla süreci uzatacağını bilmesi lazım.
O süreçte de sizi zorla kendisiyle aynı eve tıkacak değil heralde.

Sizi niye çok sevdikleri belli. Bir dediklerini iki etmeyince aman çok iyi gelin ama kendi kararını verip
hayatını onlara göre yaşamayınca vay nankör şu bu..
Aslında siz daha 5 günlük evliyken yaptıklarından bile belliymiş ne oldukları keşke o zaman terketseymişsiniz.
Dikkatli olun böyle hukuksuzluk yapabilecek bir aileymişte anlattığınıza göre..
İnşallah herşey iyi olur sizin için.

Bir de asil aileymiş. Bu ülkedeki erkekler ve ailelerindeki bu özgüven nereden geliyor anlamıyorum.
Sırf bu nedenle yabancı bir adamla evlenmek istiyorum anasına ismiyle hitap edeceğim.. çevremde gördüklerim, duyduklarım burada okuduklarım yeminle nefret geldi.

Sen donene kadar boyle. Dondukten sonra muhtemelen ayni olacak.
Yani suan maske takiyor. Iyilik iyimser maskesi. Halbukim. Maske takacagine boyle ol. Demekki ailem boyle iyi olacak. Boyle mutlu olacaksiniz. Neden boyle olmuyorsunuz ki...
Erkek milletti iyy iyy

Bence fazlaca şokta adam evini tut geleyim de yuva yıkmak kolaymı.çocuğun parçalanmıs bir ailede büyümesi... Tabi adamı en iyi bilen sensin.

Diyorum ki acaba burada bir kk mahkemesi mi kursam ? Ne var ne yok en baştan anlatayım, sonra konu linkini KV, görümce ve eşime göndereyim. Onlar da üye olsun hem buradaki yorumları görsünler, hem kendi açılarından, yalan yanlış varsa anlatsınlar. Kararı da buradaki üyeler versin, onlar da gerçek dünyaya dönsünler artık.

Gerçi onlar zengin, asil insanlar biz kiminiz ki ciddiye alsınlar, muhatap olsunlar.

Bence kotu bir fikir.
Hem yapmazlarda.
Senlemi yada kk ilem ugrascaz derler. Hem burdakiler hos tepki vermezler. Burasi mahkememi biz ne yapalim gibisine. Çünkü olmustu. Bir uye birisinden dert yanmış. Oma cevabende o kiside uye olup muhattap olmus. Burdakinkizlar burasi mahkeme mi vs. Gibi sert yorumlar yapmislar.

Sen bilirsin tabiiki yinede.

Sen onları boşver kocana bak.Kocanla iyi olduktan sonra diğerleri dış kapının mandalı.İstediği kadar karışsınlar ya da huzursuzluk çıkarsınlar iş sende ve kocanda bitiyor.Kocanda düzelme potansiyeli görüyormusun ? Ailesine bakabilir mi? Gerektiğinde ailesine rest çekebiliyormu?

Bundan sonra gerçekten pişman olup olmadığı önemli.Aklı varsa seni kazanır.Eskiden yaptığınız hataları yapmazsınız.Bu tavırlarıyla restleşerek çocuğu elinden alırım diyerek bir şey kazanamaz.Biraz daha bekle bakalım.

Az çok aynı şeyi yaşamış biri olarak bende anne evine döndüğümde çok kararliydim boşanmak ta avukatimizla görüştüm tam 1 ay kaldım anne evinde ve eşim geldi Özür diledi herkezden bende inanamistim ama oğlum için tekrar denedim ve iyiki denemisim sen karar vereceksin denemeye değer mi ? Ben baristiktan sonra sorduğumda nasıl pişman oldun diye , ev bomboş sen yoksun oğlum yok anladım ki benim Ailem sensin demişti ve şimdi çok mutluyuz

Bence de kötü bir fikir hatta bunu mahkemede özel hayatımızı internet sitelerinde deşifre ediyor diye aleyhimde bile kullanabilirler ama öylesine öfkeliyim ki, benim söylediklerimi haklı ve doğru bulmuyorlar ya, tarafsız birileri de gerçekleri anlatsın göstersin belki o zaman dank eder diye düşünüyorum.

Hepsi öfkemden yanı ama sessiz sakin yoluma bakmak en doğrusu tabi ki.

Eşim 39 yaşında bu kadar zaman bu kafayla kalan adam, bu saatten sonra değişmez. Benim hiç umudum yok.

Allah bilir ne olacağını tabi ama benim için bizim evlilik mevzumuz bitmiştir.

Rica ederim
Yaş farkı da çokmuş
Ama olgunlaşamamış

Aaaahhhh kapanmaz yarama parmak bastınız :) evlenmeden önce bana sorsalar, "çok olgun, aklı başında..." diye sıralamaya başlardım. 36 yaşında adamdı olgun olsun bir zahmet, neyinden etkilendiysem, işte böyle üç sene sonra olgunluğu da boşa çıktı.

Lafa gelince heeeeer şeyi çok iyi bilen, yaşarken bildiği her şeyi unutanlar en dayanılmazları oluyor sanırım.

Eşim 39 yaşında bu kadar zaman bu kafayla kalan adam, bu saatten sonra değişmez. Benim hiç umudum yok.

Allah bilir ne olacağını tabi ama benim için bizim evlilik mevzumuz bitmiştir.
Tabi her insan farklıdır hakkınızda en hayırlısı ne ise o olur inşallah

Bence en büyük hatayı yine biz bayanlar yapıyoruz
İlk günden onlar bizi deniyorlar belki de sabır gücümüzü sınıyorlar
Biz de eşimizin gönlü olsun , iyi olalım diye alttan alıp sabrediyoruz . En sonunda patlıyoruz
En baştan istemediğiniz hiç bir şeyi ne olursa olsun kabul etmeyip sınırlarımızı tam çizmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…