- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
İki yıllık evliliğimde annem evime iki kez geldi, ilkinde 4 gün, ikincisinde doğum Zamanımda 12 günlüğüne. Babam ve kardeşlerim sadece birer kez.
Onun annesi ile istisnasız her gün görüşürdük. (Israrlarından, eşimin isteklerinden dolayı) tüm bunlara rağmen eşim kalktı bana "senin annen, baban, kardeşlerin bize geldiğinde başımın üstünde taşıdım" dedi. Yahu ben senin için iki yıldır senin sülaleni sırtımda taşıdım. 5 günlük evliydik annen aldı beni, inşaatta, yapımda olan eve, temizliğe götürdü. 3 tane işçinin yanında, tek başıma temizliğe. O zamanları ne çabuk unuttun? Doğumdan sonrasını zehir ettiniz bana, ne çabuk unuttun?
Sen bizim gibi zengin ve asil bir aileye gelin geldin, kıymetini bil, başının üstünde taşıman lazım sözlerini ne çabuk unuttun ?
Bir de utanmadan kalkmış bana fedakarlıktan bahsediyor.
Ah eşşek kafam ah. Eşimin hatrı, mutluluğum diye diye sustum hep. Ne çekiyorsun, zamanında boşanıp çıksana!
Zengin aileye gitmişsinde ne değişmiş el üstünde mi tutmuşlar parayla adam olduk zannediyorlar kendilerini.Her dediğimizi yapmak zorunda düşüncesindeler.Şimdiye kadar sesini çıkarmadığın için bu son olayı da kabul edeceğini zannettiler.Ezmeye çalışmışlar.
Eşinin ailesi çok baskın .Kocanla ayrı eve çıksan bile huzur vermezler.Çok sağlam durmanız lazım.Senin yerinde olsam çalışır onların kuruşunu bile istemezdim.
Bence fazlaca şokta adam evini tut geleyim de yuva yıkmak kolaymı.çocuğun parçalanmıs bir ailede büyümesi... Tabi adamı en iyi bilen sensin.Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim, son konuşmamızdan bahsetmek istiyorum, gün içinde defalarca aradı, dönmem için bir şeyler anlattı durdu, hemen bu hafta sonuna bilet almak istiyor, ev konusunda ikna oldum o konuda sorun yok, artık ailesinin de birlikte oturmak istemediğini biliyorum ama ben şimdi gelmek istemiyorum dedikçe üslup değişti, son konuşmada tehditkar bir üslupla konuştu, ben oğlumdan ayrılamam, ona bunu yapmaya Hakkın yok, sorunları çözeceğim, derken en somunda konuşma ben çocuğumu istiyorum, öyle ya da böyle çocuğumu alırım, ayrılmam vermeme geldi muhabbet. Ben tabi çıldırdım iyice. Ben ailemi istiyorum, yuvamı böyle basit bir sebepten yıkmam, boşanmak için evlenmedim diyen adam, eve dönmezsen çocuğu öyle ya da böyle alırıma kadar geldi.
Sınırlarını, dediğini yapmazsam daha ne kadar değişeceğini merak ederek bekliyorum.
Boşanmayı asla kabul etmeyecekmiş. Kendisi için bir seçenek değilmiş. Çocuğu da alacakmış. Vs vs.. Benim de tek kaygım iş o noktaya geldiğinde yasal olmayan yollar denenmesi.
Değişmiyor ne yazık ki. Umarım daha fazla çirkinleşmek zorunda kalmayız..
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.
İki yıllık evliliğimde annem evime iki kez geldi, ilkinde 4 gün, ikincisinde doğum Zamanımda 12 günlüğüne. Babam ve kardeşlerim sadece birer kez.
Onun annesi ile istisnasız her gün görüşürdük. (Israrlarından, eşimin isteklerinden dolayı) tüm bunlara rağmen eşim kalktı bana "senin annen, baban, kardeşlerin bize geldiğinde başımın üstünde taşıdım" dedi. Yahu ben senin için iki yıldır senin sülaleni sırtımda taşıdım. 5 günlük evliydik annen aldı beni, inşaatta, yapımda olan eve, temizliğe götürdü. 3 tane işçinin yanında, tek başıma temizliğe. O zamanları ne çabuk unuttun? Doğumdan sonrasını zehir ettiniz bana, ne çabuk unuttun?
Sen bizim gibi zengin ve asil bir aileye gelin geldin, kıymetini bil, başının üstünde taşıman lazım sözlerini ne çabuk unuttun ?
Bir de utanmadan kalkmış bana fedakarlıktan bahsediyor.
Ah eşşek kafam ah. Eşimin hatrı, mutluluğum diye diye sustum hep. Ne çekiyorsun, zamanında boşanıp çıksana!
Sizi niye çok sevdikleri belli. Bir dediklerini iki etmeyince aman çok iyi gelin ama kendi kararını verip
hayatını onlara göre yaşamayınca vay nankör şu bu..
Aslında siz daha 5 günlük evliyken yaptıklarından bile belliymiş ne oldukları keşke o zaman terketseymişsiniz.
Dikkatli olun böyle hukuksuzluk yapabilecek bir aileymişte anlattığınıza göre..
İnşallah herşey iyi olur sizin için.
Bir de asil aileymiş.Bu ülkedeki erkekler ve ailelerindeki bu özgüven nereden geliyor anlamıyorum.
Sırf bu nedenle yabancı bir adamla evlenmek istiyorum anasına ismiyle hitap edeceğim.. çevremde gördüklerim, duyduklarım burada okuduklarım yeminle nefret geldi.
Onlara hizmetçilik ya da gelinlik yapmak için evlenmediniz herhalde misafiri sizde ağırlayalım nedir? Gel deyince gel git deyince git...Sizin kafa yapınızla onların ki çok farklı .Kocan gelirse bile ailesine mesafeli olmanız lazım artık kendi yağınızda kavrulacaksanız , sana ve oğluma bakarım diyorsa gelsin yoksa hiç bulaşmayın geri dönmeyin.Ailesine güvenerek adım atmasın kendine güvensin yoksa sizi onlara ezdirir.
Eşine karşı sevgi kaldı mı içinde?
Cevap evetse bir şans verilebilir.
Elbette tamamen senin kontrolünde.
Mesela ev baktığından emin ol, hatta sen ev bul ve hadi tut görelim de.
Ailenle de ben görüşmeyeceğim sen görüşürsün işine geliyorsa artık böyle diye rest çek..
Yani senin kurallarınla bir şans daha verilebilir diye düşünüyorum.
Bence fazlaca şokta adam evini tut geleyim de yuva yıkmak kolaymı.çocuğun parçalanmıs bir ailede büyümesi... Tabi adamı en iyi bilen sensin.
İşte bu dediklerini bir de hakim , bir hukukçu dinlesin baakalım.
Gerçi kendi de hukukçuymuş ya , cesarete bak
Ne demek boşanmamak , en fazla süreci uzatacağını bilmesi lazım.
O süreçte de sizi zorla kendisiyle aynı eve tıkacak değil heralde.
Sen donene kadar boyle. Dondukten sonra muhtemelen ayni olacak.
Yani suan maske takiyor. Iyilik iyimser maskesi. Halbukim. Maske takacagine boyle ol. Demekki ailem boyle iyi olacak. Boyle mutlu olacaksiniz. Neden boyle olmuyorsunuz ki...
Erkek milletti iyy iyy
Bence kotu bir fikir.Diyorum ki acaba burada bir kk mahkemesi mi kursam ? Ne var ne yok en baştan anlatayım, sonra konu linkini KV, görümce ve eşime göndereyim. Onlar da üye olsun hem buradaki yorumları görsünler, hem kendi açılarından, yalan yanlış varsa anlatsınlar. Kararı da buradaki üyeler versin, onlar da gerçek dünyaya dönsünler artık.
Gerçi onlar zengin, asil insanlar biz kiminiz ki ciddiye alsınlar, muhatap olsunlar.
Diyorum ki acaba burada bir kk mahkemesi mi kursam ? Ne var ne yok en baştan anlatayım, sonra konu linkini KV, görümce ve eşime göndereyim. Onlar da üye olsun hem buradaki yorumları görsünler, hem kendi açılarından, yalan yanlış varsa anlatsınlar. Kararı da buradaki üyeler versin, onlar da gerçek dünyaya dönsünler artık.
Gerçi onlar zengin, asil insanlar biz kiminiz ki ciddiye alsınlar, muhatap olsunlar.
Bence kotu bir fikir.
Hem yapmazlarda.
Senlemi yada kk ilem ugrascaz derler. Hem burdakiler hos tepki vermezler. Burasi mahkememi biz ne yapalim gibisine. Çünkü olmustu. Bir uye birisinden dert yanmış. Oma cevabende o kiside uye olup muhattap olmus. Burdakinkizlar burasi mahkeme mi vs. Gibi sert yorumlar yapmislar.
Sen bilirsin tabiiki yinede.
Sen onları boşver kocana bak.Kocanla iyi olduktan sonra diğerleri dış kapının mandalı.İstediği kadar karışsınlar ya da huzursuzluk çıkarsınlar iş sende ve kocanda bitiyor.Kocanda düzelme potansiyeli görüyormusun ? Ailesine bakabilir mi? Gerektiğinde ailesine rest çekebiliyormu?
Bundan sonra gerçekten pişman olup olmadığı önemli.Aklı varsa seni kazanır.Eskiden yaptığınız hataları yapmazsınız.Bu tavırlarıyla restleşerek çocuğu elinden alırım diyerek bir şey kazanamaz.Biraz daha bekle bakalım.
Az çok aynı şeyi yaşamış biri olarak bende anne evine döndüğümde çok kararliydim boşanmak ta avukatimizla görüştüm tam 1 ay kaldım anne evinde ve eşim geldi Özür diledi herkezden bende inanamistim ama oğlum için tekrar denedim ve iyiki denemisim sen karar vereceksin denemeye değer mi ? Ben baristiktan sonra sorduğumda nasıl pişman oldun diye , ev bomboş sen yoksun oğlum yok anladım ki benim Ailem sensin demişti ve şimdi çok mutluyuz
Hakkınızda hayırlısı olsun
Sizin yaşınız kaç?
Teşekkür ederim. Ben de 26 yaşındayım.
Rica ederim
Yaş farkı da çokmuş
Ama olgunlaşamamış
Tabi her insan farklıdır hakkınızda en hayırlısı ne ise o olur inşallahEşim 39 yaşında bu kadar zaman bu kafayla kalan adam, bu saatten sonra değişmez. Benim hiç umudum yok.
Allah bilir ne olacağını tabi ama benim için bizim evlilik mevzumuz bitmiştir.
Aaaahhhh kapanmaz yarama parmak bastınız :) evlenmeden önce bana sorsalar, "çok olgun, aklı başında..." diye sıralamaya başlardım. 36 yaşında adamdı olgun olsun bir zahmet, neyinden etkilendiysem, işte böyle üç sene sonra olgunluğu da boşa çıktı.
Lafa gelince heeeeer şeyi çok iyi bilen, yaşarken bildiği her şeyi unutanlar en dayanılmazları oluyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?