- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Tamam belki anlatmaman gereken birşeydir ama sır diye üzerine basa basa söz olarak bahsettiğin derdini gidip yayması gerekmezdi. Kim düşünür ki en sıkıntılı zamanında çok sevdiği birine anlattığı derdinin böylesine çirkin bir şekilde karşısına çıkacağını. Canım sen kalbini ferah tut ama bu aileden dahasını da bekle derimyarın bişeyler daha duyduğunda kötü olma tekrar tekrar. Afedersin ama ben bi insanla çok sıkıntılı günler yaşarken eşim hep "itten itlik beklenir" derdi. Bundan sonra onlardan insanlık, aile şefkati bekleme, görmezsen de şaşırma.
Allah kolaylaştırsın. Dua oku aklına kötü şeyler geldikçe. Allah büyük
Boşanmaya ikna mi oldu şimdi ?bence sende kimle derdi varsa ara aç söyle öyle yemin edilmez böyle edilir oda kalsın zor durumda terbiyesiz lan çocuğu var bunların ara bulacaksın ettiklerine bak Allah ıslah etsin anasını danasıni sakin ol gün doğmadan neler doğar
Başka açığını bulamadılar.İyi bir annesin iyi bir eşsin,eğitimlisin v.b bir sürü güzel özelliklerin var
Yüregı çirkinlikle dolu insanlar karşilarında temiz ve iyi insan görmeye tahammül edemezler
bundandîr yaptıkları tüm kötülükler
sizde kurtuluyor olmanıza dua edin
Hiç üzülmeyin bence boşanmayı kabul ediyorsa eşiniz kurtuluyorsunuz bu saçma aileden.
İnşallah bundan sonra daha huzurlu ve mutlu olursunuz.
Geçenlerde yazdığınız mesajda 5 günlük evliyken bile kayınvalidenizin sizi daha işçiler çalışırken filan inşaata temizliğe götürdüğünü yazmıştınız bu o kadar anormal bir durum ki.. daha 5 günlük karısını balayına götüreceğine, annesinin inşaata temizliğe götürmesine göz yuman kocadan da hiçbir zaman doğru düzgün eş olmaz zaten o zamandan belliymiş.
Konumun başından beri hep destek verdiniz, size çooook çok teşekkür ederim.
Şükür ki kurtuldum evet ama bu kadar kötülüğe tahammül edemiyorum. Dilerim ki herkes gönlünden geçeni misliyle bulsun.
Çooook çok haklısınız. Yine de bu kadar aşağılıklaşacakları aklıma gelmezdi. İçim almıyor, tahammülsüzlüğüm, öfkem üzüntüm bu yüzden.
eşin o sırrı duyunca boşanacağım mı dedi?Ben görümceme mesaj attım, size zamanında anne dedim, abla dedim bir sıkıntımızı anlattım, ilk sıkıntımızda tutup eşime mi anlattınız diye. Açık açıl da yazdım, ben dava açacaktım, abin kabul etmiyordu, benim yerime siz ikna etmişsiniz boşanmaya, tebrik ederim, git bunu da söyle diye. Tabi mesajdan sonra herkesi engelledim. Eşim aradı hemen, açmadım.
ilahi adalet diliyorum. Kimin içinde ne kadar-iyilik ve kötülük varsa misliyle karşısına çıksın.
Herkes kendinde olanı sergiliyor işte. Onlarda böyle haller varmış onu gösteriyorlar işte. Üzüleceğine bu hallerini gördükçe nasıl illet bi aileden kurtulduğuna sevin. Zoruna gitmesi normal tabi ama uzatıp kendine zarar vermeÇooook çok haklısınız. Yine de bu kadar aşağılıklaşacakları aklıma gelmezdi. İçim almıyor, tahammülsüzlüğüm, öfkem üzüntüm bu yüzden.
Şimdiye kadar ne istedilerse yapıldı, ilk defa rest çekildi ,egoları sarsıldı ondan bu hazımsızlıkları
eşin o sırrı duyunca boşanacağım mı dedi?
Hayır öyle söylemedi ama bu mevzunun bu şekilde dile getirilmesi eminim ki onun bana olan dıygularını da olumsuz etkilemiştir.
Bundan sonra mücadele etmeyecektir. Haklı olarak. Ben de bu olaydan sonra mahcup hissediyorum. Yani aramızdaki çatlak, uçuruma dönüştü.
Rabbim yolunu açık etsin inşallah.Konumun başından beri hep destek verdiniz, size çooook çok teşekkür ederim.
Şükür ki kurtuldum evet ama bu kadar kötülüğe tahammül edemiyorum. Dilerim ki herkes gönlünden geçeni misliyle bulsun.
Bimiyorum belki yanlış düşünüyorum ama nefen başkalarının yüzünden evliliginizi bitiriyorsunuz? Elbet birgun hepsi dışarda kalacak sonuçta dış kapının msndalları sadece
afedersiniz cinsellikle ilgili bir konumuydu affedemeyip kızacak kadar ne olabilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?