Eşim Neden Bu Kadar İyi Oldu ?

İnanın bazı şeyler tecrübe edilmeden anlaşılmıyor, öğrenilmiyor.

Ben yaşamasaydım eğer, ilişkimizin onların tavrının bu noktaya geleceğini asla bilemezdim. Yeni evli olmanın ve aşık olmanın verdiği mantık kaybı ile "neyse bunu yapayım da zaten sonra evimiz ayrı yolumuz ayrı, geçecektir" düşüncesine sığınarak yaptım her şeyi. Buna sabır edeyim geçecek, buhu duymazdan geleyim bir daha olursa tavır takınırım, bugün gideyim yarın gitmem derken, bir baktım ki hiçbir şeyin geçtiği, bittiği yok. Ama dedim ya ne yazık ki bunu başlarken tahmin edemiyordum.

Ancak iki yıl dayanabildim ki bence çok bile sabrettim.

Dediğiniz gibi insan bilecek, iyi de olsa kötü de olsa, sınırları çizecek. Yapabileceğim şeyler bunlar, asla yapmayacaklarım bunlar deyip hayatına öyle yön verecek. Ben bunu geç fark edenlerdenim. Umarım bundan sonrası güzel olur.

var mı bir gelişme arayıp sorma vs?

Eşim çocuk için arıyor, her konuşmanın sonunda da ben asla boşanmayı kabul etmiyorum deyip kapatıyor.

Birkaç kez konuşmak istedi ama cevap vermedim. Çünkü olay senin ailen-benim aileme döndü ve ben bu tür tartışmaları çok çirkin buluyorum. Sonucu değiştirmeyecekse yapılan her konuşma gereksiz bence ve bizi daha kötü noktaya getirmekten başka bir işe de yaramıyor. Benim kararım şu anda sabit.

Eşimin sözleri beni ikna etmeye yetmiyor, ayrı eve çıkmayı kabul etmiş olsa da mesele artık ev değil zihniyet ve tavır meselesine döndü. Evden önce kafasının içini değiştirmeli.

KV giller zaten hiç aramıyor. Hiçbir şey olmamış modundalar. Eşimin konuşmasından anladığım kadarıyla onlar yakın zamanda dönmemi bekliyorlar.

Ben de tecrübelerimi yazdım zaten
Maalesef ki tecrübelerimi ..

Sanırım boşalacağına kimse inanmıyor , aslıbda şu an boşanma için herhangi Bi adım atma , bence eşin zor da olsa hatalarını anlayacak , seni de bebeğini de çok özleyecek , şimdi ego savaşı var

O kadar kötüyüm o kadar kötüyüm ki anlatamam. KV ve görümcem ile aram iyiyken, ki önceki konularda yazmıştım, görümcemle aram çok iyiydi diye, eşimle yaşadığım özel bir sıkıntıdan görümceme bahsetmiştim. O kadar doluydum ki, konu bize gelince derdimi anlattım, çok da söz verdi, yemin etti ne olursa olsun aramızda kalacağına dair.

Bugün eşim aradı, sen bizim bu olayı kardeşime anlatmışsın diye. Elime karşı öyle utandım, öyle mahcup oldum ki, saatlerdir ağlıyorum.

Yani ne diyeyim, aramızda ne var ne yok özel, kalkıp sayıp dökeyim mi ? Sen de bana anlattın derdini sıkıntını, biz karşılıklı dertleştik, ilk sorunda tutup zaten karın senin bu bu huyundan rahatsızdı demek ne demek?

Hadi bana kıydınız, oğlunun-abinin yüzüne bunu vururken hiç mi kötü hissetmediniz ?

Daha neler göreceğim?

Ben eşimi boşanmaya ikna edemiyordum, ailesi benim yerime etmiş. Yakında anlaşmalı boşanırız.

Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin üzülmeyin
dua edin
Belkide bosanmanız sizin ve bebeginiz icin en hayırlısı böyle düsünün

kimlerin arasın da kalmışsın canım hergün başka yüzlerini görüyorsun

Offff yaa pislik bu insanlar. Olacağı varmış. Bence sen de onunkileri anlat rahatsız olacağı şekilde seni rahatlatacaksa. Hem de ağlama. Kim için ne için ağlıyorsun yapma Allah aşkına

Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin üzülmeyin
dua edin
Belkide bosanmanız sizin ve bebeginiz icin en hayırlısı böyle düsünün

Ben zaten boşanmayı göze almıştım, eşimin o mahcup ses tonu ve ailesinin yaptığı çok zoruma gitti. 15 gündür zaten evden ayrıyım, ilk defa bugün her şey zoruma gitti de oturdum ağladım.

Offff yaa pislik bu insanlar. Olacağı varmış. Bence sen de onunkileri anlat rahatsız olacağı şekilde seni rahatlatacaksa. Hem de ağlama. Kim için ne için ağlıyorsun yapma Allah aşkına
Utanacak birisi varsa o da eşinin kardeşi canım.Sen bir kardeş gibi arkadaş gibi görmüşsün anlatmışsın .İlerisini hesap edememişsin .Ağlama değmez bu insanlara

Düşmüş olduğum bu hal o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam. İki sene ben bu insanlarla yaşamışım, sözde aile olmuşum, şimdi göz göre göre evliliğimi bitirdiler. Ev meselesinde haklıydım evet ama bu olayda ne yazık ki haksızdım, anlatmamalıydım.

Hiç aklıma gelmezdi bir gün bunları yaşayacağım

Ben zaten boşanmayı göze almıştım, eşimin o mahcup ses tonu ve ailesinin yaptığı çok zoruma gitti. 15 gündür zaten evden ayrıyım, ilk defa bugün her şey zoruma gitti de oturdum ağladım.
Aģlamayın dua edin.Allaha havale edin sizin için dua edeceğim inßallah hayatınız boyunca hep daha daha çok mutlu olursunuz.
belliki kendilerine sindirememişler bu vazgecilmeyi
dik durun çocuģunuz icin daha fazla kahkaha atın.eminim ayrılık zordur ama geçecek

Tamam belki anlatmaman gereken birşeydir ama sır diye üzerine basa basa söz olarak bahsettiğin derdini gidip yayması gerekmezdi. Kim düşünür ki en sıkıntılı zamanında çok sevdiği birine anlattığı derdinin böylesine çirkin bir şekilde karşısına çıkacağını. Canım sen kalbini ferah tut ama bu aileden dahasını da bekle derim yarın bişeyler daha duyduğunda kötü olma tekrar tekrar. Afedersin ama ben bi insanla çok sıkıntılı günler yaşarken eşim hep "itten itlik beklenir" derdi. Bundan sonra onlardan insanlık, aile şefkati bekleme, görmezsen de şaşırma.
Allah kolaylaştırsın. Dua oku aklına kötü şeyler geldikçe. Allah büyük

Başka açığını bulamadılar.İyi bir annesin iyi bir eşsin,eğitimlisin v.b bir sürü güzel özelliklerin var

Aaamiiinn. Çok teşekkür ederim. Bana dilediğinizden daha fazla iyilik ve güzellik bulursunuz inşallah.

Tabi ki dik duracağım, atlatacağım ama insanız, duygularımız, hayattan güzel beklentilerimiz var. Bu kadar basit olmamalıydı, böyle çirkin ve saçma olmamalıydı.

Sevgimiz, evliliğimiz ve en önemlisi çocuğumuz, bu saçmalıklara feda edilmemeliydi.

Hayırlısı olsun. Diyecek başka söz kalmıyor.

Aminn insallah.
Bol bol dua edin sıkıldıkça evladınıza sarılın gerisi hiccc önemli degil.
demekki iyilik bilmeyen insanlarmışki hemen göstermişler yüzlerini .rabbim evladınız için size huzur mutluluk dolu hayat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…