- 11 Mayıs 2016
- 2.010
- 2.197
- 53
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Surekli_Karisik bugün nasılsın?
Teşekkür ederim, dünü de çok üzgün atlatmıştım ta ki akşam eşim arayıp "boşanma kararına saygı duyuyorum, ben de istiyorum ama bir yıl sonra çocuk iki yaşına geldiğinde. Sen çık gel, söz veriyorum eski konular asla açılmayacak, bir yıl sonra da tokalaşır sarılır ayrılırız" diyene kadar.
Ailesinden boşanma konusunda destek aldığı için "ben asla boşanmam" derken şimdi kabul ettiğini anladım fakat bir yıl sonra boşanalım, o Zaman çocuk için daha iyi olur demek ne demek ?
Bana halen çocuğu almak için plan yapıyorlarmış gibi geliyor.
Anlamadım ki ne saçma bir durumun içindeyim.
Benim kararım da tavrım da sabit. Dönmeyeceğim.
Teşekkür ederim, dünü de çok üzgün atlatmıştım ta ki akşam eşim arayıp "boşanma kararına saygı duyuyorum, ben de istiyorum ama bir yıl sonra çocuk iki yaşına geldiğinde. Sen çık gel, söz veriyorum eski konular asla açılmayacak, bir yıl sonra da tokalaşır sarılır ayrılırız" diyene kadar.
Ailesinden boşanma konusunda destek aldığı için "ben asla boşanmam" derken şimdi kabul ettiğini anladım fakat bir yıl sonra boşanalım, o Zaman çocuk için daha iyi olur demek ne demek ?
bu adamın kendi isteği arzusu fikri zikri yokmu hiç yahu..
çocuk 2 yaşına gelince daha mı bilinçli olup atlatması mı kolay olacakmış töbe töbe.. komik adam ama ha:))
Muhtemelen çocuğu almak için planlar yapıyor. Tehditlerini unutmadım.Çok saçma bir konuşma olmuş. Acaba zamanla vazgeçersin boşanmaktan diyemi böyle davranıyor
Kopruyu gecene kadar iyi davran ayrilcaksan bile sakin kotulesme boyle bi adama karsi cok sansin olmaz tatli sert oynayarak bu isi bitir..hep sakin ve sagduyuyla davran ona ki kotuluk yapcak yuz bulamasin..
açıkcası eşin çok şüpheli davranıyor.Muhtemelen çocuğu almak için planlar yapıyor. Tehditlerini unutmadım.
Beni boşanmadan vazgeçirmek için bu kadar plan yapmasına gerek yok, basit bir sorundu, sen haklısın deyip özür dilemesi, ev mevzusunu halletmesi yeterliydi. Onlar Hakkında ne yazık ki artık olumlu şeyler düşünemiyorum.
Ne iyi olmaya, ne alttan almaya ne de onlara zerre hakkımı bırakmaya niyetim yok. Ne yaparsa yapsınlar.
Muhtemelen çocuğu almak için planlar yapıyor. Tehditlerini unutmadım.
Beni boşanmadan vazgeçirmek için bu kadar plan yapmasına gerek yok, basit bir sorundu, sen haklısın deyip özür dilemesi, ev mevzusunu halletmesi yeterliydi. Onlar Hakkında ne yazık ki artık olumlu şeyler düşünemiyorum.
Sen bilirsin tabi hicbir kadinin caninin yanmasini istemem..hakkini kesinlikle birakma.karsilikli dis bileyerek sorunu iyice buyutmeden cozume ulastirmak ikiniz icinde daha iyi olcagini dusunuyorum.bu durumlarda onu alinamayan cirkinlikler yasaniyor iki tarafda zarar goruyor..herseyi gonlunce cozersin umarim
Kim bilir ne ali cengiz oyunları düşünüyorlardır!!
Kendilerini çok zeki seni de vasıfsız, kafası basmaz biri olarak düşünüyorlar herhalde. Ne kadar basitler. Bana da çok sinsi geldi. En ufak insani bir yaklaşım yok. Sanki sen çocuğunun taşıyıcı annesisin, gel 1 yıl daha eşlik et sonra da defol git demenin onların dilinden hakaret, tehdit katmadan söylenişi.
Bence avukat desteği al, çık dışarı bebeğinle gez toz, eğlen.
Bu arada sen ne cevap verdin?
Önce ayrılmam dedi sonra çocuğu senden alırım dedi şimdi de bir yıl sonra boşanalım diyor.Daha ne kadar saçmalayacak göreceğiz.Bence senden ayrılmak istemiyor bahaneler arıyor yöntem konusunda saçmalıyor.
Kararlı olduğunu görünce suyuna gideyim dedi tamam ayrılalım ama bir sene sonra. Nasılsa o arada yumuşar barışırız diye düşünüyor .
Kötü düşünmek istemiyorum.
Bu haftasonu gelecek mi? Yüzyüze görüşecekmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?