Eşim Neden Bu Kadar İyi Oldu ?

Teşekkür ederim, dünü de çok üzgün atlatmıştım ta ki akşam eşim arayıp "boşanma kararına saygı duyuyorum, ben de istiyorum ama bir yıl sonra çocuk iki yaşına geldiğinde. Sen çık gel, söz veriyorum eski konular asla açılmayacak, bir yıl sonra da tokalaşır sarılır ayrılırız" diyene kadar.

Ailesinden boşanma konusunda destek aldığı için "ben asla boşanmam" derken şimdi kabul ettiğini anladım fakat bir yıl sonra boşanalım, o Zaman çocuk için daha iyi olur demek ne demek ?

Bana halen çocuğu almak için plan yapıyorlarmış gibi geliyor.

Anlamadım ki ne saçma bir durumun içindeyim.

Benim kararım da tavrım da sabit. Dönmeyeceğim.

Çok saçma bir konuşma olmuş. Acaba zamanla vazgeçersin boşanmaktan diyemi böyle davranıyor

bu adamın kendi isteği arzusu fikri zikri yokmu hiç yahu..
çocuk 2 yaşına gelince daha mı bilinçli olup atlatması mı kolay olacakmış töbe töbe.. komik adam ama ha:))

bu adamın kendi isteği arzusu fikri zikri yokmu hiç yahu..
çocuk 2 yaşına gelince daha mı bilinçli olup atlatması mı kolay olacakmış töbe töbe.. komik adam ama ha:))

Aklın yolu bir :) zaten şu an babasını unutmuş durumda. İleride zor olacaktır tabi ama çocuğu babasız bırakmıyorum ki, görsün ilgilensin babalığını yapsın yine. Muhtemelen çocuğu almak için planlar yapıyor. Tehditlerini unutmadım.

Kendi fikri zikri var mı, nedir, ne değildir inanın ben de anlamıyorum.

Çok saçma bir konuşma olmuş. Acaba zamanla vazgeçersin boşanmaktan diyemi böyle davranıyor
Muhtemelen çocuğu almak için planlar yapıyor. Tehditlerini unutmadım.

Beni boşanmadan vazgeçirmek için bu kadar plan yapmasına gerek yok, basit bir sorundu, sen haklısın deyip özür dilemesi, ev mevzusunu halletmesi yeterliydi. Onlar Hakkında ne yazık ki artık olumlu şeyler düşünemiyorum.

Kopruyu gecene kadar iyi davran ayrilcaksan bile sakin kotulesme boyle bi adama karsi cok sansin olmaz tatli sert oynayarak bu isi bitir..hep sakin ve sagduyuyla davran ona ki kotuluk yapcak yuz bulamasin..

Kopruyu gecene kadar iyi davran ayrilcaksan bile sakin kotulesme boyle bi adama karsi cok sansin olmaz tatli sert oynayarak bu isi bitir..hep sakin ve sagduyuyla davran ona ki kotuluk yapcak yuz bulamasin..

Ne iyi olmaya, ne alttan almaya ne de onlara zerre hakkımı bırakmaya niyetim yok. Ne yaparsa yapsınlar.

açıkcası eşin çok şüpheli davranıyor.
dediğin gibi yuvasını kurtarmak istese bu kadar basitti işte.
çocuğunu filan düşünmüyor bence de.
muhtemelen sinsi başka planları var.
ben düzelebileceğiniiz düşünmüştüm hep ama eşin çook yanlış hamleler yapıyor.
dönmemen için çok sebepler veriyor sana.

Acaba hukuken çocuk iki yaşında olunca babaya verilme olasılığı daha mı yüksek oluyor o yüzden mi bu teklif. Benim de bilgim yok ama. Siz hiç bi avukatla görüştünüz mü

Ne iyi olmaya, ne alttan almaya ne de onlara zerre hakkımı bırakmaya niyetim yok. Ne yaparsa yapsınlar.

Sen bilirsin tabi hicbir kadinin caninin yanmasini istemem..hakkini kesinlikle birakma.karsilikli dis bileyerek sorunu iyice buyutmeden cozume ulastirmak ikiniz icinde daha iyi olcagini dusunuyorum.bu durumlarda onu alinamayan cirkinlikler yasaniyor iki tarafda zarar goruyor..herseyi gonlunce cozersin umarim

Kim bilir ne ali cengiz oyunları düşünüyorlardır!!
Kendilerini çok zeki seni de vasıfsız, kafası basmaz biri olarak düşünüyorlar herhalde. Ne kadar basitler. Bana da çok sinsi geldi. En ufak insani bir yaklaşım yok. Sanki sen çocuğunun taşıyıcı annesisin, gel 1 yıl daha eşlik et sonra da defol git demenin onların dilinden hakaret, tehdit katmadan söylenişi.
Bence avukat desteği al, çık dışarı bebeğinle gez toz, eğlen.
Bu arada sen ne cevap verdin?

Aa bak aklıma ne geldi eşinin üstüne kayıtlı mal varmı? Belki de mal kaçırma olmasın aradan bi sene geçsin hak talep edeme diye bu adam bir sene diyo olmasın. Kız avukat tanıdığın varsa mal kaçırma olayını araştır hemde hemen. Üstüne olan malları başkasına devreder falan

Önce ayrılmam dedi sonra çocuğu senden alırım dedi şimdi de bir yıl sonra boşanalım diyor.Daha ne kadar saçmalayacak göreceğiz.Bence senden ayrılmak istemiyor bahaneler arıyor yöntem konusunda saçmalıyor.

Kararlı olduğunu görünce suyuna gideyim dedi tamam ayrılalım ama bir sene sonra. Nasılsa o arada yumuşar barışırız diye düşünüyor .

Kötü düşünmek istemiyorum.

Bu haftasonu gelecek mi? Yüzyüze görüşecekmisiniz?

Son düzenleme:

Aslında en başından beri kötü olmadan bu olayı halledelim diye uğraşıyorum ama eşim yaptığı saçma konuşmalar ve sergilediği saçma tavırlarla beni kötü olmaya ve boşanma konusunda daha da kararlı davranmaya itiyor.

Her konuşmamızda ayrı saçmalıyor, sürekli saçma sapan önerilerle geliyor. Daha bir kez olsun "ya ben seni seviyorum, bizim çocuğumuz var, istemiyorsan çözümü basit ben hemen bir ev buluyorum gel taşınalım, bitsin" demedi. Birlikte oturmayız, zaten artık ailem de istemiyor ben eski konuları da kapatacağım ama bu konudaki düşüncemi benden daha iyi biliyorsun, boşuna gittin olayı büyüttün demek ne demek ? Halen daha beni anlamamasına dayanamıyorum, daha sonra tehditler, en son da çocuğumuz için fedakarlık.

Saçmalık! Başka bir şey yok. Çıldırıyorum gerçekten.

Kesinlikle yazdığınız gibi, sen benim için bir ev tutma mevzusunu bile büyüttün de büyüttün. Bencillik dedin, nankörlük dedin, ailenle birlikte tavır aldın ama şimdi benden böyle bir fedakarlık istiyorsun.

Bi'tuhaf. Anlamıyorum ki.

Yazdıklarını inanmayı o kadar çok isterdim ki ama ayrılmak istemeyen adam için bu mevzunun çözümü basit. Benim eşim uzattı, saçmaladı. Bir yere geldiği yok, uzak şehirlerdeyiz, adam barışmak isterken bile al çocuğu gel diyor. Ne görüşmesi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…