- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
2 yasinda emzirmeyi birakinca anneden alma olasiligi yukseliyor olabilir
Diplomanizi gondermesine ihtiyaciniz yok kaybettim deyip mezun oldugunuz okuldan alabilirsiniz belgesini hic sormayin bile birdaha
2 yasinda emzirmeyi birakinca anneden alma olasiligi yukseliyor olabilir
Diplomanizi gondermesine ihtiyaciniz yok kaybettim deyip mezun oldugunuz okuldan alabilirsiniz belgesini hic sormayin bile birdaha
Acaba hukuken çocuk iki yaşında olunca babaya verilme olasılığı daha mı yüksek oluyor o yüzden mi bu teklif. Benim de bilgim yok ama. Siz hiç bi avukatla görüştünüz mü
Yazdıklarını inanmayı o kadar çok isterdim ki ama ayrılmak istemeyen adam için bu mevzunun çözümü basit. Benim eşim uzattı, saçmaladı. Bir yere geldiği yok, uzak şehirlerdeyiz, adam barışmak isterken bile al çocuğu gel diyor. Ne görüşmesi ?
Geçen öyle bir konuşma oldu diye hatırlıyorum ondan sordum.
Uzaklığın ne önemi var.Kendi gelsin ikna etsin tutsun bir ev.Senide çocuğunu da alsın gitsin.Tam sopalık birde ayağına mı gidecekmişsin.
Evet ama evli olanlar için eşin meslek beyan formu mu ne var, eşimin doldurup imzalaması gerekiyor. Daha önce böyle yapmıştık, o formu doldurup imzalamazsa da başvuramam.
Gel görüşelim, çözelim sorunları diyorayağına çağırıyor beyefendi.
Bilmiyorum, psikolojik bir şey mi ama ailesinin tepkilerinden çok çekiniyor.
Ne istediği de belli değil, çözümleri de çözüm değil.
Aslında en başından beri kötü olmadan bu olayı halledelim diye uğraşıyorum ama eşim yaptığı saçma konuşmalar ve sergilediği saçma tavırlarla beni kötü olmaya ve boşanma konusunda daha da kararlı davranmaya itiyor.
Her konuşmamızda ayrı saçmalıyor, sürekli saçma sapan önerilerle geliyor. Daha bir kez olsun "ya ben seni seviyorum, bizim çocuğumuz var, istemiyorsan çözümü basit ben hemen bir ev buluyorum gel taşınalım, bitsin" demedi. Birlikte oturmayız, zaten artık ailem de istemiyor ben eski konuları da kapatacağım ama bu konudaki düşüncemi benden daha iyi biliyorsun, boşuna gittin olayı büyüttün demek ne demek ? Halen daha beni anlamamasına dayanamıyorum, daha sonra tehditler, en son da çocuğumuz için fedakarlık.
Saçmalık! Başka bir şey yok. Çıldırıyorum gerçekten.
Gel görüşelim, çözelim sorunları diyorayağına çağırıyor beyefendi.
Bilmiyorum, psikolojik bir şey mi ama ailesinin tepkilerinden çok çekiniyor.
Ne istediği de belli değil, çözümleri de çözüm değil.
KPSS için mi diploma için mi
Bu davranışları çok canımı sıktı.Seni düşünemiyorum.
Hala annesini düşünüyorsa temelli otursun anasının dizinin dibinde .
Kuş kadar aklı yok çok sinirlendimm
Allah kolaylik versin canim..bendede aynen boyle bi koca mevcut bosver sakin geri adim atma ya muma doner hatasini telafi eder yada defolur gider hayatindan boyleleri icin uzulmeye degmez..boyle kafasiz adamlar gec akillaniyor ama bir omurde surunuyorlar
okudukca yuregim daraliyor..bu analar nasil evlat yetistiriyorlar hicmi vicdanlari yok..kendi cektiklerindende mi utanmiyorlar
Memurluk için eşin doldurması gereken belge yok. Siz kendiniz söylüyorsunuz ne iş yaptığını.
Diplomayı da kaybettim diyerek okulunuza sorsanız?
En azından aslı gibidir şeklinde fotokopi yollasalar?
Ben öğretmenim, memurum yani, kadrolu. Başladığım zamanda hiç böyle bir şey istenmedi zamanında.Diplomayı okula sormayı ben de düşündüm ama diğer belgeden emin misiniz ? Ben bu sınava iki yıl önce de girmiştim (adliyede memuriyet için) eşin meslek beyan formu mu ne vardı, (adını tam hatırlamıyorum belgenin) eşim doldurup imzalamıştı. Bugün yine başvuru koşulları arasında görmüştüm. Bunu iyice araştıracağım, teşekkürler uyardığınız için.
Ben öğretmenim, memurum yani, kadrolu. Başladığım zamanda hiç böyle bir şey istenmedi zamanında.
Her memurluğun farklı mı acaba?
Sonuçta adliye diyorsunuz, gerekirse durumu anlatın, boşanacağım alamam yok mu e-devletten vs halletmenin yolu diye sorun.
Elbette atanabilirsiniz, hatta detayını çok bilmiyorum ama geçiş dahi var. Elbette yine girilmesi gereken sınavlara/mülakatlara girmiş olmak gerekiyordur; yoksa herkes önce memur olayım oradan da öğretmenliğe geçerim derdi.Size bir şey daha sormak istiyorum, ben de öğretmenlik için hazırlanıyorum, fakat şimdi fırsat varken bunu da değerlendirmek istiyorum. Olur da buraya yerleşirsem, bu yıl sonunda tekrar sınava gireceğim, öğretmen olarak atanabilir miyim memurken ?
Ayrıca bu memurluk için mülakat başvurusu, bu başvuruda istiyorlar bence yine de araştıracağım. Özel bir durum var, ayrıyız diye belirteceğim, belki bir şeyler yapılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?