- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Elbette atanabilirsiniz, hatta detayını çok bilmiyorum ama geçiş dahi var. Elbette yine girilmesi gereken sınavlara/mülakatlara girmiş olmak gerekiyordur; yoksa herkes önce memur olayım oradan da öğretmenliğe geçerim derdi.
E-devlet konusunu da bir araştırın, belki oradan bir şeyler çıkar.
Ben öğretmenim, memurum yani, kadrolu. Başladığım zamanda hiç böyle bir şey istenmedi zamanında.
Her memurluğun farklı mı acaba?
Sonuçta adliye diyorsunuz, gerekirse durumu anlatın, boşanacağım alamam yok mu e-devletten vs halletmenin yolu diye sorun.
Ben işe başladığımda da sorulmamıştı eşim kpssye girdiğinde de.
Ben tam anlatamadım ya. Benim zaten kpss puanım var, şimdi bu puanla adalet bakanlığının bir mülakatına gireceğim, mülakat başvurusu için istenen belgeler arasında var, biraz önce baktım kesin isteniyormuş. Mülakatı geçer de memur olursam muhtemelen sizden istenen evrakların aynısı istenecektir.
Size bir şey daha sormak istiyorum, ben de öğretmenlik için hazırlanıyorum, fakat şimdi fırsat varken bunu da değerlendirmek istiyorum. Olur da buraya yerleşirsem, bu yıl sonunda tekrar sınava gireceğim, öğretmen olarak atanabilir miyim memurken ?
Ayrıca bu memurluk için mülakat başvurusu, bu başvuruda istiyorlar bence yine de araştıracağım. Özel bir durum var, ayrıyız diye belirteceğim, belki bir şeyler yapılabilir.
Memurluğa atandıktan sonra geçişler daha kolay.İş arkadaşlarım var teknik memur olarak atandıktan sonra üniversite okudu öğretmenliğe geçti.Görevde yükselme sınavlarına girdiler mühendis oldular.
Canım gelişmeleri bekliyoruz. Ara ara bilgi ver. Umarım daha iyi şeyler olur bundan sonra...Çooook teşekkür ederim. Öncelikle bir işim olsun da, daha sonra geçişi vs yaparım inşallah.
Bu memuriyet meselesi beni çok ümitlendirdi, bu zor zamanda inşallah hayırlı bir kapı olur benim için.
Hiçbir gelişme yok hatta çocuk çocuk diy tehditler yağdıran adam artık çocuğu görmek için de aramıyor.Canım gelişmeleri bekliyoruz. Ara ara bilgi ver. Umarım daha iyi şeyler olur bundan sonra...
Hiçbir gelişme yok hatta çocuk çocuk diy tehditler yağdıran adam artık çocuğu görmek için de aramıyor.
Bir de demez mi "Çocuk beni unuttu diye moralim bozuk, elim telefona gitmiyor, arayasın gelmiyor"
"Ha yani, nasıl olsa çocuğum beni unuttu, ben de onu unutayım, diyorsun" dedim, daha da bir şey yazmadık.
İkimiz de mevcut duruma alıştık ve durumu kabullendik galiba.
Bundan sonra iş ve sınavlara odaklanacağım.
İlginiz için çok teşekkür ederim, bir gelişme olursa zaten buradan başka içimi döktüğüm yer veya kimse yok.
Peki onu özlüyor Musun ?Hiçbir gelişme yok hatta çocuk çocuk diy tehditler yağdıran adam artık çocuğu görmek için de aramıyor.
Bir de demez mi "Çocuk beni unuttu diye moralim bozuk, elim telefona gitmiyor, arayasın gelmiyor"
"Ha yani, nasıl olsa çocuğum beni unuttu, ben de onu unutayım, diyorsun" dedim, daha da bir şey yazmadık.
İkimiz de mevcut duruma alıştık ve durumu kabullendik galiba.
Bundan sonra iş ve sınavlara odaklanacağım.
İlginiz için çok teşekkür ederim, bir gelişme olursa zaten buradan başka içimi döktüğüm yer veya kimse yok.
Merhaba canim.
İş ve mülakatlara odaklanmana çok sevindim.
Bosver aramasn aramasin.
Esin de gelgitler yaşıyor galiba. Bir barisalim deyip süt liman oluyor. Bir bakiyorsun çocuğunu aramiyor. Dengesiz adam.
Kendi evladını aramayan adamdan Hayır mı gelir?
Peki onu özlüyor Musun ?
Kızgınlık seni yer bitirir , bırak o kızgın olsun kölesi olmaudpın için , gerisi ni İlahi adalet halledecek zaten ....İçli bir şarkı duymadıkça sorun yok :)
Seviyor muyum, özlüyor muyum bilmiyorum. İçimde derinlerde belki bir şeyler vardır ama eşimin yaşattığı hayal kırıklığı, bu soğukluk ve bu şiddetli öfke tüm duygularımı bastırıyor.
Sadece çok çok kızıyorum.
Herseyi okumadim ama yukaridaki mesajiniza bakilirsa durumlar duzelmemis sanirim hakkinizda hayirlisi olsun
Demekki olmayacak en az zararla atlatirsiniz insallahNe yazık ki düzelmediği gibi her şey daha da çirkinleşti.
Demekki olmayacak en az zararla atlatirsiniz insallah
Teşekkür ederim, dünü de çok üzgün atlatmıştım ta ki akşam eşim arayıp "boşanma kararına saygı duyuyorum, ben de istiyorum ama bir yıl sonra çocuk iki yaşına geldiğinde. Sen çık gel, söz veriyorum eski konular asla açılmayacak, bir yıl sonra da tokalaşır sarılır ayrılırız" diyene kadar.
Ailesinden boşanma konusunda destek aldığı için "ben asla boşanmam" derken şimdi kabul ettiğini anladım fakat bir yıl sonra boşanalım, o Zaman çocuk için daha iyi olur demek ne demek ?
Bana halen çocuğu almak için plan yapıyorlarmış gibi geliyor.
Anlamadım ki ne saçma bir durumun içindeyim.
Benim kararım da tavrım da sabit. Dönmeyeceğim.
Bu akşam canım çok sıkkın, gündüz eşim aradı, 3-4 gündür çocuğu ne arıyor ne soruyor, bugün de demesin mi ben aramasam bile senin fotoğraf atman lazım diye. Neyse konuştun atıştık, "Nasıl olsa mahkeme boşanırken bazı günlerde çocuğu bana verecek, ben alacağım, o Zaman göreceksin görememek nasılmış." Dedi. Ondan önce tehdit ediyor tabi, alsam alırım, kimse beni durduramaz falan filan. Yazdığım cümleyi de çok imalı söyledi, zaten hep alıp yurt dışına götürecekmiş gibi bir kaygım var. Kuzey Irak'a gidiş-dönüş işleri çok onların. Öyle bir şey olursa bir daha asla göremem çocuğumu. Henüz bir avukatla görüşmedim, şu sınav, iş mevzusunu hallettikten sonra görüşeceğim.
Ama ne bileyim, Canımı sıkıyor. Bir arkadaş ses kayıt programı var demişti, konuşmaları kaydediyormuş. Bilen var mı acaba? Bu tehditlerini mi kaydetsem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?