Eşim Neden Bu Kadar İyi Oldu ?

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Ben işe başladığımda da sorulmamıştı eşim kpssye girdiğinde de.

Ben işe başladığımda da sorulmamıştı eşim kpssye girdiğinde de.

Ben tam anlatamadım ya. Benim zaten kpss puanım var, şimdi bu puanla adalet bakanlığının bir mülakatına gireceğim, mülakat başvurusu için istenen belgeler arasında var, biraz önce baktım kesin isteniyormuş. Mülakatı geçer de memur olursam muhtemelen sizden istenen evrakların aynısı istenecektir.

Ben girdiğimde mülakat yoktu.Eşin mesleğini ne yapacaklarmış.Saçma geldi ama istiyorlarsa da çaresine bakmak lazım.Adamlarla bi konuş boşanıyorum diye.

Memurluğa atandıktan sonra geçişler daha kolay.İş arkadaşlarım var teknik memur olarak atandıktan sonra üniversite okudu öğretmenliğe geçti.Görevde yükselme sınavlarına girdiler mühendis oldular.

Çooook teşekkür ederim. Öncelikle bir işim olsun da, daha sonra geçişi vs yaparım inşallah.

Bu memuriyet meselesi beni çok ümitlendirdi, bu zor zamanda inşallah hayırlı bir kapı olur benim için.

Çooook teşekkür ederim. Öncelikle bir işim olsun da, daha sonra geçişi vs yaparım inşallah.

Bu memuriyet meselesi beni çok ümitlendirdi, bu zor zamanda inşallah hayırlı bir kapı olur benim için.
Canım gelişmeleri bekliyoruz. Ara ara bilgi ver. Umarım daha iyi şeyler olur bundan sonra...

Canım gelişmeleri bekliyoruz. Ara ara bilgi ver. Umarım daha iyi şeyler olur bundan sonra...
Hiçbir gelişme yok hatta çocuk çocuk diy tehditler yağdıran adam artık çocuğu görmek için de aramıyor.

Bir de demez mi "Çocuk beni unuttu diye moralim bozuk, elim telefona gitmiyor, arayasın gelmiyor"

"Ha yani, nasıl olsa çocuğum beni unuttu, ben de onu unutayım, diyorsun" dedim, daha da bir şey yazmadık.

İkimiz de mevcut duruma alıştık ve durumu kabullendik galiba.
Bundan sonra iş ve sınavlara odaklanacağım.

İlginiz için çok teşekkür ederim, bir gelişme olursa zaten buradan başka içimi döktüğüm yer veya kimse yok.

Merhaba canim.
İş ve mülakatlara odaklanmana çok sevindim.

Bosver aramasn aramasin.
Esin de gelgitler yaşıyor galiba. Bir barisalim deyip süt liman oluyor. Bir bakiyorsun çocuğunu aramiyor. Dengesiz adam.

Kendi evladını aramayan adamdan Hayır mı gelir?

Peki onu özlüyor Musun ?

Kesinlikle haklısınız, çok teşekkür ederim.

Araması da umurumda değil de, çocuk çocuk diye tutturuyordu, çocuğa düşkünlüğü de çıktı ortaya, bu çelişkilerine, her şeyin lafta oluşuna kızıyorum.

Peki onu özlüyor Musun ?

İçli bir şarkı duymadıkça sorun yok :)

Seviyor muyum, özlüyor muyum bilmiyorum. İçimde derinlerde belki bir şeyler vardır ama eşimin yaşattığı hayal kırıklığı, bu soğukluk ve bu şiddetli öfke tüm duygularımı bastırıyor.

Sadece çok çok kızıyorum.

Kızgınlık seni yer bitirir , bırak o kızgın olsun kölesi olmaudpın için , gerisi ni İlahi adalet halledecek zaten ....

Bu akşam canım çok sıkkın, gündüz eşim aradı, 3-4 gündür çocuğu ne arıyor ne soruyor, bugün de demesin mi ben aramasam bile senin fotoğraf atman lazım diye. Neyse konuştun atıştık, "Nasıl olsa mahkeme boşanırken bazı günlerde çocuğu bana verecek, ben alacağım, o Zaman göreceksin görememek nasılmış." Dedi. Ondan önce tehdit ediyor tabi, alsam alırım, kimse beni durduramaz falan filan. Yazdığım cümleyi de çok imalı söyledi, zaten hep alıp yurt dışına götürecekmiş gibi bir kaygım var. Kuzey Irak'a gidiş-dönüş işleri çok onların. Öyle bir şey olursa bir daha asla göremem çocuğumu. Henüz bir avukatla görüşmedim, şu sınav, iş mevzusunu hallettikten sonra görüşeceğim.

Ama ne bileyim, Canımı sıkıyor. Bir arkadaş ses kayıt programı var demişti, konuşmaları kaydediyormuş. Bilen var mı acaba? Bu tehditlerini mi kaydetsem ?

Belki birisi konusmustur etkilenmistir eger boyle olacaksa kabul ama en ufak bir sorun gorursem yine terk ederim seni de.gercekten de oyle yap bosanmak kolay degil hir sans ver ama olmazsa yapacak birsey yok

Çok üzüldüm. Neden böyle yapıyor ki? İşler iyice sarpa sarıyor. Oysa iki güzel söz söylese, seni anlıyorum dese, ayrı ev tutsa sorun hallolacaktı zaten.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. KK'da mahkeme kursak mı demişsiniz ya, ne kadar haksızlığa uğradığınızı hissettiğinizi hissedebiliyorum. Son çare bunu bile düşünmüşsünüz.

Aslında bu kadar aileci olmasa, az biraz makul olsa keşke.

Aileniz ne diyor? Sizi destekliyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…