- 7 Kasım 2017
- 339
- 434
- 103
- Konu Sahibi Melek Eren
-
+1A yı b yı bilmem ama, sen nerdeysen eşininde orda kalması lazım..
Merhaba arkadaşlar sizin bir konudaki fikrinizi merak ettim paylaşırsanız sevinirim.Biz a şehrinde oturuyoruz eşimin abileri ve benim kardeşim de b şehrinde oturuyor.Biz b şehrine gideceğimiz zaman benim kardeşimde kalacağız çünkü orası daha müsait ve eşimin kardeşleride bize çok bayılmıyorlar.Eşim gündüz gece yarısına kadar zaten kardeşleriyle olacak sizce yatıya bizim yanımıza gelmesi daha uygun olmaz mı?Yoksa gidip kardeşlerinde mi kalması uygun olur?
Bu arada kardeşleri evli .Ben bizimle kalmasını uygun buluyorum da sizin fikirlerinizi merak ettim acaba ben mi yanlış düşünüyorum??
Önceden gidince napiyordunuz?İlk defa mı böyle yapmaya karar verdiniz?Biz sadece iki üç gün kalacağız ve sık sık gittiğimiz bir şehir.Yanlış anlaşılmasın ben onun ailesinden kaçmıyorum ,kardeşimin evi daha müsait olduğundan orada kalacağız.Ne kadar yuva yıkıcı olsalar da gelip evimde on on beş gün kalırlar ben çok güzel ağırlarım.Ama oooo bu aile anlat anlat bitmez de ama şuanki güncelimiz bu ...Oturup baştan anlatırsam bütün görümce adayları onların yanında staj yapmak için sıraya girerler.Bazen benim bile önlerinde şapka çıkarasım geliyor
Önceden gidince napiyordunuz?İlk defa mı böyle yapmaya karar verdiniz?[/QUOTE
Önceleri kardeşim orada yaşamadığından eşimin kardeşinde kalırdık
adil olmaktan yanaysanız ikiniz birlikte biraz onun kardeşlerinde biraz da sizinkilerde kalmalısınızBen bizimle kalması gerektiğini savunuyorum dedikoducu yuva yıkıcı bir görümcem var bütün ailesini hatta sülalesini yönlendiriyor,onun yönlendirmesiyle eşim kardeşlerimde kalacağım dedi ben de tersini savunuyorum acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim çünkü ben kimseye haksızlık etmek istemem her zaman adil olmaktan yanayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?