Eşim nerede kalmalı?

Melek Eren

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
339
434
103
Merhaba arkadaşlar sizin bir konudaki fikrinizi merak ettim paylaşırsanız sevinirim.Biz a şehrinde oturuyoruz eşimin abileri ve benim kardeşim de b şehrinde oturuyor.Biz b şehrine gideceğimiz zaman benim kardeşimde kalacağız çünkü orası daha müsait ve eşimin kardeşleride bize çok bayılmıyorlar.Eşim gündüz gece yarısına kadar zaten kardeşleriyle olacak sizce yatıya bizim yanımıza gelmesi daha uygun olmaz mı?Yoksa gidip kardeşlerinde mi kalması uygun olur?
Bu arada kardeşleri evli .Ben bizimle kalmasını uygun buluyorum da sizin fikirlerinizi merak ettim acaba ben mi yanlış düşünüyorum??

Madem gece yarısına kadar kardeşleriyle olacak, yatıya da yanınıza gelsin bir zahmet.

Neden beraber gezmiyorsunuz?
Bizim dememize göre hareket edecekseniz yatıya yanınıza gelsin bi zahmet ama ayrı gayrı ne anlayacaksınız ilginç.

Ayrı gayrı mı olur yahu ?
Tabiki siz neredeyseniz onunda orada olması gerekiyor.

ne kadar sıklıkla b şehrine gidiyorsunuz ki, ayrı da kalınsa olur bana göre.
ama kardeşlerin ev müsait değil diyorsunuz zaten, nasıl kalacak ki orada?

Buna esin kendisi karar veremiyor mu? Abim yengemi ailesine birakiyor. Yeğenimle bize geliyor bizde kaliyor. Herkes kendi ailesinde

Ben bizimle kalması gerektiğini savunuyorum dedikoducu yuva yıkıcı bir görümcem var bütün ailesini hatta sülalesini yönlendiriyor,onun yönlendirmesiyle eşim kardeşlerimde kalacağım dedi ben de tersini savunuyorum acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim çünkü ben kimseye haksızlık etmek istemem her zaman adil olmaktan yanayım.

Yani eşiniz için kalacağı yeri bizim dediğimiz şeye uyup siz mi belirleyeceksiniz bence birlikte gezip gece isteyen istediği yerde yatsa daha çok eğlenebilirsiniz ama madem gün içinde hep ayrısınız bırakın yatacağı yere de kendi karar versin adam. Sizi özleyince bir akşam size de gelir ya da gün içinde buluşursunuz veyahut siz gidersiniz

Siz naSıl karar verirseniz öyle olur Canım. Mesela bizde erkek kardeşim var eşimle memlekete geldiğimizde birkaç gün kalıyor sonra kendi evlerine geçiyor . Birkaç gün ayrı kalıp omlara geçiyoruz. Zaten bizde sıkılıyor bir de erkek kardeşim bir odayı kapladığı iÇin özel bir odamız olmuyor uykusu geliyor, Oda yok öyle bekliyor.. zorlama bence nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın sana karışmasında

Ne kadar rahatsız da olsanız birarada olmanız daha sağlıklı.Birkaç gün orda kalın birkaç gün sizinkilerde kalın.Araya ayırım kayirim koymayın. Bir iki gün kalacaksınız ne gorumceniz sizi yer ne sizinkiler kocanız birşey yapar.
Aileleride bu düzene alıştırın insanlardan kaçıyor gibi iş yapmayın.

Biz sadece iki üç gün kalacağız ve sık sık gittiğimiz bir şehir.Yanlış anlaşılmasın ben onun ailesinden kaçmıyorum ,kardeşimin evi daha müsait olduğundan orada kalacağız.Ne kadar yuva yıkıcı olsalar da gelip evimde on on beş gün kalırlar ben çok güzel ağırlarım.Ama oooo bu aile anlat anlat bitmez de ama şuanki güncelimiz bu ...Oturup baştan anlatırsam bütün görümce adayları onların yanında staj yapmak için sıraya girerler.Bazen benim bile önlerinde şapka çıkarasım geliyor

Önceden gidince napiyordunuz?İlk defa mı böyle yapmaya karar verdiniz?

Sık sık gelip sende on onbeş gün kalınıyorsa
Sen de gidip onlarda kalabilirsin diye düşünüyorum.

Zaten sürekli gidiyormuşsunuz
Bi aonrakine de kardeşinde kalın.
Ya da tam tersi.

adil olmaktan yanaysanız ikiniz birlikte biraz onun kardeşlerinde biraz da sizinkilerde kalmalısınız

Ya sen onun yanında kalacaksın ya da o senın yanında. Ayrı gayrı olur mu hıc

ben nerdeysem esimde orda kalir
yatacak yer olmaz , acil bir durum vardir o zaman ayri kalinabilir ama aksi bir sebep yoksa asla ayrilmayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…