Eşim öğretmen ama iş bulamıyor

gerilmeyin ne var gerilecek ne var bu kadar bana çıkışacak.

Dilim çatallı falan değil burda herkes yok bencilsin bilmemne ne derse tabi çıkışırım. Yoksa burdaki insanlarla durudk yere ne derdim olabilir?

Tabi ki kazanmak kolay değil ben kolay demedim ki evet sevmiyorlar kitap açmaı anca bir sene dersaneye gidip çalışması lazım yoğun bi şekilde. O işlerde kesin dğeil ben sadece fikir alışverişinde bulunmak istedim.

Ben okumasını biliyorum da siz bi yazdıklarınızı okuyun önce.kendinizi ifade etmeyi ogrenin madem

Olumsuz yorumlara da saldırmayın hemen
Tamam eşiniz pilot olsun madem

hahaha ben kendimi gayet iyi ifade ettim anlamayan sizsiniz.

Hanım abla gidebilir derken benden bahsediyorsanız hayır gitmem benim burda kurulu düzenim işim var. Ama 3 seneye düştüğü için tekrar gözden geçirdik o gidebilir haftada 3-4gün burda olabilir çünkü dersleri çok yoğun olmuyormuş
gerilmeyin ne var gerilecek ne var bu kadar bana çıkışacak.

Gerilen ben değilim doğuyu beğenmiyorsunuz diye çıkışan sizsiniz, herkes orda yaşamak istemeyebilir.

Cok tuhafsınız iş begenmıyorsunuz oardon ama kpss kassın ozmn b zahmet ? Siz adamı adamdan daha cok dusunuyorsunuz kucumsediginiz bekciler 4-5 bin maaş alıyor ogretmen beyiniz aldımı okdr maaş acaba ?

Cok tuhafsınız iş begenmıyorsunuz oardon ama kpss kassın ozmn b zahmet ? Siz adamı adamdan daha cok dusunuyorsunuz kucumsediginiz bekciler 4-5 bin maaş alıyor ogretmen beyiniz aldımı okdr maaş acaba ?

Çok biliyorsunuz ya :) Fikir almak istedim size ne neyi beğenip beğenmediğimden?
Tatlım
Doğuya gidemez
Bekçi olamaz
Polis olamaz
İstemiyorum
Diyen ben miyim siz misiniz?

Bekçi olamaz asla demedim son çare olabilir yazdım defalarca. Doğu görevi de 3 yıla düştüğü için tekrar düşünüyoruz yazdım. Polislik istemiyorum evet bi onu tutturmuşsunuz:) Okumanız var mı?

İlk mesajınızda bekçiliği düşük gördüğünüzü bizzat yazdınız

Sizin algı yeteneğiniz var mı?

Doğu öğretmenim.insanlar bebekleriyle eşlerinden ayrı geldiler.Elinizi tasin altına koymazsanız iş bulamaz zaten. Ekmek aslanın ağzında derle ya öyle bi devirdeyiz .Insanlar kaç senedir ayrı yaşıyor. Güzel bir şey değil onaylamıyorum.ama meslek sahibi olsunistiyorsaniz da bir şeyler zor olacak .Herkesin hayatı güllük gulistanlik değil.bekciligi niye kucumsediniz onu da anlamadim bence güzel bir meslek maaşları da çok kötü değil diye biliyorum .

Hem bekçiliği alt sınıf olarak görüyorsunuz hem de tek maaş olmuyor diyorsunuz

Bekcilik yapar, o sırada kpps ye hazırlanır.

Erkeklerin önünü kesmeyin meslek begenmeyerek.

Benim eşim de öğretmen ataması yeni olacak eylülde. Ama bu süreçte ücretli öğretmenlik yaptı hatta yoğurtçu da bile çalıştı. Şimdi diyanet kurumuna atandı. Ama eylüldeki öğretmenlik için kontenjanda şükürler olsun. Evet çok sıkıntılı bir süreç işsizlik ama öğretmene şu yakışmaz bilmem ne olmuyor. Iş iştir ne yapalım.

Eşinizin yerinde olsam kpss ye hazırlanırdım.Atanmak için deli gibi çalışırdım.Eğer eşim bu durumu desteklemezse de boşanırdım. Size bir örnek vereyim. Bir arkadaşım ucretli öğretmenlik yapıyordu.Uzun süre deshanelerde çalışmış.Bir ara deshane ögretmenlerine kpsssiz atama verildi. Hep doğu bölgeleri açılmıştım. Gitmedi yok düzenimi bozamam diye. Kocası kadrolu öğretmen.Ne oldu o koca onu bıraktı. Beş parasız kaldı ortada .

Kusura bakmayın ama ben sizi çok kaprisli gördüm .
Yok bekçi olmasın ,yok atanmasın doğuya gitmem .
Ayrıca üni mezunu diyorsunuz da duyan da uzay mühendisi sanacak .

Yaşı tutuyor mu bilmiyorum ama polislige başvuru yapsın besyo dan arkadaşım 70li puanlara komiser yardımcılığına girdi ayrıca bir dalı yok mu yüzme mesela kardeşimde besyo mezunu belediyede evleninceye kadar yüzme de çalıştı

Önerildi ama polislik istemiyormuş konu sahibi

Ayrıca kpss de besyolar çok uçuk puanlara atanmiyorlar ders çalışsın yardımcı olun doğu falan da demeyin girsin de bir yere

Bana en son evet polislik istemiyorum istemek zorunda mıyım yazmıştı
Bende arkadaşımda ünv mezunuyuz markette beraber çalıştık onun ataması oldu benim halk eğitimde egitmenligim çıktık sonuçta boş durmaktan iyiydi polisligi begenmiyorlar doğuyu begenmiyorlar atayın beni o mesleğe oralaraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…