eşim olacak sorunlu adamdan da, evlilikten de soğudum...nefret ediyorum

İnanın hiç anlamıyorum bu kendi kafesini kendi elleriyle inşa edip ondan sonra "eyvah sıkıstım kaldım ben burada, al canımı ey rabbim" diye ağlayıp sızlananları.

Ablacım bi uyanın lütfen, bir bir ellerinizle dikmişsiniz kafesin parmaklıklarını bi de çocuk diyorsunuz hala. Çocuğu da yapın o da asma kilidi olur artık kafesinizin siz de içinde çırpınır durursunuz.

Kendinizi bi azad edin. Niye kendi kurtulusunuzu başkasının elinde ya da ölümde arayasınız? Adam normal değil, onun suçlamaları sayesinde siz de normal olmaktan uzaklaşıyosunuz git gide.

Kim verecek acaba size cıvıl cıvıl geçirmeniz gerekirken böyle boşa heba ettiğiniz yılları? Yeni evli ve bebek isteyen bi kadının olması gereken durum mu sizin bu haliniz? Boşanıp yeniden başlamak varken oyalanıp duruyorsunuz ama dünya üzerinde var mı zamanınızı size geri verebilecek bir güç? Dırdırcı akrabalar mı, kötü kadın muamelesi yapan elalem mi kara kara düsünerek ömür tüketiyo şu an yoksa siz mi?

Bi yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim.

Annesine karsi davranislari nasil kesin size nasil suan davraniyorsa aynisini annesine yapiyordur. İcinde o okuzluk odunluk varmis ici acilmis gonca gibi
annesine tapıyor. annesi başı ağrısa, yorgun görse üzülür durgunlaşır, sesizleşir...annem benim için herşey...anneme bişey olsa feriştahını tanımam yakarım seni der....

güçlü olduğum ve gurumdan hasta olmak pahasına yürütmeye çalışıyorum

bunun gururla ne ilgisi var?
iki insan mutlu olmak için bir araya gelir değillerse yapılacak şey bellidir.
gurunuzdan ne zaman vazgeçeceksiniz, artık tedavi edilemez şekilde ruhsal sıkıntıya düştüğünüz zaman mı?

Siz taviz vermeyin onun size uzmesine izin vermeyin o ne yapiyprsa yaptigini bire 3 katin egosu zedelensin

haklısınız, ben çok stresliyim, inanın evime gelirken tedirgin oluyorum. çalışırken mutluyum, kendi evimde mutsuzum...
oyle bir bosanirsin ki nedemek onurun icin ailen icin anlat bakalim bunlari nediyecekler

Cok ilginc. Afedersiniz sizin kocaniz yontulmamis odun öküz kalmis
hatta kadın cinayetleri boşuna olmuyor diyor. adamı cinnet geçirtiyo kadınların hepsi ayn ı diyor. senin annen de kadın diyorum. benim annemi karıştırma, ne alıp veremiyorsun diyor.seni öldürecek kadar salak değil diyor. ölene bişey olmuyor diyor.

biz çok gelenekçi bir aileyiz ve boşanma gibi bir olay bizde olmaz.kefenin çıkacak denilir

ne kadar güzel bir gelenek ne hoş adetler.
madem geleneklere (?) o kadar bağlısınız bizden beklentiniz nedir tam olarak?

Bence bosanin sizi dover ustelik oldurur evlilik bu degil evlilik paylasim boyle kole iliskisi degil. Hemen bosanin. Ne iyi adamlar var eslerini el ustunde tutan.

iyi gözle bakmıyorlar..direk iyi olsaydın boşanmazdın...kötü kadın muamelesi yapıyorlar.damga vuruyorlar

yahu düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor.
siz öğretim görevlisiymişsiniz bir de.
e okumuş kadın dahi bu kafada olursa gerisi ne yapsın?
maaşınız var işiniz gücünüz var
eeeee?

Yaptıklarını söylesem ailem nefret eder deişsiniz. Söyleyin! Aileniz arkanızda durur. Çalışıyormuşsunuz. Kimseye muhtaç olmadan hayatınızı devam ettirin. Millet 3 çocuklar dikiş nakış yaparak ardına bakmadan boşanıyor. Size ne oluyor? Yok boşanmayacaksanız da boşuna sızlanmayın. Gıcık oldum valla...

Bence bosanin sizi dover ustelik oldurur evlilik bu degil evlilik paylasim boyle kole iliskisi degil. Hemen bosanin. Ne iyi adamlar var eslerini el ustunde tutan.
örneğin kuzenlerimin hayatına imreniyorum. kocaları ve çocuklarıyla o kadar mutlularki.eşlerini ve çocuklarını mutlu etmek için elinden geleni yapıyorlar. çocuklar babalarına bayılıyorlar. bize kuzenlerim de başta olmak üzere çocuk yokmu. siz küçük müsünüz neyi bekliyorsunuz diyor...kimse ne yaşadığımı bilmiyor

O kadar üzüldüm ki sizin durumunuza yerinize kendimi koymayı cesaret bile edemedim Allah yardımcınız olsun ama bir adım adın bu mutsuzluga son vermek için.

iyi gözle bakmıyorlar..direk iyi olsaydın boşanmazdın...kötü kadın muamelesi yapıyorlar.damga vuruyorlar

Yazık yani.

Sizin işiniz var, paranız da var eee size ne elalemin ne düşündüğünden? Bu kadar mı önemli sizin için elalem?

Elalemi hayatında odak noktasına koyacak kadar zavallı mısınız etmeyin.

3 çocuklu, parasız güvencesiz kadınlar boşanıyor onlar ne yapsın ölsün mü???

Boşanın gerekirse büyük şehre taşının. Elalem ne dere sebep ruh sağlığınızdan olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…