İnanın hiç anlamıyorum bu kendi kafesini kendi elleriyle inşa edip ondan sonra "eyvah sıkıstım kaldım ben burada, al canımı ey rabbim" diye ağlayıp sızlananları.daha önceki konulardan da bilen bilir. evlendiğimden beri mutsuzum...kirada oturuyoruz ama gösteriş meraklısı...ailesi tarafından çok güzel sömürülüyoruz. sırf aileme yardım edemem diye ne çocuk ister ne bir borca girer...ben ne anladım bu evlilikten...keşke evlenmeseydim, keşke ailemle otursaydım çok mutlu ve huzurlu olurdum. kavgasız bir haftamız, huzurlu geçen bir günümüz yok...ne konuşur ne hatır sorar..ikimizde çalışıyoruz...sadece uzanır tv izler, herşeyi benden bekler...psikolojik sorunları olduğunu da düşünüyorum garip hareketleri var...seni doktora götüreyim derim, sen delisin sen git der...sen anormalsin der....sürekli tehdit ediyor. sen kimsin diye aşağılıyor. ben çocuğumuz olsun aile olalım diye evlendim dediğimde, sırf çocuk için evlenmek istediysen, evlenmeden de çocuk sahibi olabilirdin. ameliyatla tüp bebekle babasız da çocuk olurdu dedi. şok oldum. hep sineye çektim. topluma onunla çıkmaya dahi utanıyorum...nefret ediyorum. rabbim inşallah sesimi duyuyordur ya benim canımı alsın ya da onun...sürekli ağlaya sızlaya huzursuz ve mutsuz bir ömür
annesine tapıyor. annesi başı ağrısa, yorgun görse üzülür durgunlaşır, sesizleşir...annem benim için herşey...anneme bişey olsa feriştahını tanımam yakarım seni der....Annesine karsi davranislari nasil kesin size nasil suan davraniyorsa aynisini annesine yapiyordur. İcinde o okuzluk odunluk varmis ici acilmis gonca gibi
güçlü olduğum ve gurumdan hasta olmak pahasına yürütmeye çalışıyorum
annesine tapıyor. annesi başı ağrısa, yorgun görse üzülür durgunlaşır, sesizleşir...annem benim için herşey...anneme bişey olsa feriştahını tanımam yakarım seni der....
oyle bir bosanirsin ki nedemek onurun icin ailen icin anlat bakalim bunlari nediyeceklerhaklısınız, ben çok stresliyim, inanın evime gelirken tedirgin oluyorum. çalışırken mutluyum, kendi evimde mutsuzum...
hatta kadın cinayetleri boşuna olmuyor diyor. adamı cinnet geçirtiyo kadınların hepsi ayn ı diyor. senin annen de kadın diyorum. benim annemi karıştırma, ne alıp veremiyorsun diyor.seni öldürecek kadar salak değil diyor. ölene bişey olmuyor diyor.Cok ilginc. Afedersiniz sizin kocaniz yontulmamis odun öküz kalmis
biz çok gelenekçi bir aileyiz ve boşanma gibi bir olay bizde olmaz.kefenin çıkacak denilir
maalesef, söylesem ailem nefret ederSiz de bu laflari yutuyor musunuz??
hatta kadın cinayetleri boşuna olmuyor diyor. adamı cinnet geçirtiyo kadınların hepsi ayn ı diyor. senin annen de kadın diyorum. benim annemi karıştırma, ne alıp veremiyorsun diyor.seni öldürecek kadar salak değil diyor. ölene bişey olmuyor diyor.
iyi gözle bakmıyorlar..direk iyi olsaydın boşanmazdın...kötü kadın muamelesi yapıyorlar.damga vuruyorlar
Ee nolmuş? Allah canımı alsın diyene kadar boşanın yahu. Bu ne saçma bir bakış açısıdır? Boşanın yani bunun lamı cimi yokki....iyi gözle bakmıyorlar..direk iyi olsaydın boşanmazdın...kötü kadın muamelesi yapıyorlar.damga vuruyorlar
maalesef, söylesem ailem nefret eder
örneğin kuzenlerimin hayatına imreniyorum. kocaları ve çocuklarıyla o kadar mutlularki.eşlerini ve çocuklarını mutlu etmek için elinden geleni yapıyorlar. çocuklar babalarına bayılıyorlar. bize kuzenlerim de başta olmak üzere çocuk yokmu. siz küçük müsünüz neyi bekliyorsunuz diyor...kimse ne yaşadığımı bilmiyorBence bosanin sizi dover ustelik oldurur evlilik bu degil evlilik paylasim boyle kole iliskisi degil. Hemen bosanin. Ne iyi adamlar var eslerini el ustunde tutan.
iyi gözle bakmıyorlar..direk iyi olsaydın boşanmazdın...kötü kadın muamelesi yapıyorlar.damga vuruyorlar
rabbim kimseyi benim gibi yapmasınO kadar üzüldüm ki sizin durumunuza yerinize kendimi koymayı cesaret bile edemedim Allah yardımcınız olsun ama bir adım adın bu mutsuzluga son vermek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?