eşim olacak sorunlu adamdan da, evlilikten de soğudum...nefret ediyorum

siz psikiyatriste gidin bence..depresyondasiniz..kendinize bu hayati niye reva goruyorsunuz madem aileniz arkanızda..yok yegenleri sevinecek yok kardesleri sevinecek birakin bu dusunceleri..millete mutlu gorunmeye calismak niye..bu ruhsuz ve mutsuz evliligi bitirin ve hayattan zevk almaya bakin..hayat kisa

boşan gitsin neyi bekliyosunki düzelir gib, gelmiyo bana siz yıpranırsınız olan size olur

İşiniz gücünüz varmış çocukda yokmuş neyi bekliyosun vur tekmeyi

Kefenle çıkmak ne Allah aşkına ya.
İnsanız biz. Hatalar yapılabilir, anlaşmamazlıklar olabilir, hiç bir şey olmaz sadece evlilik bu yürümez yani. İnsan bir kere evlendi diye tüm hayatını cehenneme mi çevirmeli?
Kim diyor bunu?
İnsan haklarında, dinde diyanette hiç bir yerde karşılığı yok bunun.
Kocanızla saçma sapan mutsuz huzursuz bir hayat geçirmektense boşan ve ailene artık böyle çağ dışı cahilce adetlerin olmaması gerektiğini anlat, bu yönde savaş, illa zahmet çekeceksen yani, öyle bir zahmet çek.

Hem belki sonra iyi biriyle karşılaşırsın, seversin sevilirsin, çocuğunda olur anne de olursun.
Hayatımızın kıymetini bilelim hanımlar.
Bir hayat daha yok çünkü.

tam isabet tesbitler tebrikler

Teşekkür ederim.
Özellikle bu konu kafamı çok kurcaladı.
Niye bir kadın böyle düşünür, böyle davranır.
Bazısı çıkıp seviyorum ayrılamam yeniden elde edeceğim der bir hedef koyar, tamam.
Bir başkası, çocuklarıma kıyamıyorum der, inanmasam da hadi ona da tamam.
Bir diğeri, gidecek yerim -sığınacak ailem- mesleğim yok der ki bence içlerinde en çaresiz olanı bu.
Hepsine tamam.
Babam beni çok sever deyip boşanamam onurumuza leke süremem diyen bir kadının kanser olsam da ölsem gibi saçma şeyler dilemesini
Çok iyi bir işi ve mesleği olduğunu iddia eden bir kadının böylesi bir kafaya sahip olmasını
Ben ayrılırsam onlar kazanacak (ortada da bir şey olsa canım yanmayacak tıynetsiz bir herif) gibi saçma sapan bahaneler üreterek buradaki üyelere bir kaç günde bir acıtasyon yapmasını ne kabul edebiliyorum ne de anlayabiliyorum.

Kimse ölmesin,boşanmak daha insani bir çözüm olur.

Bunun geleneği mi olur ya nasıl insanlar onlar yani adam dovse sovse aldatsa oh çok guzel olmuş ordan anca ölün çıkar mi diyecekler gidin sığınma evine bosanin kurtulun o adamdan içindeki okuzu evlenince cikarmis

annesine tapıyor. annesi başı ağrısa, yorgun görse üzülür durgunlaşır, sesizleşir...annem benim için herşey...anneme bişey olsa feriştahını tanımam yakarım seni der....

Terbiyesiz! Allah yardımcın olsun arkadaşım. Şunu bil ki herşeyin bir ilki vardır. Kimse seni yıllarca konuşmaz merak etme. Anan baban da evlatlıktan atacak değil. Taş çatlasa 1 ay konulurlar. Ayrıca başka memleketteysen kimsenin bilmesine de gerek yok. Aynı memleketteysen de alır başını gidersin başka yere mis gibi bir hayat kurarsın kendine. Anadoluda her gelin kıza gelinliğinle git kefeninle çık diye. Bu bir dayatma değil temennidir. Evliliğin ömürlük olması temennisi. Önce sen! Unutma önce sen!

Hangi gelenekmiş bu boşanmak yok ömür boyu deliyi çek diyen? Hanımefendi islam dininde de boşanmak haktır. Çevrenizdekilerin dini gelenekten daha üstün bir geleneğe inandığını sanmıyorum. Eşiniz yüzünden mutsuzsanız adamın gözünde değersizseniz Allahın bir kulu olduğunuzu ve aslında çok değerli olduğunuzu hatırlayın. Zor bir süreç ve şu an düzelir mi umuduyla bu tarz düşüncelere sahip olduğunuza inanmak istiyorum. Allah yardımcınız olsun

Arkadaşım neden böyle şeyleri kendine reva görüyorsun..Bide bunları okumuş iş güç sahibi biri söylüyor valla pes diyorum.Bosaninca onurum kırılır diyorsunuz şuanda heran eşiniz onurunuzu gururunuzu kırıyor bunu çekmeye değer mi!!Niçin Neden bu adamı çekiyorsunuz çocuğunuz da yok bosanin kurtulun bu adamdan ailemle yaşamak istemiyorum diyorsanız ayrı ev açın 2 kanepe bir televizyon alın oturun eviniz de en fazla 6 ay sıkıntı çekersiniz evinizi kurarken ama bir ömür mutlu yaşarsınız..Valla ben bu adamla evli kalacagima 2 kanepeyle ayrı eve çıkarım daha iyi...kendine gel arkadasim değer mi seni üzecek birine hayatını adamana elalem neder diye.Kurtul at üstünden bu adamı kınayanin allah başına versin de boşan

Canım bn aranıza yeni katıldım. Seni gayet iyi anlıyorum. Bnm eşim de nişanlıyken çok sorunluydu. Başını alıp çekip gitmeyi düşündüğün zaman bide devletin sığınma evlerini düşün gizli gerektiği zaman kimlik değiştiğini bile duymuştum eğer öle bi korkun varsa. Allahım yardımcınız olsun eşin eğer öle önce hayatına giren kadınları hâlâ takip ediyosa bayaaa bi sorunlu demek. Allah korusun

Canim niye sanki evlenmissin de bi daha bunun donusu yok gbi konusuyosun Calisiyomussun da ne guzel bence bu kadar biktiysan ve nlattigin insan da gercekten tuhafmis bence bosan kurtul cocugun da yok kendinden baska dusunmen gereken bi hayat yok yani karsinda allah karsina hayirli insanlari cikarsin dinimizde bosanmak yok diye bisey de yok yani bosanabilir ve tekrar da evlenirsin hani belki toplum baskisindan aile baskisindan falan cekiniyosan diye dedim.. Ne bilim uzuldum ya allah yardimcin olsun

Boşan gitsin bir daha mı geleceksin dünyaya ?

Hayat bir kere neden bir parazit icin zehiredesinki bosan rahat et..

Bosanıp mutlu mesut yasayan yada yeni bir evlilik yapıp mutlu olan tanidiklarim var
İnsanı surekli assagılayan biriyle yasamak senin özgüveninide zedeler.
Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…