eşim olacak sorunlu adamdan da, evlilikten de soğudum...nefret ediyorum

Ve böyle bir adamin yaninda kaliyorsun? Evet evet, cok gururlusun. Bu gidis ile dua'n kabul olacak. Gururun ile beraber ölüp, 3üncu sayfada cikarsin gazetelerde. Kadin cinayet statistiklerinde yer alirsin.

Ama o? O hapis'e bile girmez. Kendine tekrar bir es bulur, cocuk yapar mutlu mesut hayatina devam eder...

Emin olun sizin de karsiniza cikar oyle biri cikmaz demeyin yeterki isteginiz bu yonde olsun. Sanssizlik denk gelmissiniz bir ayi öküze boyle devam edemezsiniz. Sizi mutlu etmeyen birinin hayatinizda yer alip kendi hayatinizi mahvetmeyin

rabbim kimseyi benim gibi yapmasın

Rabbim kimseyi bir şey yapmıyor, siz kendi kendinizi yapıyorsunuz.

Paranız, mesleğiniz var daha da boşanmıyorsanız Rabbimiz size her türlü imkanı vermiş, daha ne yapsın gökten boşanma avukatı mı indirsin?

Kendi düşen ağlamaz. Burda zırlayacağınıza hayatınızın iplerini elinize alın yahu.

Ailen arkandaysa ayrıl. Çocuk istemiyorsa şanslısın bence. Böyle bi adam çocuk diye tuttursa daha kötü bence. İnşallah düzelirsiniz yine de

Nasıl bir gelenek öyle boşanma yok? Katolik nikahı mı bu... Mutsuzsun ölmeyi bile istiyorsun psikolojin bozulmuş daha ötesi mi var. Boşanıp kendine yeni güzel bir hayat kurup mutlu olmak gibi bir ihtimal de varken sırf geleneğinizde boşanmak yok elalem kötü gözle bakar diye mi bu yaşadığını kendine reva görüyorsun? Yazık günah bari çocuk yapma o çocuğun bir günahı yok onu bile bile bu hayatına ortak etme.
Allah yardımcın olsun. İnşallah mutlu olursun bir şekilde.

Onurundan boşanmayacakmışsın. Daha sana ne denir ki. Artık böyle kadınlara da üzülmüyorum. Aferin aynen böyle katlan mı diyelim? Kadın cinayetlerini bile haklı çıkaran bir kocan var daha burada okurken iğrendim adamdan. Artık çocuk istemiyorum diyorsun ama kesin çocuğuda yaparsın. Sonra böyle zırlamaya devam edersin.

güçlü olduğum ve gurumdan hasta olmak pahasına yürütmeye çalışıyorum

zaten ben allahım aklımı alma, canımı al diyorum. çünkü dalıp gidiyorum

biz çok gelenekçi bir aileyiz ve boşanma gibi bir olay bizde olmaz.kefenin çıkacak denilir

başka kadın olduğunu bilemiyorum. fakat benden önce hayatına girenler hep buna kazık atmış...ve hala onları sosyal medyadan takip ediyor. bunu biliyorum, o söylemiyor

bazen canıma tak ediyor, al başını git bilinmezliğe diyor

iyi gözle bakmıyorlar..direk iyi olsaydın boşanmazdın...kötü kadın muamelesi yapıyorlar.damga vuruyorlar

onurum için, ailem için

annesine tapıyor. annesi başı ağrısa, yorgun görse üzülür durgunlaşır, sesizleşir...annem benim için herşey...anneme bişey olsa feriştahını tanımam yakarım seni der....

maalesef, söylesem ailem nefret eder

rabbim kimseyi benim gibi yapmasın

vallahi defalarca yorum yaptım konuya.
şimdi de toplu olarak yorum yapacağım.
elinizle kafese girmiş "hani benim özgürlüğüm" diyorsunuz.
kurtulmanın bin bir türlü yolu var.
çoğu yorum belli aklın yolu bir "boşanın"
"bizde boşanmak yok, kefenle çıkarız"
"onurum var ailem var"
"etraf kötü konuşur"
"kimse derdimi bilmiyor"
"kuzenlerim çok mutlu"
"allah canımı alsın"
"aileye söyleyemem nefret ederler"
"rabbim kimseyi benim gibi yapmasın"

kusura bakmayın ama bu noktadan sonra sizin yaptığınız derdine çare aramak değil acıtasyon.
susuzluktan ölmek üzere olan ama üşengeçlikten kalkıp su içmeyen biri gibisiniz.
tüm çözüm sizin elinizde zaten
ne olmasını bekliyorsunuz?

yahu kadın ilköğretim mezunu, 3 çocukla "ehhhh yeter" diyor.
dört dörtlük yapıyor analığını, kimsenin lafına da kanmıyor. tek başına tutunuyor hayata.
şimdi bu kadın onursuz ve güçsüz, siz mi onurlu ve güçlü oluyorsunuz.

ayıp yahu...
öyle zor hayatlar öyle dertler var ki.
zavallıların ağzından "allah'ım canımı al" lafı çıkmıyor hiç.
ne güzel hayat
isyan, şikayet...
e düzelt
yok düzeltemem
o zaman şikayet etmeye de gerek yok.

umarım hak kapısı açıktır benimde duam kabul olur...kurtulurum..hani bir söz vardır; şansım olsa erkek doğardım...hangi sıfatta olursak olalım kadınız...kadınım

boşanamam, bunu gururuma yediremem...bazen kocam öldürse, katil olsa diyorum.ama o yürek te yok onda...

BOŞANMA FİKRİ AKLIMDAN HİÇ GEÇMEDİ...BAZEN BENİ DÖVSE BU KADAR İÇİMİ ACITMAZ DİYORUM

Ne yapacağımı şaşırdım hayata kuşum. Hani ölsem de keşke benim kıymeti bil se

Rabbim ömür verdikc ne yapalım. Ahirette hepsinin yakasına yaposicam

i bana kaybolan yıllarını verseler.o kadar yalnız ve o kadar çaresizim ki.

Bunu haketmiyorum.kendimi enayi görüyorum ve ayrıldım ailesi Yegenlerini çok sevinecek.

Ayrıldım ailesi ve Yegenlerini çok sevinir

Bosanamiyorum yapamam diye düşünüyorum. Ki boşanan tekrar wvlenemem

Keşke o ölse. En azından kocam öldü düğüm derim

ben bu konuya taktım.
konu sahibesi eski konularınızdan alıntıladım bunları.
hep aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz.
sanırım şunu çıkarabiliriz yazdıklarınızdan.
1. ihtimal: siz bu adamı eziyet etmesine rağmen seviyorsunuz (stockholm sendromu)
2. ihtimal: belirttiğiniz gibi "bu adamdan boşanırsam bir daha evlenemem" korkusu
3. ihtimal: boşanırsam onlar kazanmış olacak, bu kavganın kazananı benden başkası olamaz saçmalığı
4. ihtimal: çok ciddi bir psikolojik sıkıntınız var. tedavi olmanız lazım.

aradım taradım bir tane akıllı mantıklı sebep bulamadım şu durumunuza.

benimde farklı neden lerim var insallahhh bu yeniyılsa sana bana yada kendi ailelerimize para cıkarda adamları sutlarızzz insallalhhhhhh amin yarabbimm....

iyi gözle bakmıyorlar..direk iyi olsaydın boşanmazdın...kötü kadın muamelesi yapıyorlar.damga vuruyorlar
eee peki aklıma su geldi maden ayrılmak yok mecburi o evde kalcan herkez bekar hayatı yasasın takıl keyfine göre 10 sene sonra istersen cocuk yaparsın maasında varmıs altınlarını falan yanına al yada baska sehirdeyseniz ayrı takılın baska evler eger ailelerden uzaksanız kaynana falan nasıl aranızdaki bagı anlıyomu

Bana seviyorum bu yüzden boşanamam de.
Bana eşimin iyi özellikleri ağır basıyor ama yarım bir mutluluk yaşıyorum
bu yüzden boşanma konusunda emin olamıyorum de.

Ama ikimizden biri ölse de kurtulsam o derece mutsuzum.
Nefret ediyorum ondan her şeyden diyorsan eğer.

Tedavi olman şart derim.

Hiç sağlıklı düşünmüyorsun.

e
eger kapı gibi ailesi anansı babası yoksa zor gerci bayan calısıyomus aam demekki nasıl bi ailele yapıssı varsa kaldıramıcanı biliyo belki kan davası var bilemeyiz yanii

Konu sahibinin de psikolojik sorunlari var bence. Ozaman 70inde 80inde olene kadar bekle

tam isabet tesbitler tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…