- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
hatta kadın cinayetleri boşuna olmuyor diyor. adamı cinnet geçirtiyo kadınların hepsi ayn ı diyor. senin annen de kadın diyorum. benim annemi karıştırma, ne alıp veremiyorsun diyor.seni öldürecek kadar salak değil diyor. ölene bişey olmuyor diyor.
Tuhaf ...biz çok gelenekçi bir aileyiz ve boşanma gibi bir olay bizde olmaz.kefenin çıkacak denilir
örneğin kuzenlerimin hayatına imreniyorum. kocaları ve çocuklarıyla o kadar mutlularki.eşlerini ve çocuklarını mutlu etmek için elinden geleni yapıyorlar. çocuklar babalarına bayılıyorlar. bize kuzenlerim de başta olmak üzere çocuk yokmu. siz küçük müsünüz neyi bekliyorsunuz diyor...kimse ne yaşadığımı bilmiyor
rabbim kimseyi benim gibi yapmasın
güçlü olduğum ve gurumdan hasta olmak pahasına yürütmeye çalışıyorum
zaten ben allahım aklımı alma, canımı al diyorum. çünkü dalıp gidiyorum
biz çok gelenekçi bir aileyiz ve boşanma gibi bir olay bizde olmaz.kefenin çıkacak denilir
başka kadın olduğunu bilemiyorum. fakat benden önce hayatına girenler hep buna kazık atmış...ve hala onları sosyal medyadan takip ediyor. bunu biliyorum, o söylemiyor
bazen canıma tak ediyor, al başını git bilinmezliğe diyor
iyi gözle bakmıyorlar..direk iyi olsaydın boşanmazdın...kötü kadın muamelesi yapıyorlar.damga vuruyorlar
onurum için, ailem için
annesine tapıyor. annesi başı ağrısa, yorgun görse üzülür durgunlaşır, sesizleşir...annem benim için herşey...anneme bişey olsa feriştahını tanımam yakarım seni der....
hatta kadın cinayetleri boşuna olmuyor diyor. adamı cinnet geçirtiyo kadınların hepsi ayn ı diyor. senin annen de kadın diyorum. benim annemi karıştırma, ne alıp veremiyorsun diyor.seni öldürecek kadar salak değil diyor. ölene bişey olmuyor diyor.
maalesef, söylesem ailem nefret eder
örneğin kuzenlerimin hayatına imreniyorum. kocaları ve çocuklarıyla o kadar mutlularki.eşlerini ve çocuklarını mutlu etmek için elinden geleni yapıyorlar. çocuklar babalarına bayılıyorlar. bize kuzenlerim de başta olmak üzere çocuk yokmu. siz küçük müsünüz neyi bekliyorsunuz diyor...kimse ne yaşadığımı bilmiyor
rabbim kimseyi benim gibi yapmasın
umarım hak kapısı açıktır benimde duam kabul olur...kurtulurum..hani bir söz vardır; şansım olsa erkek doğardım...hangi sıfatta olursak olalım kadınız...kadınım
boşanamam, bunu gururuma yediremem...bazen kocam öldürse, katil olsa diyorum.ama o yürek te yok onda...
BENİM BABAM ÇOK İYİ BİR İNSAN BANA SÜREKLİ SORAR MUTLU MUSUN DİYE, BEN DE ÇOK ŞÜKÜR MUTLUYUM DERİM. FAKAT ANNEME DE SORUYORMUŞ KIZIM MUTLU DEĞİL GİBİ...BEN DÜNYANIN EN YİYİ BABASINA SAHİBİM, EN BÜYÜK ŞEY SEVGİ- SAYGI...PAYLAŞIM
KAFAMI ALIP HİÇ TANIMADIĞIM İNSANLARIN OLDUĞU BİLMEDİĞİM UZAK BİR SAHİLE GİTSEM, DENİZE KARŞI SEYRETSEM, GEMİLERİ SAYSAM, MARTILARA EKMEK VERSEM, ATEŞ YAKSAM UYUSAM VE UYANSAM HEPSİ GEÇSE...BEN ESKİ BEN OLSAM...KEŞKE
BOŞANMA FİKRİ AKLIMDAN HİÇ GEÇMEDİ...BAZEN BENİ DÖVSE BU KADAR İÇİMİ ACITMAZ DİYORUM
Ne yapacağımı şaşırdım hayata kuşum. Hani ölsem de keşke benim kıymeti bil se
Rabbim ömür verdikc ne yapalım. Ahirette hepsinin yakasına yaposicam
i bana kaybolan yıllarını verseler.o kadar yalnız ve o kadar çaresizim ki.
Bunu haketmiyorum.kendimi enayi görüyorum ve ayrıldım ailesi Yegenlerini çok sevinecek.
Ayrıldım ailesi ve Yegenlerini çok sevinir
Bosanamiyorum yapamam diye düşünüyorum. Ki boşanan tekrar wvlenemem
Keşke o ölse. En azından kocam öldü düğüm derim
daha önceki konulardan da bilen bilir. evlendiğimden beri mutsuzum...kirada oturuyoruz ama gösteriş meraklısı...ailesi tarafından çok güzel sömürülüyoruz. sırf aileme yardım edemem diye ne çocuk ister ne bir borca girer...ben ne anladım bu evlilikten...keşke evlenmeseydim, keşke ailemle otursaydım çok mutlu ve huzurlu olurdum. kavgasız bir haftamız, huzurlu geçen bir günümüz yok...ne konuşur ne hatır sorar..ikimizde çalışıyoruz...sadece uzanır tv izler, herşeyi benden bekler...psikolojik sorunları olduğunu da düşünüyorum garip hareketleri var...seni doktora götüreyim derim, sen delisin sen git der...sen anormalsin der....sürekli tehdit ediyor. sen kimsin diye aşağılıyor. ben çocuğumuz olsun aile olalım diye evlendim dediğimde, sırf çocuk için evlenmek istediysen, evlenmeden de çocuk sahibi olabilirdin. ameliyatla tüp bebekle babasız da çocuk olurdu dedi. şok oldum. hep sineye çektim. topluma onunla çıkmaya dahi utanıyorum...nefret ediyorum. rabbim inşallah sesimi duyuyordur ya benim canımı alsın ya da onun...sürekli ağlaya sızlaya huzursuz ve mutsuz bir ömür
ahhh ahh erkekler keske sadece burunlarıyla oynasa merak ediyorum bizmi antika adamları bulduk yoksa burdaki kadınların cogu salon erkegiylemi evlendi..... sorun sadece sana degil yani genelllIyyy igrenc ya
eee peki aklıma su geldi maden ayrılmak yok mecburi o evde kalcan herkez bekar hayatı yasasın takıl keyfine göre 10 sene sonra istersen cocuk yaparsın maasında varmıs altınlarını falan yanına al yada baska sehirdeyseniz ayrı takılın baska evler eger ailelerden uzaksanız kaynana falan nasıl aranızdaki bagı anlıyomuiyi gözle bakmıyorlar..direk iyi olsaydın boşanmazdın...kötü kadın muamelesi yapıyorlar.damga vuruyorlar
eger kapı gibi ailesi anansı babası yoksa zor gerci bayan calısıyomus aam demekki nasıl bi ailele yapıssı varsa kaldıramıcanı biliyo belki kan davası var bilemeyiz yaniiİnanın hiç anlamıyorum bu kendi kafesini kendi elleriyle inşa edip ondan sonra "eyvah sıkıstım kaldım ben burada, al canımı ey rabbim" diye ağlayıp sızlananları.
Ablacım bi uyanın lütfen, bir bir ellerinizle dikmişsiniz kafesin parmaklıklarını bi de çocuk diyorsunuz hala. Çocuğu da yapın o da asma kilidi olur artık kafesinizin siz de içinde çırpınır durursunuz.
Kendinizi bi azad edin. Niye kendi kurtulusunuzu başkasının elinde ya da ölümde arayasınız? Adam normal değil, onun suçlamaları sayesinde siz de normal olmaktan uzaklaşıyosunuz git gide.
Kim verecek acaba size cıvıl cıvıl geçirmeniz gerekirken böyle boşa heba ettiğiniz yılları? Yeni evli ve bebek isteyen bi kadının olması gereken durum mu sizin bu haliniz? Boşanıp yeniden başlamak varken oyalanıp duruyorsunuz ama dünya üzerinde var mı zamanınızı size geri verebilecek bir güç? Dırdırcı akrabalar mı, kötü kadın muamelesi yapan elalem mi kara kara düsünerek ömür tüketiyo şu an yoksa siz mi?
Bi yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim.
tam isabet tesbitler tebriklerben bu konuya taktım.
konu sahibesi eski konularınızdan alıntıladım bunları.
hep aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz.
sanırım şunu çıkarabiliriz yazdıklarınızdan.
1. ihtimal: siz bu adamı eziyet etmesine rağmen seviyorsunuz (stockholm sendromu)
2. ihtimal: belirttiğiniz gibi "bu adamdan boşanırsam bir daha evlenemem" korkusu
3. ihtimal: boşanırsam onlar kazanmış olacak, bu kavganın kazananı benden başkası olamaz saçmalığı
4. ihtimal: çok ciddi bir psikolojik sıkıntınız var. tedavi olmanız lazım.
aradım taradım bir tane akıllı mantıklı sebep bulamadım şu durumunuza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?