eşim öyle bi laf etti ki

Saygı her zaman her yerde saygıdır.
Siz çalışınca saygısında kademe atlayacakmışsınız demek ki.. hoş bulmadım davranışını. Size siz olduğunuz için jest yapmalı.

Ya gercekten nefret ediyorum böyle adamlardan. Kadın ısterse çalisir istemezse çalişmaz para için bunları yapacaksa hiç yapmasın. Bızım babalarımız annelerımız evde oturup çalişmazken bile bıgun bu lafları etmediler. Mecburdular çünkü. Bakmak zorunda bı erkek evlenirken bunum farkında olarak evleniyor karısına çoluguna coguna bakacak o cenesınıde kapatacak. Bu konuda hayat müsterektır demıcem. O kadında sonucta evde bos durmuyor aksama yemegını hazırlıyor evı temizliyor cocuklara bakıyor erkegın mesaısı bitiyor ama kadının bıtmıyor gece gunduz. Bukadar yuk ustunde varken illede çalisacan dıyen adamlara! Tahammul edemiyorum. Nerde kaldı o eskı adamlar ya simdikilerden bi bk olmaz anlasıldı

Bu sene hazırlanın sınavınıza girin yazın da kolejlere başvuru yaparsınız atanana kadar çalışırsınız. Okumuşsunuz mesleğiniz var ne diye evde oturuyosunuz ki zaten

Bunu bu kadar dert haline getirecek adamlar bir zahmet hali hazirda çalisan ve memur olmuş kadinla evlense daha iyi olurdu. 🙄

Bir de başkalarini ornek gostermek nolursa olsun yapilmamali diye dusunuyorum. Kendi istegin olarak rica edebilirdin.

Eşim kapi açma, ayakkabi bagcigimi baglama, sandalye çekme gibi şeyleri yapar, bunlari yapmasi hayati önem taşimiyor tabi ki ama benim hoşuma gidiyor. Neyse yine de bir iki defa paldir kuldur benden once hareket ettigi olmuştu heyecandan midir nedir baya arkada kala kaldim oylece 😁😁😁 Daha sonra kendisine soyledim yaptigindan rahatsiz oldugumu dikkat etti, tabi ki yine de içten gelmesi gereken şeyler yapmak istemese yaptiramazdim o ayri ama rahatsizsaniz kendi fikrinizi net sekilde belirtin. "Bak şu eşiyle şöyle yurudu, şöyle kapi acti" yaklaşimi çok yanliş, beklentinize olumlu yaklasacagi varsa da yaklaşmaz.

Eşinizin calişma durumu bahanesi ve kufurlerine hiç girmiyorum orasi derin mevzu üşendim. :)

Herkes çalışın demiş ama burada sorun adamın zihniyeti yani çalışan kadın bunu hak ediyor çalışmayan hak etmiyor demek ben okurken bile sinir oldum. En nefret ettiğim kafa. Şu kadınları çalışan çalışmayan diye ötelemeyi bi bıraksak toplum olarak nefes alacağız.

kesinlikle

Sizi ezmek için güzel yerden vurmuş. Muhtemelen, calisamadiginiz için çok üzüldüğünüzün farkındadır. Atanıp çalışmaya baslasaniz bu defa başka bir yerden vurur. Yaralarinizi saklamayı öğrenin bence.

Pek çok erkek karısının çalışmasını istiyor.Başlarda önemsemesede ilerleyen zamanlarda bilhassa iş dünyasında aktif kadınları gördükçe bu yönde hayaş kurup eşini evde işe yaramaz asalak para yiyen gereksiz bir varlık olarak görmeye başlıyor.Kadının anneliği vs önemsenmiyor.Erkekler artık çok bencil.O yüzden atanamicak gibiysen başka yol bulup bir işe girmelisin. adamın bakış açısı belli oldu ve çok çirkin

canim ogretmen o
Bakin çalışacaksanız da Ailenizin ve kendinizin emeği için çalışın.Cevaplariniz da çalışmaya bir başlayım diye hevesli cümleler görüyorum fakat bilmelisiniz ki bölümünüz zor alım yapan bir bölüm.

Elinizi çabuk tutup şimdiden çalışmaya başlamalısınız. Seneye sınava girecekseniz bile şimdi başlayın. Bol kitap okuyun, bol soru çözün.

Lütfen verdiğiniz emekleri ziyan etmeyin ve başlayın.

Yeni evlisiniz es kaza hamile kalırsınız bu sefer de bebek için başlayamadım dersiniz.

Yahu ne gerek var kapı açtırmaya bilmem ne kendin açamıyomusun ki şunun gibilereden medet umuyosun. O değil kendilerini de birşey sanıyolar. Kendisi Sabancı galiba?

ya buraya kadar okudum da ne gerizekalı insanlar var bir konu açıyorum yok trollemiş yok ögretmen değildir sustum sustum ama insanları madem elestirecekseniz konumu niye açıp okuyorsunuz oturun bokunuzun üstünde size kim diyor Türkçemi elestirin yok bölümümle dalga geçin kimse bu kadar yürek yemesin emi moral veren arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum. bölümümle yazımla bana ders vermeye çalışan, türkçe dersiyle başla yazan size ne benim türkçemden fesat insanlar içinizdeki kibri kötülügü kendinize kusun emi.beni yazımla elestirecek insanlar sizler degilsiniz siz lütfen bokunuzun üstünde oturun s..çmaya devam edin sonra onunla onunla oynayın benim sizlere nacizane fikrim buralarda oyalanmayın emi .moral ve destek veren arkadaslara tesekkur ediyorum iyi gunler Allah yolunuzu bahtnzi acıkeylesin insallah🙏💕

Bakin çalışacaksanız da Ailenizin ve kendinizin emeği için çalışın.Cevaplariniz da çalışmaya bir başlayım diye hevesli cümleler görüyorum fakat bilmelisiniz ki bölümünüz zor alım yapan bir bölüm.

Elinizi çabuk tutup şimdiden çalışmaya başlamalısınız. Seneye sınava girecekseniz bile şimdi başlayın. Bol kitap okuyun, bol soru çözün.

Lütfen verdiğiniz emekleri ziyan etmeyin ve başlayın.

Yeni evlisiniz es kaza hamile kalırsınız bu sefer de bebek için başlayamadım dersiniz.
cok tesekkur ediyorum onerilerinizi dikkatle okudum zaten bir plan cizdik onun dahilinde gidecegiz sagol yuregi guzel insan❤

Yukarıda arkadaşlar yazmış zaten ben de aynı fikirdeyim türkçeniz gerçekten berbat.matematikte böyleyse malesef kpss pek parlak görünmüyor sizin için.ayrıca gerçekten o kadar emek verip üniversite okuyan insanların hiç çalışmadan evde oturmasını anlamıyorum ben de. Tamam sizin durumunuzda atanma zor ama hiç mi çalışma imkanınız yok? Ben çocuk dolayısıyla ücretsiz izne ayrıldım o bile bana ağır geldi. Çalışın ama eşinize lafını yedirmek için değil kendi emekleriniz için, kendi maddi özgürlüğünüz için çalışın.hem bu devirde malesef tek öğretmen maaşı ile ev geçindirmek gerçekten zor. Tabi bunlar eşinizin terbiyesizliklerine kılıf değil. Hem siz başlatmışsınız gereksiz bir kıyaslamayla. Kendinizden pay biçin kimse kıyastan hoşlanmaz kendinizin hoşlanmadığı şeyi yapmayın sizde.
ayy sen kim köpek te bana kpss dersi veriyorsun yazma anam yazma milleti elestirerek çok bilmislik yapma senin muzzam destegine cok ihtiyacımiz yok hadeee ordannn hadeee bi salın TDK müdürleri yallaaaahhh💩💩💩

adamı ne kadar gömmüşler ya , ben kaba filan olduğunu düşünmüyorum .
yani neden kapınızı açsın ki ? kalkıp size göre daha kibar bir erkeği öne sürerseniz oda kendine göre daha değerli kadını öne sürer böyle .
ayrıca elbette calısacaksınız , gerçekten bu ülkede üniversite okumus ama çalısmayan kadınlara hayret ediyorum . ev sizi mahvetmiyor mu ? gün boyu evde oturmak hiç bir üretkenliğinin olmamasını nasıl kabul ediyorsunuz ?
kocanızdan harçlık almak size kötü hissettirmiyor mu ?
ülkenin alım gücü yüksek değil , ekonomi iyi değil adam neden tek basına her seye yetişmeye çalıssın ?
çalışmanızı istemesi ile size değer vermemesi arasında nasıl bir bağ kurdunuz ?
ve son olarak türkçeniz iyi filan değil bence de ilk ondan başlayın calışmaya
. yukarıda bir hanımefendi yazmış anlamamışssınız bile 'kpss sınavı ' diye bir şey yok .
ben de nerden çalısmaya baslasam diye dusunuyordum sizden akıl aldım ya muradıma erdim aayyy bi nurlandım yalllaaahh anamm yallahhhh bana akıl vereceginize gidin kpss ye başkan olun bi salın cancagzlarım bi salın 🤜🤜

Back
X