eşim öyle bi laf etti ki

ya buraya kadar okudum da ne gerizekalı insanlar var bir konu açıyorum yok trollemiş yok ögretmen değildir sustum sustum ama insanları madem elestirecekseniz konumu niye açıp okuyorsunuz oturun bokunuzun üstünde size kim diyor Türkçemi elestirin yok bölümümle dalga geçin kimse bu kadar yürek yemesin emi moral veren arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum. bölümümle yazımla bana ders vermeye çalışan, türkçe dersiyle başla yazan size ne benim türkçemden fesat insanlar içinizdeki kibri kötülügü kendinize kusun emi.beni yazımla elestirecek insanlar sizler degilsiniz siz lütfen bokunuzun üstünde oturun s..çmaya devam edin sonra onunla onunla oynayın benim sizlere nacizane fikrim buralarda oyalanmayın emi .moral ve destek veren arkadaslara tesekkur ediyorum iyi gunler Allah yolunuzu bahtnzi acıkeylesin insallah🙏💕
Yazılanları okumadım ama cevabınızz üzüldüm hele ki bir öğretmen olarak kullandığınız kelimeler bana göre hiç yakışmadı. Ne olursa olsun. Tabii bu benim fikrim. Doğrularınız bu şekildeyse sinirlendiğiniz zaman kızdığınız zaman konuşmanız bu şekilde yön değiştiriyorsa bence eşinize anlayış gösterin ne de olsa kızmış olabilir biriktirmiş olabilir ağzından çıkabilir kötü cümleler, küfürlü kelimeler. Boşuna üzmeyin kendinizi.
Bu cevabınızı okuyana kadar odun dedim kocanıza evlenirken herşeyi biliyordu aklı neredeydi. Yerinizde olsam derhal bir iş bulur ne olursa olsun ona kapıyı açar ve o dakikadan sonra ya tüm kibarlığı ile beni el üstünde tutmasını ya da bu kapıdan çıkıp gitmesini isterdim. Ama gerek yok iletişim probleminizi çözseniz karşılıklı olarak herşey çözülür.

Yazılanları okumadım ama cevabınızz üzüldüm hele ki bir öğretmen olarak kullandığınız kelimeler bana göre hiç yakışmadı. Ne olursa olsun. Tabii bu benim fikrim. Doğrularınız bu şekildeyse sinirlendiğiniz zaman kızdığınız zaman konuşmanız bu şekilde yön değiştiriyorsa bence eşinize anlayış gösterin ne de olsa kızmış olabilir biriktirmiş olabilir ağzından çıkabilir kötü cümleler, küfürlü kelimeler. Boşuna üzmeyin kendinizi.
Bu cevabınızı okuyana kadar odun dedim kocanıza evlenirken herşeyi biliyordu aklı neredeydi. Yerinizde olsam derhal bir iş bulur ne olursa olsun ona kapıyı açar ve o dakikadan sonra ya tüm kibarlığı ile beni el üstünde tutmasını ya da bu kapıdan çıkıp gitmesini isterdim. Ama gerek yok iletişim probleminizi çözseniz karşılıklı olarak herşey çözülür.
problemi cozduk neyseki tesekkur ediyorum fikrinize saygı duyuyorum

ayy sen kim köpek te bana kpss dersi veriyorsun yazma anam yazma milleti elestirerek çok bilmislik yapma senin muzzam destegine cok ihtiyacımiz yok hadeee ordannn hadeee bi salın TDK müdürleri yallaaaahhh💩💩💩
Sizin gibi terbiyesiz ve seviyesiz birisinin öğretmen olabileceğine inanmak istemiyorum. Buraya konu açıyorsan eleştiri olabileceğini de öngörebilmek gerekiyor. Yazım tarzınız seviyenizi gösteriyor zaten. Küfürbaz eşinizle tencere kapakmissiniz iyi günler.

Esiniz terbiyesizin önde gideni. Saygisiz,madem calisan kadin istiyormus akli neredeymis sizle evlenirken.Cok gurur incitici.

ayy sen kim köpek te bana kpss dersi veriyorsun yazma anam yazma milleti elestirerek çok bilmislik yapma senin muzzam destegine cok ihtiyacımiz yok hadeee ordannn hadeee bi salın TDK müdürleri yallaaaahhh💩💩💩
Sizinde uslubunuz hep boylemdir?Boyle davranmak,konusmak sizi asagilara ceker.Kalitenizi belirler.Saygi cercevesinde fikir alisverisi yapabilirsiniz.Deneyin derim.

Sizinde uslubunuz hep boylemdir?Boyle davranmak,konusmak sizi asagilara ceker.Saygi cercevesinde fikir alisverisi yapabilirsiniz.Deneyin derim.
üslubum asla böyle değil okudugum bölümü yazıyorum ona bile inanmıyorlar alelacele yazyorum zaten tdk müdürü kesiliyolar başıma😁anladım zaten bos insanlar oyalanmak için bu klubu kullaniyor insanlarla muhabbet için degil elestirmek icin kırk kılıf uyduruyolar içlerinde gercekten iyiniyet barındranlar cok neyseki ama bos konusan insanlara tahammulum olmadi hicbizaman 🙏

hiçbir erkeğe güven olmaz kimsenin önünde mahçup olmamak yanlış anlaşılmamak için özellikle kızların okuması meslek sahibi olması o kadar önemli ki.

üslubum asla böyle değil okudugum bölümü yazıyorum ona bile inanmıyorlar alelacele yazyorum zaten tdk müdürü kesiliyolar başıma😁anladım zaten bos insanlar oyalanmak için bu klubu kullaniyor insanlarla muhabbet için degil elestirmek icin kırk kılıf uyduruyolar içlerinde gercekten iyiniyet barındranlar cok neyseki ama bos konusan insanlara tahammulum olmadi hicbizaman 🙏
O kulubu kullananlardan biride sizsiniz.Bu sizinde bos oldugunuz anlamina geldi soyleminizle.Neyse.Konu actiginizda iyisiyle kotusuyle tum yorum ve elestirilere acik olmak zorundasiniz.Tahammulsuz olusunuz Kimseye fikirlerinden dolayi hakaret etme ozgurlugu vermiyor.

sen kim köpekte mi? bu üslupla artık adama nasıl bir izlenim verdiyseniz hakettiğiniz cevabı almışsınız bence. kaç yıllık kocanız sizi tanımış demekki ona göre bir cevap vermiş. bu aşağılık kompleksinden bi an önce çıkman dileğiyle :)

ya buraya kadar okudum da ne gerizekalı insanlar var bir konu açıyorum yok trollemiş yok ögretmen değildir sustum sustum ama insanları madem elestirecekseniz konumu niye açıp okuyorsunuz oturun bokunuzun üstünde size kim diyor Türkçemi elestirin yok bölümümle dalga geçin kimse bu kadar yürek yemesin emi moral veren arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum. bölümümle yazımla bana ders vermeye çalışan, türkçe dersiyle başla yazan size ne benim türkçemden fesat insanlar içinizdeki kibri kötülügü kendinize kusun emi.beni yazımla elestirecek insanlar sizler degilsiniz siz lütfen bokunuzun üstünde oturun s..çmaya devam edin sonra onunla onunla oynayın benim sizlere nacizane fikrim buralarda oyalanmayın emi .moral ve destek veren arkadaslara tesekkur ediyorum iyi gunler Allah yolunuzu bahtnzi acıkeylesin insallah🙏💕
bu kafayla bu iletişim becerisiyle bekle iş bulursun sen. anca beklersin gelip biri kapımı açsın diye. ama dediğim gibi anca beklersin, çok beklersin. yazık sana

atanamamaniz tamda isabet olmus, düsünsenize sizin gibi bir insan cocuklara egitim verecek.....

kızlarmerhaba az once o kadar canim skldı ki oncelikle 28yasindayim 2 bucuk senelik evliyim ev hanimiyim esimle yuruyorduk bir çift de arabaya bineceklerdi kocası karısının kapısını actı kadinda bindi bende esime dedimki bizim araba varken sen hic kapimi bile acmadin dedim ama saka yollu dedim o da dediki belki karisi is guc sahibi birisidir belki eve para getiriyodur belki calisiyo isi vardir nerden biliyon sen calsmyosun ki eve para para getrsen ben de kapini acardim dedi ben sokoldum tabi gulerek dedi ama ciddi oldugunuciddi soyledgnin farkna vardim simdi konusmuyorum cok agrima gitti cunku bana buzamana kadar gecmişini si... m gibi bi kufur etmisti ama kavga etmistik sinirden soyledi dye affetmistim ama simdi bu cumle nerden cikti ustelik daha 2 bucuk yildir evliyiz cok canm skldi haksz myim lutfen bir akil verin 😥😥😥

Belki bana kızacaksınız ithamlarımdan ötürü ama gerçekler acıdır.

Eşiniz Kesinlikle katıksız mal, net!

"para olduktan sonra herkes kapı açar bana, marifet evde donuna kadar yıkayan kadına bunları yapabilmek." diyemediniz mi?

Yerinizde olsam çalışmaya başlardım paramdanda zırnık koklatmazdım. O kapımı açacak diye kendi emeğimi o şahsiyetsize yedirmezdim.

Sanirsin kendi holding CEOsu ...

Sen calistin da ne oldu yine öküzsün yine öküzsün, gorgu kurallarindan bihaber bir ayısın kapi acmayi ceket tutmayi bile paraya baglayan bir açsın derdim ben olsam

Böyle tipleri çok arıyor musunuz :olamaz: Öküzle evlenip sonra da niye öküzce konuştu diye konu açıyorsunuz
Kesinlikle
Adam saygıyı statüyle kazanılan bir şey olarak görüyor oysa saygı davranışla kazanılır
Hadi onu geçtim bunu söylediği sokaktaki adam değil kendi karısı
Kendi karısına çalışmadığı müddetçe saygı duymuyor

konu sahibi çalışıyor olsa bile bu adam Don Juana dönüşmeyecekti
O zamanda ev işlerinin yarım olmasından kendi yardım ettiğinden bahsedip yine bunları yapmamasına bir kılıf bulacaktı

Çevrem karı koca öğretmen olan dolu sevgililer gününde kuru ot bile alanı görmedim
O yüzden bıraksın bu işleri
Yani konu sahibinin eşi kalas bu kalastan şık bir vazo çıkmıyor
Centilmenlik romantiklik içten gelen ve kültürle şekillenen şeyler
Türk erkeğinin yüzde 95 inde yok bu özellikler

İlk başta eşinize kızdım ve ne kadar terbiyesiz bir adam diye düşündüm. Ancak sonraki mesajları görünce anladım ki adamdan bir farkınız yok tencere kapak misali. Adam da size göre bir yol tutmuş gidiyor. Maalesef ki siz öğretmen bir çiftsiniz. Rabbim çocuklarımızı korusun sizin gibilerden ama sizin evlatlarınız böyle küfürlü saygısız ortamda ne yapar bilemedim.
Sorununuzu halletmişsiniz gözünüz aydın ama lütfen kpss çalışmayın. İyi günler

İyiki atanmamışsınız gerçekten siz evde kalmaya devam edin bu ağızla insanlıga zararsınız kınıyorum sizi

Back
X