- 9 Şubat 2015
- 408
- 605
- 103
- Konu Sahibi yaren060716
Yazılanları okumadım ama cevabınızz üzüldüm hele ki bir öğretmen olarak kullandığınız kelimeler bana göre hiç yakışmadı. Ne olursa olsun. Tabii bu benim fikrim. Doğrularınız bu şekildeyse sinirlendiğiniz zaman kızdığınız zaman konuşmanız bu şekilde yön değiştiriyorsa bence eşinize anlayış gösterin ne de olsa kızmış olabilir biriktirmiş olabilir ağzından çıkabilir kötü cümleler, küfürlü kelimeler. Boşuna üzmeyin kendinizi.ya buraya kadar okudum da ne gerizekalı insanlar var bir konu açıyorum yok trollemiş yok ögretmen değildir sustum sustum ama insanları madem elestirecekseniz konumu niye açıp okuyorsunuz oturun bokunuzun üstünde size kim diyor Türkçemi elestirin yok bölümümle dalga geçin kimse bu kadar yürek yemesin emi moral veren arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum. bölümümle yazımla bana ders vermeye çalışan, türkçe dersiyle başla yazan size ne benim türkçemden fesat insanlar içinizdeki kibri kötülügü kendinize kusun emi.beni yazımla elestirecek insanlar sizler degilsiniz siz lütfen bokunuzun üstünde oturun s..çmaya devam edin sonra onunla onunla oynayın benim sizlere nacizane fikrim buralarda oyalanmayın emi .moral ve destek veren arkadaslara tesekkur ediyorum iyi gunler Allah yolunuzu bahtnzi acıkeylesin insallah![]()
Bu cevabınızı okuyana kadar odun dedim kocanıza evlenirken herşeyi biliyordu aklı neredeydi. Yerinizde olsam derhal bir iş bulur ne olursa olsun ona kapıyı açar ve o dakikadan sonra ya tüm kibarlığı ile beni el üstünde tutmasını ya da bu kapıdan çıkıp gitmesini isterdim. Ama gerek yok iletişim probleminizi çözseniz karşılıklı olarak herşey çözülür.